Productiemedewerker

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 20,09 per uur
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Hey productiemedewerker! Stop maar met zoeken. Ik heb namelijk een TOPbaan voor jou! Waar? Bij Trivium in Deventer natuurlijk! Ga hier aan de slag in de 5 ploegen en verdien tot wel € 20,09 per uur! Dit wil je, toch? Ja! Lees snel verder en solliciteer direct.

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van € 14,56!
  • Inclusief toeslagen tot wel € 20,09 verdienen
  • Een baan voor langere tijd!
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Aan het werk in de 5-ploegen
  • Heel erg veel werkplezier!
Wie ben jij


Als productiemedewerker werp je een kritische BLIK op de blikken die bij Trivium worden gemaakt. Verder is het belangrijk dat je:

  • Eigen vervoer hebt omo naar Trivium te komen
  • Minimaal 18 bent in verband met de werktijden
Wat ga je doen


Controles, controles, controles. Waar op? Op de kwaliteit van onze blikken! Je checkt of de afmetingen kloppen. Verder zorg je ervoor dat alle kwaliteitsdoelen behaald worden. Zoals wat? Nou, je checkt bijvoorbeeld of de verf wel goed gespoten is en of de machine niet een plekje is vergeten. Dit gaat allemaal machinaal! Dus het is wel handig dat je hier goed mee om kunt gaan. Je voert namelijk kwaliteitseisen in de machine in en die doet de rest voor jou! Zorg je er daarom wel even voor dat ‘ie schoon blijft? Top! We werken van maandag tot en met zondag in 5 ploegen. Dat betekent twee ochtenden van 06:00-14:00, twee avonden van 14:00 tot 22:00 en daarna twee nachten van 22:00 tot 06:00. Daarna lekker 4 dagen vrij, YES!

Waar ga je werken


Als productiemedewerker kom je terecht in een leuk team! Trivium maakt blikken voor de voedselindustrie. Daarom is jouw taak als productiemedewerker ook erg belangrijk! De blikken moeten natuurlijk wel altijd op voorraad zijn! Je komt terecht in een mooie werkomgeving met veel gezelligheid. Je kan jezelf hier ook verder ontwikkelen. Klinkt goed, toch?! De gezellige collega's maken jouw werk nóg leuker!

Sollicitatie


Enthousiast? Snap ik! Er zit dus nog maar één ding op en dat is solliciteren als productiemedewerker! Wil je toch eerst nog wat vragen stellen? Dat kan. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Aan jou de keuze. Maak via de bevestiging in de mail alsvast een belafspraak met ons, dan neem ik contact met je op zodra het jou uitkomt! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Open sollicitatie, Deventer

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
4 dagen geleden
Een leuke afwisselende baan in een gezellige werkomgeving. Een paar uurtjes in de avond of juist in de vroege ochtend. Ook prima te combineren met een gezin, een andere baan of met een studie. Restaurant, receptie, keuken of afwas: wij hebben vast iets passend voor jou. Ervaring is niet nodig als je maar een echte aanpakker bent.ÂVan der Valk Deventer,...
Deventer Ziekenhuis

Front Office medewerker (m/v), Deventer

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
4 dagen geleden
De functieDeze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. Jij en je collegaâs zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! Je ontvangt en verwelkomt binnen- en buitenlandse leisure en zakelijke gasten. Je neemt reserveringen aan voor kamers, lunches en diners. Ook...
Deventer Ziekenhuis

Zorgtopper detachering Deventer

Care4 Group, Deventer, Overijssel
1 week geleden
Zie je door de bomen het bos niet meer? Je hebt een diploma voor verzorgende-IG, maar er is zóveel aanbod. Dan helpt de Care4 Group jou! Via de Care4 Group kun je op basis van detachering bij veel verschillende organisaties jouw kennis en vaardigheden inzetten. En wat is iedereen blij met jou!Wat ga jij doenJe gaat werken op projectbasis. Bijvoorbeeld...
Care4 Group