Ketenproces Coördinator

Openbaar Ministerie


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Openbaar Ministerie

Vind je het interessant om in een dynamische, leerzame en bijzondere omgeving te werken en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?
ZSM (Zorgvuldig, Snel en op Maat) is een regionaal samenwerkingsverband tussen Justitie partners o.a. de Politie, Reclassering, Raad voor de Kinderbescherming om op een snelle en efficiënte manier veel voorkomende criminaliteit zaken op te pakken.

Het is de verantwoordelijkheid van de Ketenproces Coördinator, dat het proces binnen ZSM gestroomlijnd en soepel loopt. Je kan in de hectiek en onder tijdsdruk goed presteren, snel schakelen en hebt gezag naar alle medewerkers binnen ZSM. Je verwerkt adviezen van de ketenpartners en ondersteunt de Officier van Justitie bij zijn regieverantwoordelijkheid en zorgt dat je het overzicht en de rust bewaakt in het gehele proces. Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor alle ketenpartners en zorgt voor een goede samenwerking.

ZSM in Eindhoven is zeven dagen per week geopend van 08.00-22.00 uur. Je werkt afwisselend dag en avond- en weekenddiensten, dit tegen een ruime vergoeding en altijd in goed overleg met onze planner. Je werkt op de ZSM locatie in Eindhoven of het Parket in Den Bosch, deze zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor meer info over ZSM kijk de video in onderstaande link: https://www.om.nl/documenten/videos/2019/video/zsm/werkwijze-zsm

Wie ben jij?

  • Je bent vriendelijk, flexibel en verbindend.
  • Je blijft onder tijdsdruk en in de hectiek goed presteren, kan goed schakelen.
  • Je bent allround bekend met straf en/of administratieve processen.
  • Je bent zorgvuldig en hebt zowel schriftelijk als mondeling uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent proactief en staat open voor ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied.
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avond/ weekend en tijdens feestdagen te werken. Gemiddeld 7 avonddiensten en 2 weekenden per maand.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar;
  • Voor deze functie dien je een VOG-P te kunnen overleggen;
  • Een selecterend ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Waar kom je te werken?
Het Openbaar Ministerie (OM) zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Bij het OM werken bijna zesduizend medewerkers met diverse (culturele) achtergronden, opleidingen en kwaliteiten. Het is belangrijk dat alle collega’s zich bij het OM thuis voelen en gerespecteerd en gewaardeerd worden. Ook in talent en groei. Lees hier meer.

Het werkgebied van het Arrondissementsparket Oost-Brabant strekt zich uit van in het noorden de gemeenten Oss en Lith en zuidelijk de gemeenten Cranendonck en Valkenswaard, verdeeld over 2 veiligheidsregio’s. Met de inzet van 250 betrokken medewerkers die eigenaarschap en flexibiliteit tonen en die door optimale samenwerking voor het beste resultaat gaan, zorgen we samen met onze ketenpartners voor de veiligheid van 1,7 miljoen inwoners in de regio.

Je komt te werken binnen de afdeling Administratie. Op deze afdeling werken zo’n 115 medewerkers. De afdeling zet in de uitvoering van het administratieve logistieke proces de zaak centraal. De afdeling is verantwoordelijk voor de voortgangscontrole van het administratieve proces in de verwerking van strafzaken (tijdigheid) en de administratieve kwaliteitscontrole van het strafdossier (compleetheid).

Arbeidsvoorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 8 CAO Rijk (minimaal € 2.945,77 en maximaal € 3.954,44 bruto bij een 36-urige werkweek). Indien jij nog geen vast dienstverband hebt bij de Rijksoverheid, dan wordt er in eerste instantie een arbeidsovereenkomst geboden voor de duur van één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Dit bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Die tijd zijn bovenwettelijke uren, naar rato omvang dienstverband en leeftijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van het budget te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in extra verlof en andersom, of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

  • Voor deze functie is een onregelmatigheidstoeslag van toepassing;
  • De gesprekken zijn gepland op 1 mei 2024.

Meer informatie
Wil je meer weten? dan kun je contact opnemen met Yara Hoppenbrouwers (Teamleider KPC) via telefoonnummer 06 – 20502827.

Sollicitatieprocedure
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rogier Wolff (Senior Adviseur Recruitment) via telefoonnummer 06 - 29584826.

Sollicitatiewijze
Je kan je sollicitatiebrief en cv uploaden tot en met 26-4-2024 o.v.v. vacaturenummer OM-3031 via de knop solliciteer hieronder.


OM-onderdeel: Arrondissementsparket Oost-Brabant Standplaats: Den Bosch Maximaal aantal uren: 36 Vakgebied: Administratief / secretarieel Werk-/denkniveau: MBO-4 Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd Salarisschaal: 8 Deadline: 26-04-2024, 16:59

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Horecamedewerker

COFFEELAB, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 13,39 per uur
2 weken geleden
COFFEELAB, Den Bosch DIT GA JE DOEN Ben jij klaar om succes te branden? Voor onze COFFEELAB locatie in Den Bosch zijn we opzoek naar een Allround Horecamedewerker die weet van aanpakken! About the job Als Allround Horecamedewerker zet je net die extra stap voor de gasten. Je helpt hen vanaf het moment dat zij COFFEELAB binnenkomen en zorgt evoor...
COFFEELAB

Stagiaires Administratie

Openbaar Ministerie, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Vind je het interessant om in een dynamische bijzondere omgeving te stage te lopen? En ben je goed in administratief werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? De Administratie van het Openbaar Ministerie zorgt voor een goede regie op en uitvoering van het logistieke proces vanaf ‘intake’ tot aan ‘executie’. Verder staat de Administratie voor...
Openbaar Ministerie

Warehouse Worker

Super Micro Computer, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Warehouse Worker Date: Apr 5, 2024 Location: Netherlands - ’s-Hertogenbosch Company: Super Micro Computer Job Req ID: 24307 About Supermicro: Supermicro is a Top Tier provider of advanced server, storage, and networking solutions for Data Center, Cloud Computing, Enterprise IT, Hadoop/ Big Data, Hyperscale, HPC and IoT/Embedded customers worldwide. We are the #5 fastest growing company among the Silicon Valley...
Super Micro Computer