Content Marketeer

DAK


Datum: 3 weken geleden
Stad: Nieuwegein, Utrecht
Salaris: € 2.500 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
DAK
Wat jij gaat doen


Ben jij diegene die altijd de taalfouten weet te spotten? Die nooit genoegen neemt met slechts één antwoord, maar altijd doorvraagt? En heb je ook nog eens ervaring op het gebied van communicatie, en het creëren van content? Dan is DAK de juiste plek voor jou als Content Marketeer.


Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de website en het leveren van content voor de nieuwsbrief en sociale media. Met jouw nieuwsgierigheid weet je de juiste informatie te verkrijgen bij collega's, zodat je wekelijks een relevante en informatieve nieuwsbrief kunt aanbieden aan onze leden.

Jouw taken omvatten onder andere:

  • Verzorgen van content voor de website en nieuwsbrieven;
  • Beheren van socialmediakanalen;
  • Organiseren van beurzen en bijeenkomsten.

Waar je terecht komt


DAK Intermediairscollectief is een snelgroeiende organisatie waar 1500 hypotheek- en assurantieadviseurs samenwerken om voordelen te delen. DAK biedt deze adviseurs optimale ondersteuning en toegang tot de gehele financiële markt. Je komt te werken in een informele omgeving met ongeveer 120 collega's. Op de Marketingafdeling werken nog vijf andere collega's binnen jouw vakgebied. Bij DAK ben je geen nummer; het is een platte organisatie met een persoonlijke aanpak.


Wie jij bent


Om deze rol succesvol te vervullen, is het belangrijk dat je nieuwsgierig bent aangelegd en in staat bent om foutloos goede artikelen te produceren. Daarnaast beschik je over:

  • HBO-werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als communicatiemedewerker, redacteur of marketeer;
  • Bij voorkeur ervaring met Photoshop en InDesign;

Wat wij bieden


Naast een informele en gezellige werkomgeving waar je ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, bieden wij ook:

  • Salaris tussen €2500 en €3500 op basis van 40 uur per week;
  • 27 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken, inclusief thuiswerkvergoeding;
  • €500 om je thuiswerkplek in te richten;
  • Leasefietsplan;
  • Premievrij pensioen;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een informele werksfeer met leuke collega's.


Spreekt deze leuke functie je aan? Of is dit tóch niet helemaal wat je zoekt, en wil je graag een (vrijblijvend) oriënterend gesprek? Dan staat Joost Metzelaar voor je klaar om je te woord te staan! Dit kan op 0616110342, of naar [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek medewerker, Nieuwegein

Wolfram Chain, Nieuwegein, Utrecht
17 uur geleden
Voor een leuk bedrijf zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die houdt van een uitdaging en afwisselend werk. Ben jij deze persoon? Lees dan snel verder!Over de functie:Dit zijn de taken die je met plezier uitvoert:Vakkundig manoeuvreren met een reachtruck, altijd met verantwoordelijkheid voorop.Slim puzzelen met kantoormeubelen om het magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten.Onze chauffeurs warm...
Wolfram Chain

Monteur

Tempo-Team, Nieuwegein, Utrecht
€ 3.500 per maand
4 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen jij een technisch talent met een passie voor sleutelen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde monteur om ons team te versterken.Wat bieden wij jouSalaris a.d.h.v. ervaring € 2200,- tot € 3500,-Uitzicht op vast contract!8,33 % vakantietoeslagSamen kijken naar de geschikte werklocatieWie ben jijTechnische achtergrond en ervaring als monteurKennis van mechanische,...
Tempo-Team

Support Engineer

Zenda Support, Nieuwegein, Utrecht
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker voor het oplossen van ICT incidenten en serviceverzoeken.Wat bieden wij?Een brutosalaris tot wel €3500 per maand (afhankelijk van werkervaring en certificering);Een Ford Fiesta St Line inclusief tankpas;De mogelijkheid om ongelimiteerd én kosteloos certificeringen te behalen;Even geen opdracht? Bij ons krijg je ook...
Zenda Support