Stafsecretaresse radiologie

UMC Utrecht


Datum: 3 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.819 - € 3.772 per maand
Contract type: Voltijd
UMC Utrecht
Wij zoeken een nieuwe collega voor het stafsecretariaat van de afdeling radiologie. Wij zijn een enthousiast team van vier secretaresses en ondersteunen de hoogleraren en de medische staf van de afdeling radiologie
  • Elke dag de zorg en de gezondheid van mensen verbeteren
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Jezelf continu blijven ontwikkelen vinden we belangrijk
Dit ga je doen


Als stafsecretaresse radiologie anticipeer je op de werkzaamheden van het medisch afdelingshoofd, de hoogleraren en de stafleden. Je zorgt ervoor dat zij voortdurend inzicht hebben in de voortgang van hun werkzaamheden en onderneemt de noodzakelijke acties ter ondersteuning daarvan.

Je neemt een centrale rol in bij secretariële en administratieve taken, zoals het beheren van complexe agenda’s, het afhandelen van telefoongesprekken, het behandelen van post en e-mails en het organiseren van vergaderingen plus de verslaglegging ervan. Ook zorg je voor voorraadbeheer, catering en ontvang je bezoekers. Als stafsecretaresse heb je contacten op verschillende niveaus binnen organisaties, zowel nationaal als internationaal. Ook bewaak je de uitvoering van de actiepunten en deadlines die voortkomen uit vergaderingen. Je organiseert bijeenkomsten en beheert de planning van de vergaderzalen. Daarnaast bied je ondersteuning bij diverse hr-taken, zoals ziekmeldingen, het aanmelden van nieuwe medewerkers en verlenging van contracten. Je werkt mee aan symposia, promoties en oraties. Voor de medische staf verwerk je aanpassingen in de werkroosters in roostersysteem Matrickx en ten slotte verzorg je allerlei ad-hoc zaken.

Hier ga je werken


Onder de divisie Beeld & Oncologie van het UMC Utrecht vallen onder andere de oncologische afdelingen en de afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde. De drie kerntaken van de divisie zijn diagnostiek en therapie, onderwijs en opleiding, en onderzoek. De divisie Beeld & Oncologie is toonaangevend in Nederland. We bieden patiënten en aanvragers dienstverlening op het hoogste niveau.

Voor de stafafdeling Radiologie werkt een enthousiast team van vier secretaresses. Zij ondersteunen de hoogleraren en verrichten daarnaast secretariële werkzaamheden voor de overige leden van de medische staf. Het stafsecretariaat bestaat uit een algemeen secretariaat (2 secretaresses) en een onderwijsbureau (2 secretaresses). We hechten veel belang aan een persoonlijke benadering en zijn erg betrokken bij de activiteiten van de afdeling.

Dit neem je mee
  • Je beschikt over een havo/vwo-diploma, aangevuld met een secretaresseopleiding.
  • Het is van belang dat je vriendelijk, gastvrij en communicatief vaardig bent, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je kunt goed organiseren, je werkt gestructureerd en nauwkeurig en denkt vooruit.
  • Affiniteit met (planning)software, zoals Matrickx, en MS-officeprogramma’s is een pre.
  • Je vindt het leuk om in te spelen op onverwachte situaties en bent bereid een stapje extra te doen als de omstandigheden daar om vragen.
  • Je voelt je verantwoordelijk om bij te dragen aan een uitstekende samenwerking.
  • Bij voorkeur ben je in ieder geval op donderdag een hele dag beschikbaar. Het behoort tot de mogelijkheden om halve in plaats van hele dagen te werken.
Dit bieden we jou
  • Een salaris tussen de € 2.819 en € 3.772 bruto per maand (schaal 7), op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Cao salarisverhoging van 4% vanaf mei 2024.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%.
  • Gunstige pensioenregeling bij ABP: wij betalen 70% van de premie.
  • Toegang tot allerlei cursussen en trainingen in GoodHabitz.
  • Cao à la carte: de mogelijkheid om extra arbeidsvoorwaarden te kiezen in ruil voor brutosalaris, zoals voor de aanschaf van een fiets, vergoeding van je internetabonnement en lidmaatschappen.

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieprocedure

  • Een leuke vacature gevonden? Solliciteer! Stuur ons je cv en motivatiebrief

  • Dank voor je sollicitatie
    Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons

  • Selectieproces
    Binnen twee weken na sluiting vacature hoor je van ons of je bent uitgenodigd

  • Eerste gesprek
    Samen kijken we of er een match is

  • Tweede gesprek
    Bij een match volgt er een voorstel arbeidsvoorwaarden of assessment

  • Welkom!
    Wat fijn dat je bij ons aan de slag gaat! Heel veel werkplezier!

Kom meer te weten over werken bij het UMC Utrecht


Dit bieden we jou
Kom je bij ons werken? Dan geldt voor jou de cao umc. Daarnaast bieden we je nog veel meer en organiseren we van alles zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen
Samen zijn wij UMC Utrecht
Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!
Kom je langs?
Binnen het UMC Utrecht organiseren we regelmatig evenementen. Zo kan jij je goed oriënteren op werken bij ons ziekenhuis!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Grafisch designstagiair

Valk Jobs, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
IntroductieGaat jouw designhart sneller kloppen van perfecte uitlijning en top-notch typografie? Zorgt jouw zesde zintuig ervoor dat jouw kleurgebruik altijd on point is? Bij Valk Digital zijn we per direct op zoek naar een grafisch designstagiair.BeschrijvingFunctieomschrijvingAls onze enthousiaste en creatieve grafisch designstagiair ben jij één van de makers en beheerders van alle online en printuitingen van Valk Exclusief. Je hebt...
Valk Jobs

Vrijwilligersfunctie jongeren redactie

Nederlands Jeugdinstituut, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Het Nederlands Jeugdinstituut is het landelijk kennisinstituut voor jeugd- en opvoedingsvraagstukken. Het Nederlands Jeugdinstituut werkt voor professionals in de sector jeugd en opvoeding. Wij maken kennis beschikbaar voor de praktijk, maar genereren ook kennisvragen vanuit de praktijk. We willen het probleemoplossend vermogen in de jeugdsector vergroten en de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening verbeteren. Het Nederlands Jeugdinstituut werkt vanuit...
Nederlands Jeugdinstituut

Junior Uitvoerder

Evoke, Utrecht, Utrecht
€ 2.300 - € 2.900 per maand
3 weken geleden
Locatie Utrecht Opleiding MBO Ervaring 0 tot 98 jaar Werkweek 32 - 39 uur Salaris €2.300 - €2.900 p.m. Zoekwoorden: Bodem Veldwerk Ben je geïnteresseerd in een rol waarin je wordt getraind tot een veelzijdige en vakbekwame Uitvoerder? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze junior instapfunctie krijg je begeleiding om uiteindelijk zelfstandig leiding te kunnen geven aan...
Evoke