Leerkracht bewegingsonderwijs RKBS Klavertje vier

Stichting Meer Primair


Datum: 3 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Salaris: € 3.301 - € 5.030 per maand
Contract type: Voltijd
Stichting Meer Primair

    13 dagen geleden geplaatst 0.2-0.8 fte/uur Hoofddorp Primair onderwijs Stichting Meer Primair

Omschrijving organisatie

Meer Primair wordt gevormd door achttien basisscholen, gelegen in de woonkernen Abbenes, Buitenkaag, Badhoevedorp en Hoofddorp. De stichting is hiermee werkgever van 540 medewerkers, die onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen in de Haarlemmermeer. De verantwoordelijkheid voor het besturen van de stichting ligt bij het College van bestuur en handelt de Raad van Toezicht hierbij vanuit een toezichthoudende rol.
Op schoolniveau is de directeur verantwoordelijk voor de gang van zaken. De scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Die eigenheid is een belangrijk uitgangspunt binnen Meer Primair; wij vormen weliswaar één organisatie, maar de scholen kunnen zich binnen de kaders optimaal profileren. Tegelijkertijd kenmerkt Meer Primair zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
Als onderwijsorganisatie wil Meer Primair kennis en ervaringen onderling uitwisselen, medewerkers volop de gelegenheid bieden om zich te ontwikkelen en interne mobiliteit stimuleren, maar het zijn wel 18 basisscholen met een ‘eigen gezicht’.

Functieomschrijving

Wij nodigen u alleen uit te solliciteren als u voldoet aan het gevraagde functieprofiel. Andere sollicitaties zullen niet in behandeling worden genomen.

Leerkracht bewegingsonderwijs RKBS Klavertje vier

  • PER 27-05-2024 | 0,2 - 0,8 FTE |

Wegens de vervanging van geboorteverlof zoekt Klavertje vier een enthousiaste vakleerkracht bewegingsonderwijs. Er is vervanging nodig op:

  • 27 mei 2024 tot en met 14 juni 2024 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
  • 15 juni 2024 tot en met 1 juli 2024 op maandag.

Heb jij er plezier in kinderen te enthousiasmeren voor sport en spel? Klavertje vier in Hoofddorp komt graag met je in contact !

Over RKBS Klavertje vier

Klavertje vier is een gezellige school waar kinderen al spelend en onderzoekend kennismaken met de wereld. We helpen kinderen zichzelf én de wereld te leren kennen. Basisvaardigheden zoals rekenen en taal zijn hierin minstens zo belangrijk als creativiteit en spelend leren. Wij werken met een doorgaande leerlijn.

Vol toewijding bereiden wij onze leerlingen voor op hun rol als wereldburgers. Klavertje vier biedt aan alle kinderen Engels aan. Een tweede accent ligt op ICT en techniek. Ons gebouw is onlangs voorzien van een nieuw TechLab dat gebruikt wordt door onderwijs en opvang. Iets waar we trots op zijn! Ook is Klavertje vier samen met basisschool De Brandaris en Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer Mirakels de Communityschool 'In de Breedte'.

Wat ga je doen?

Als leerkracht bewegingsonderwijs verzorg je zelfstandig de gymlessen. De lessen geef je in onze speelzaal (kleuters), de gymzaal (groep 3 t/m 8) of bij mooi weer buiten. Sport en spel en alle onderdelen van de leerlijn laat je aan bod komen. Je krijgt alle vrijheid om ideeën tot uitvoering te brengen. Samen met onze andere vakleerkrachten bewegingsonderwijs kun je ideeën uitwisselen over de lessen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een ALO-diploma op zak.
  • Ervaring is een pre.
  • Je verzorgt de lessen zelfstandig en met veel enthousiasme.
  • Je vindt het leuk om te sparren met je collega vakleerkrachten binnen Meer Primair.
  • Je vindt het belangrijk om te sparren met de groepsleerkrachten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een passend salaris in schaal LB van cao PO (€ 3.301,00 - € 5.030,00 bruto per maand o.b.v. 40 uur).
  • Na de tijdelijke vervanging kijken we samen naar andere mogelijkheden binnen onze school of binnen Meer Primair.
  • Structurele aandacht en tijd voor persoonlijke en professionele groei dankzij Hoofdpoort Academie .
  • Een netwerk van vakleerkrachten binnen Meer Primair.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Colouring Lab Technician, Hoofddorp

Genius Recruitment, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
Join an innovative start up in Hoofddorp as a Colouring Lab Technician Are you ready to embark on an exciting journey with a dynamic startup that is revolutionising the world of sustainable textile colouring? This company is set out to transform the textile industry in Europe by using cutting-edge technology with a commitment to sustainability. If you have a passion...
Genius Recruitment

Winkelmedewerker

Action, Hoofddorp, Noord-Holland
2 weken geleden
Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Met gezellige collega’s en prettige werktijden? Kom in actie en solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action! Work where the Action is! Samen met je collega’s houd jij de winkel vol, netjes en strak. Zodat klanten snel de producten vinden en nooit misgrijpen. Uiteraard help je wel als...
Action

Omgevingsregisseur

Triple Detachering & Advies, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 3.317 - € 5.247 per maand
3 weken geleden
32 tot 36 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Organisatie Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving, waarin de gevolgen van de groeiende druk op de beschikbare ruimte, de noodzaak van duurzame ontwikkeling en de behoefte aan een gebalanceerde stedelijke en landelijke groei te...
Triple Detachering & Advies