Schoonmaak kantoor

ATALIAN Nederland Corportate (new)


Datum: 4 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 12,58 - € 14,35 per uur
Contract type: Voltijd
ATALIAN Nederland Corportate (new)

Wat ga je doen als schoonmaak medewerker?

Ben je een echte vlekkenspotter die niet kan stoppen met poetsen? Dan is werken in de schoonmaak echt iets voor jou! Word jij onze nieuwste ATALIAN'er? We zijn op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wil jij een bijdrage leveren aan een schone werkomgeving voor deze locatie? Reageer nu!

  • Locatie: Deventer
  • Type werkplek: Kantoor
  • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag.
  • Werktijden: van 17:00 tot 20:00 uur, totaal 15 uur per week.
  • Werkzaamheden: Schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes, gangen en sanitaire ruimtes.

Wat breng je mee?

Motivatie vinden wij het belangrijkste! Geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, we leren het je graag!
Heb je ambitie om door te groeien? Doordat wij een groeiende organisatie zijn heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel te leren.

Wat krijg jij ervoor terug?

Je krijgt een contract met uiteraard een goed salaris tussen de €12,58 en €14,35 bruto per uur. Als je 19 jaar of jonger bent kom je in de jeugdschaal tussen €10,06 en €11,32 bruto per uur en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

  • Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
  • Eindejaarsuitkering (5% in 2024) als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
  • En een heleboel leuke collega’s!

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega’s sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitair diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.

Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.

ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Laura Eulderink of Daan Tellman via 074-3030800.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Programmamanager Food In Transitie 2030 – Bunnik of Den Bosch of Deventer/Hybride

WerfSelect, Deventer, Overijssel
1 week geleden
IntroductieDraag jij als ervaren Programmamanager graag je steentje bij aan de transitie binnen de foodsector? Om relevant te blijven, moeten bedrijven en medewerkers mee in die verandering. Daarom helpt het programma Food In Transitie 2030 bedrijven in de levensmiddelenindustrie bij die verandering. Zorg jij dat dit programma beter dan bedacht vruchten gaat afwerpen?Wat jij gaat doenAls Programmamanager FIT2030 ben je...
WerfSelect

HR-OFFICER

VHD, Deventer, Overijssel
€ 2.309 - € 3.192 per maand
3 weken geleden
Wat ga je concreet doen? Als HR Officer bij VHD vervul je een cruciale rol binnen het HR-team, waarbij je samen met je collega verantwoordelijk bent voor het actueel houden van de volledige personeelsadministratie. Je bent een belangrijke schakel in zowel administratieve als operationele HR-processen. Binnen deze rol participeer je actief in projecten gericht op het professionaliseren van administratieve taken,...
VHD

Productiemedewerker

Tempo-Team, Deventer, Overijssel
€ 20,09 per uur
3 weken geleden
Functieomschrijving Hey productiemedewerker! Stop maar met zoeken. Ik heb namelijk een TOPbaan voor jou! Waar? Bij Trivium in Deventer natuurlijk! Ga hier aan de slag in de 5 ploegen en verdien tot wel € 20,09 per uur! Dit wil je, toch? Ja! Lees snel verder en solliciteer direct. Wat bieden wij jou Startsalaris van € 14,56! Inclusief toeslagen tot wel...
Tempo-Team