Medewerker back-office

DJI


Datum: 4 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 2.734 - € 3.529 per maand
Contract type: Voltijd
DJI

Intro

De administratief medewerker Back-office is verantwoordelijk voor alle beheersmatige en administratieve handelingen die voortkomen uit acties en interventies binnen het D&R plan en TULP-GW, zowel intra- als extramuraal. De medewerker Back-office heeft een centrale rol bij het inschrijven, de termijnbewaking, het tijdelijk verblijf elders, het uitschrijven, het rapporteren en het celbeheer

Organisatie- en afdelingomschrijving

Zonder recht voelt niemand zich veilig, zonder veiligheid zijn je rechten onbeschermd. Het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) zorgt voor de rechtsstaat in Nederland, zodat mensen in vrijheid kunnen samenleven, met respect voor ieders levensstijl of opvattingen. Eveneens werkt JenV aan een veiliger en rechtvaardiger samenleving door mensen rechtsbescherming te bieden en, waar nodig, in te grijpen.

Lees hier meer over het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)
DJI is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 47.000. We bieden hun de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 16.000 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra, detentiecentra en diverse landelijke diensten. Daarnaast koopt DJI bij particuliere instellingen zorg in voor de uitvoering van strafrechtelijke maatregelen, zoals tbs. Met 38 locaties verspreid over het land is DJI één van de grootste organisaties van Nederland. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

https://www.werkenbijdji.nl

Dit ga je doen


Het verblijf van een gedetineerde is verdeeld in fases, elke fase heeft zijn specifieke werkzaamheden.

Instroom: verzamelt en vraagt gegevens op van de gedetineerde door het raadplegen van diverse volgsystemen. Checkt deze op juistheid, bruikbaarheid en volledigheid. Draagt, in overleg met de casemanager, zorg voor de administratieve afhandeling bij ketenpartners. Maakt een digitaal dossier.

Doorstroom: beheren van het digitale penitentiair dossier in het kader van de D&R plannen. Draagt, in overleg met de casemanager, zorg voor de afhandeling van verzoeken van de individuele gedetineerden en de administratieve afhandeling van documenten. Draagt samen met het front-office zorg voor de benodigde informatie t.b.v. vrijheden/faseringen en trajecten.

Uitstroom: draagt, in overleg met de casemanager, zorg voor een warme overdracht naar externe ketenpartners die het ingezette traject van de individuele gedetineerden gaan voortzetten na detentie. Sluit de digitale dossiers van de individuele gedetineerde.

Naast de zorg voor de drie fases is de medewerker Back-office verantwoordelijk voor de algemene administratieve taken, zoals het maken van de agenda t.b.v. het Multidisciplinaire overleg, notuleren en het telefonisch inplannen van afspraken voor functioneel bezoek. En zorgt voor de verwerking van de post. Daarnaast zijn binnen de PI Dordrecht de taken van de BVA (bevolkingsadministratie) opgenomen in de functie van medewerker back office.

Dit neem je mee

  • MBO werk en denkniveau
  • Kennis van de toepassing van wettelijke bepalingen, richtlijnen en procedures op het gebied van strafrechtoplegging
  • Kennis van de rechtspositie van gedetineerden
  • Kennis van geautomatiseerde systemen
  • Kennis van de organisatie
  • Communicatieve vaardigheden
  • Administratieve vaardigheden
  • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden
  • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
  • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
  • Een pensioenregeling
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
  • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
  • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

Dit kun je verwachten

  • Salarisniveau - min. Schaal 07 - max. Schaal 07
  • Maandsalaris - min. €2.734,00 - max. €3.529,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
  • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
  • Contractduur - 1 jaar
  • Minimaal aantal uren per week - 18
  • Maximaal aantal uren per week - 18

Bijzonderheden

  • Wanneer je solliciteert op een functie bij DJI dan maak je eenmalig een account aan. Dit zorgt ervoor dat je bij DJI, of bij eventuele andere rijksonderdelen, makkelijk kan solliciteren. Slechts enkele velden zijn verplicht om in te vullen. Met je account kan je ook de status van je sollicitatie inzien, handig toch? Meer informatie hierover vind je in onze sollicitatieprocedure.
  • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat? Of ben je (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
  • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Voor alle functies binnen DJI is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. DJI vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Regional Sales Manager Personal Protection & Defense (m/f/d)

DuPont, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
At DuPont, we are working on things that matter; whether it’s providing clean water to more than a billion people on the planet, producing materials that are essential in everyday technology devices from smartphones to electric vehicles, or protecting workers around the world.If you would like to be a part of a premier multi-industrial company that is delivering sustainable solutions...
DuPont

Corporate recruiter | VVT | 20-36 uur per week

PZC Dordrecht, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ben jij een échte ambassadeur voor een organisatie en is zinvol werk voor jou een essentieel onderdeel? Wij hebben een prachtige rol als corporate recruiter binnen de VVT! We zien je graag! PZC Dordrecht en De Merwelanden hebben begin 2023 de handen ineengeslagen en zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van ondersteunende diensten. Samen werken we aan een succesvolle...
PZC Dordrecht

Inspecteur / Adviseur Civiele Kunstwerken

Nivel, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.400 - € 4.000 per maand
3 weken geleden
Als Inspecteur / Adviseur Civele Kunstwerken heb je een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je pakt een stuk aquisitie op en zorgt dat jouw agenda gevuld is, voordat je naar buiten gaat om een inspectie uit te voeren zorg je dat alles klaar staat om je werk goed uit te voeren. Zo zul je in sommige gevallen moeten zorgen...
Nivel