Omgevingsregisseur

Triple Detachering & Advies


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Salaris: € 3.317 - € 5.247 per maand
Contract type: Voltijd
Triple Detachering & Advies
32 tot 36 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie
Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving, waarin de gevolgen van de groeiende druk op de beschikbare ruimte, de noodzaak van duurzame ontwikkeling en de behoefte aan een gebalanceerde stedelijke en landelijke groei te zien is.

Dit zijn thema’s waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen en uiteindelijk de samenleving.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten. We hebben veel contact met gemeentelijk organisaties, kennen ze door en door en we weten waaraan zij behoefte hebben. Afhankelijk van je eigen behoeften en ontwikkelwensen zorgen we er zo samen voor dat je een kijkje in verschillende keukens krijgt en op de juiste plek belandt. Doordat opdrachten en gemeentelijke organisaties altijd verschillen, zoeken wij professionals die zich snel kunnen aanpassen en die het leuk vinden om in verschillende omgevingen aan de slag te gaan. Daarnaast werken wij op persoonlijk niveau en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wij als Triple werken vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, waar jij als professional ook een flexplek hebt. Het hoofdkantoor zit op minder dan 10 minuten lopen van het station en is ook met de auto goed bereikbaar. In ons bedrijfsrestaurant zijn verschillende broodjes, salades, snacks en warme gerechten te verkrijgen op kosten van de baas! Daarnaast hebben we een pooltafel, tafelvoetbaltafel en een jeu de boulesbaan om wat ontspanning te brengen tijdens het werken.

Functie
Als Omgevingsregisseur ben je de drijvende kracht achter het tijdig en adequaat afhandelen van aanvragen en ideeën binnen het domein van ruimtelijke ordening en de Wabo. Je bent verantwoordelijk voor een soepele intake, het afstemmen van processen met betrokken partijen, en het oplossen van eventuele knelpunten. Je bewaakt nauwlettend de voortgang van procedures en termijnen, waarbij je indien nodig bijstuurt. Bovendien leg je actief verbindingen tussen verschillende aanvragen en ontwikkelingen binnen onze gemeente.

Geen dag is hetzelfde; je zult afwisselend aan tafel zitten met bestuurders, of in gesprek zijn met lokale bewoners en ondernemers. Samen met je collega's draag je bij aan een toegankelijke en dienstverlenende gemeente, waarbij je een cruciale rol speelt in het vormgeven van onze leefomgeving.

Elk project brengt zijn eigen complexiteit met zich mee, en dat ook nog eens bij verschillende publieke organisaties. Als professional bij Triple krijg je de afwisseling van verschillende opdrachten met de stabiliteit van een vast dienstverband! Kortom, deze rol biedt een uitdagende mix van verantwoordelijkheid, inhoud en de kans om jezelf te bewijzen op het grensvlak van publieke en private belangen. Ben jij klaar voor deze boeiende en betekenisvolle stap in je carrière?

Functie-eisen
  • Je beschikt over een relevante HBO of WO diploma (denk aan: Ruimtelijke Ordening of Planologie).
  • Je hebt minimaal 6 maanden vergelijkbare ervaring opgedaan bij een gemeentelijke organisatie, via een bureau op via je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je werkt graag aan verschillende uitdagingen bij variërende publieke opdrachtgevers.

Aanbod
  • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de €3.317,- en de €5.247,- bruto per maand.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, OV-kaart of leaseauto.
  • Laptop, telefoon en, indien nodig, een ergonomische thuiswerkplek.
  • Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en opdrachtmanagement.
  • Een ruim opleidingsbudget voor trainingen, cursussen en/ of coaching.
  • Enthousiaste en benaderbare collega's met brede expertise binnen het fysieke domein.
  • Balans tussen thuiswerken, bij de opdrachtgever of op het hoofdkantoor van Triple in Hoofddorp (met daarbij gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant!).
  • Teamuitjes, intervisiemiddagen, borrels en barbecues.
  • Opdrachten bij publieke organisaties die bij jou passen en bijdragen aan de maatschappij.

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beginnend Assistent Accountant | 24-40 uur per week, Hoofddorp

CROP accountants & adviseurs, Hoofddorp, Noord-Holland
1 dag geleden
Ben jij een Assistent Accountant die aan het begin van zijn/haar carrière staat? En ben je op zoek naar een fijne werkomgeving met oprechte aandacht voor de klant en voor elkaar? Waar elkaar helpen en jezelf ontwikkelen hoog in het vaandel staan en waar het mogelijk is om parttime te werken? Bij CROP is er veel mogelijk!De vacature in het...
CROP accountants & adviseurs

Production employee full-time at KLM, KLM Catering Services

Tempo-Team, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 25,68 per maand
6 dagen geleden
FunctieomschrijvingAre you ready for a new adventure in production? Get on board with KLM Catering Services now! With a starting rate of €15.11 you can now get started at the always bustling Schiphol. In addition, you also receive surcharges of up to 70%! That is €25.68 per hour. So quickly grab the car or hop on the train, because who...
Tempo-Team

Administratief Medewerker

Tempo-Team, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een part-time functie waar jij je administratieve talenten kan laten zien? Kom dan werken bij Gemeente Haarlemmermeer! Wat bieden wij jou € 15,41 - € 22,31 bruto per uur! 1 jaar overeenkomst met optie tot verlenging! Werken voor Gemeente Haarlemmermeer! 16 uur per week! Toegang tot online-opleidingen via MijnGroei! Werken in Hoofddorp! Wie ben...
Tempo-Team