Verkoopmedewerker

Aldi


Datum: 4 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Aldi

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Hier hebben we naast onze huidige collega’s veel nieuwe collega’s voor nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.


WAT GA JE DOEN?

Als visitekaartje van onze winkel speel je in op de behoeften en weet je de gevoelige snaar van onze klanten te raken. Dit doe je door jouw geheime wapens ‘enthousiasme en klantgerichtheid’ in te zetten. Je bent van alle markten thuis, je dag is gevuld met vele verschillende werkzaamheden. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de winkel er tip-top uitziet, de schappen gevuld zijn en de klanten tevreden de winkel uitlopen. Jouw doel is een zo hoog mogelijke klanttevredenheid!

WIE BEN JIJ?

  • Je bent collegiaal en kunt goed werken in teamverband
  • Je bent behulpzaam voor zowel klanten als je collega’s en weet je van aanpakken
  • Je bent doordeweeks (overdag en avond) en in het weekend beschikbaar

Het is bij ons mogelijk om al vanaf 4 uur per week aan de slag te gaan, maar meer uren zijn zeker ook mogelijk. Het aantal uren per week stemmen we samen af.

Zit je nog op school of studeer je? Geen punt! Je kunt je werk als Verkoopmedewerker bij ALDI goed combineren met je school of studie. We passen jouw bijbaan aan op je lesrooster. Lekker bijverdienen dus!

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Bij ALDI werk je samen met je collega’s in een hecht team en iedereen is belangrijk voor het behalen van succes. Wij kennen geen aparte afdelingen in het filiaal, waardoor je overal inzetbaar bent. Het ene moment verricht je kassawerkzaamheden en het volgende moment ga je in de winkel aan de slag. Werken bij ALDI is geen dag hetzelfde en heel afwisselend.

Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Wij kijken naar wat je kunt en wat je doet. Presteer je goed en durf je kansen te grijpen? Dan ligt de wereld binnen ALDI aan je voeten en zijn er voldoende kansen om door te groeien.

Werk je bij ALDI dan verdien je meer dan bij alle andere supermarktketens, door een goed salaris met daar bovenop een teambonus.

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanic ETO, Haarlem

Intercel, Haarlem, Noord-Holland
4 dagen geleden
As a Mechanic ETO you are involved in the independent preparation, assembly and assembly of battery systems in the workshop. You do this according to the latest version of engineering documents and on the basis of the drawn up work instructions and TWI program. You carry out (final) quality checks with regard to the battery systems (based on the 4-eyes...
Intercel

Bouwkundig designer bouw en constructie

Iv-Groep, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Samen streven naar het beste ontwerp Bij Iv krijg je alle ruimte om jouw expertise op het gebied van het opzetten en uitwerken van bouwkundig tekenwerk en/of constructies in te zetten. Je gaat in multidisciplinaire projectteams werken aan een grote diversiteit aan projecten. Onder begeleiding van de lead engineer maak je ontwerpen van technische onderdelen binnen de gestelde kaders en...
Iv-Groep

Stagiair Interventies

Openbaar Ministerie, Haarlem, Noord-Holland
4 weken geleden
Ben jij een rechtenstudent met interesse in het strafrecht en heb jij altijd al willen zien hoe het Openbaar Ministerie werkt? Gedurende de stageperiode krijg jij een beeld van wat zich afspeelt binnen het Openbaar Ministerie en kun jij het geleerde in de praktijk brengen. Teksten uit studieboeken over strafrecht en criminologie komen hier tot leven! Wat ga je doen?...
Openbaar Ministerie