Leraarondersteuner Breda College (VSO) | 17 (-40 uur)

INOS


Datum: 4 weken geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
INOS

    8 uur geleden geplaatst 17-40 fte/uur Breda Primair onderwijs INOS

Omschrijving organisatie

Ik ben, omdat wij zijn! In 28 scholen binnen de gemeente Breda geven wij vorm en inhoud aan dit motto en werken wij aan het ontdekken van de talenten van onze leerlingen. Wij begeleiden ze in hun groei tot zelfbewuste en verantwoordelijke mensen. Wij willen blijven leren omdat de wereld blijft veranderen. Dat willen we ook bereiken bij onze leerlingen.
Wie werkt bij INOS, deelt dezelfde waarden ‘verbindend, verantwoordelijk en authentiek’. Die INOS waarden zeggen iets over onze persoonlijkheid als organisatie. Het zijn de wortels die voeding geven aan onze strategische keuzes en ons dagelijks handelen.

Functieomschrijving

Wij nodigen u alleen uit te solliciteren als u een diploma heeft voor onderwijsassistent of Pabo. Andere sollicitaties zullen niet in behandeling worden genomen.

Jouw Functie

In de Beroepsfase (leerjaar 3 en 4) maken onze leerlingen kennis met de verschillende profielen door op donderdag en vrijdag met een groepje leerlingen praktijkervaring op te doen op onze leerwerkplekken. Deze leerwerkplekken zijn gedeeltelijk binnen onze school georganiseerd, maar vooral bij zo’n 70 verschillende bedrijven uit ons netwerk. Als leraarondersteuner begeleid je een groepje (zo’n 4 tot 6 leerlingen) en ben je - samen met onze leerlingen - te gast bij zo’n bedrijf. Op de leerwerkplek stem je af met de medewerkers van het bedrijf waar je te gast bent.

In het geval van deze vacature betreft dit op dit moment twee leerwerkplekken in twee verschillende sectoren: namelijk Logistiek en Dienstverlening & Zorg. De planning en indeling voor het nieuwe schooljaar wordt nog gemaakt. Onze leraarondersteuners zijn breed inzetbaar, uiteraard houden we voor zover mogelijk rekening met ieders wensen, voorkeuren en ervaringen.

Hier kom jij te werken

Je komt te werken in een dynamische schoolomgeving.

We geven eigentijds onderwijs in onze verschillende theorie- en praktijklokalen voor onze sectoren (horeca, plant- en groene leefomgeving, techniek, dienstverlening en zorg en logistiek/productie). In de praktijkruimtes gaat het er professioneel en levendig aan toe. Zo hebben we o.a. een bedrijfskeuken, een restaurant, een moestuin met een groentekas en een winkel. Daar zijn we trots op!

In de hele regio Breda vliegen onze leerlingen uit naar individuele stageplaatsen binnen bedrijven en dagbestedingscentra.

Deze stageprogramma’s worden afgewisseld met gedegen instructies op school. Rekenen, taal, sociale en motorische vaardigheden zijn stevig verankerd in ons aanbod. Al onze collega’s zijn professionals, wij werken vanuit een positieve grondhouding met onze leerlingen en elkaar.

Wat verwachten wij

  • een afgeronde opleiding leraarondersteuner of onderwijsassistent, mbo niveau 4 met de bereidheid tot het volgen van de opleiding leraarondersteuner;
  • kennis, ervaring en affiniteit met Logistiek en Expressie en de bereidheid om je verder te specialiseren;
  • in het bezit van rijbewijs B (Wij hebben bussen om de leerlingen naar de leerwerkplek te vervoeren);
  • een positieve instelling naar onze leerlingen;
  • bereidheid om je te verdiepen in de ontwikkelings- en ondersteuningsbehoefte van onze leerlingen;
  • in staat om met veel mensen samen te werken, maar ook om zelfstandig te kunnen functioneren;
  • flexibel zijn binnen je werk en in mogelijkheden denken;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • ervaring in het voortgezet speciaal- en/of praktijkonderwijs is een pré;
  • affiniteit met onze doelgroep is een must!

Wat bieden wij

  • elke dag werk je met bevlogen collega’s in een dynamische, collegiale werkomgeving;
  • wij prikkelen elkaar om te blijven leren, ook van elkaar;
  • je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-PO.
  • de functie van Leraarondersteuner is gewaardeerd in OOP schaal 7. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring en opleiding.
  • je kunt jezelf blijven ontwikkelen, binnen onze stichting is er volop ruimte voor professionalisering;

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Controlemedewerker (mbo-niveau)

Belastingdienst, Breda, Noord-Brabant
€ 2.734 - € 4.440 per maand
2 weken geleden
Veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Een goede omschrijving van jouw werk. Je bezoekt verschillende midden- en kleinbedrijven. De ene keer een bakker, de andere keer een bouwbedrijf. Met als doel? Inzicht krijgen in de financiële administraties. Zo achterhaal je of de fiscale risico’s voldoende zijn afgedekt. Je werkt vanuit kantoor Breda. Dit doe je bij de Belastingdienst In jouw rol doe...
Belastingdienst

Huishoudelijk medewerker

Kindergarden, Breda, Noord-Brabant
€ 2.246 - € 2.802 per maand
2 weken geleden
Er klinkt luidkeels ‘ETEN’ door de groep. Alle kindjes zitten aan tafel en de huishoudelijk medewerker wordt toegejuicht wanneer ze binnen komt. Het eten komt op tafel en ze verlaat de groep. Wanneer ze nog één keer achterom kijkt krijgt ze meerdere handkusjes…. Kindergarden Princenhage Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue, nu is het een kinderopvang waar we...
Kindergarden

Fulltime orderpicker avond bij van der Zee in Breda

YoungCapital, Breda, Noord-Brabant
€ 13,53 per uur
2 weken geleden
Wil jij aan de slag als orderpicker in de avonduren? Bij Van der Zee in Breda verdien je een competitief bruto-uurloon van € 13,53! Wat ga je doen? Ben jij op zoek naar een uitdagende en actieve baan? Dan is de functie van orderpicker avond bij Van der Zee in Breda iets voor jou! Als orderpicker speel jij een belangrijke...
YoungCapital