Projectondersteuner (alumni)

ROC van Amsterdam / Flevoland


Datum: 4 weken geleden
Stad: Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
Salaris: € 3.623 per maand
Contract type: Voltijd
ROC van Amsterdam / Flevoland

Dit en meer ga je doen

Het ROC van Amsterdam | Flevoland heeft vanuit haar meerjarenstrategie als doel om studenten nog meer onderdeel te laten worden van de projecten. Om studenten een inspirerende werkomgeving te bieden tussen de bedrijven wordt dit daarom ook gedaan vanuit het innovatiedistrict Marineterrein in Amsterdam.

Voor dit team op het Marineterrein zijn wij daarom op zoek naar een projectondersteuner (bij voorkeur een alumni/oud student). De projectondersteuner biedt ondersteunende werkzaamheden voor twee verschillende groepen nieuwe studentenrollen: “Peer Educators” en “Impact Makers”. Peer Educators zijn studenten die gastlessen geven aan andere studenten over de Sustainable Development Goals*. Onze ambitie is om meer gastlessen te kunnen geven dus zijn we op dit moment studenten aan het werven om peer educator te worden. Impact Makers zijn studenten die deelnemen aan werksessies, gesprekken voeren met wethouders, docenten en directeuren.

Als Projectondersteuner plan je gastlessen in bij docenten, en houd je ook de inzet bij van de Peer Educators. Als voorbereiding op een gastles neem je door met de peers wie wat doet, bereid je hen goed voor en leid jij de evaluatie met de docent en peers in goede banen. Ook zul je klaargestoomd worden om uiteindelijk training te geven aan peers. Je helpt met het organiseren van werksessies voor het ontwikkelen van lesmateriaal. Verdere werkzaamheden als projectondersteuner:

  • Onderhouden van contact met de Peer Educators en Impact Makers.
  • Bijhouden van de inzet van de Peer Educators en Impact Makers.
  • Helpen organiseren van bijeenkomsten zoals co-creatiesessies.
  • Peer Educators en Impact Makers werven.
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen van wervingsacties.

Het Marineterrein wordt de centrale plek waarvanuit er wordt gewerkt met de Peer Educators en Impact Makers. Om bovenstaande ambities te halen is er ondersteuning nodig. Dit kan deels vanuit het Marineterrein en in overleg flexibel vanuit huis

  • https://greenofficerocvaf.nl/sdgmagazines

Dit verwachten we van jou

Als Projectondersteuner ben jij iemand die communicatief vaardig is en contact onderhoudt met zowel studenten, interne collega's als met bedrijven. Je bent iemand die nauwkeurig is. Verder denk jij ook mee; als jij verbeteringen ziet dan zal jij deze ook benoemen. Je bent ook iemand die goed overzicht kan houden en prioriteiten kan stellen. Verder neem je mee:

  • Minimaal mbo opleiding niveau-3 afgerond
  • Proactief
  • Ervaring met het werken in projecten

Meer dan alleen goede voorwaarden

De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

  • Een salaris in schaal 7 (cao mbo) van maximaal € 3.623 bruto per maand, als je fulltime werkt
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Ruime vakantieregeling
  • Deelname aan het ABP pensioen
  • Doorgroeikansen binnen de organisatie
  • Een reiskostenvergoeding

Niet meer wachten, maar reageren

Ben jij die DUIZENDPOOT? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Hier ga je werken

Wat vandaag in het nieuws is, kan morgen impact hebben op het onderwijs. Van het tekort aan mensen in de techniek tot de noodzaak van een leven lang ontwikkelen. Van inclusiviteit op de arbeidsmarkt tot het wendbaar en weerbaar maken van studenten. De Raad van Bestuur zet mede op basis van actuele ontwikkelingen de strategische koers uit. Het Cluster Organisatiebesturing ondersteunt de Raad van Bestuur en draagt bij aan het realiseren van de strategie. Samenwerking is daarbij cruciaal. Met collega’s binnen het roc, maar ook met externe partijen. Dat constructieve samenwerken ervaar je ook op onze afdeling. We zijn een hecht en compact team. Professionaliteit en plezier in het werk gaan hand in hand. Zo kleurrijk als ons werk is, is ook de locatie waar we zitten: in het hart van Amsterdam Zuidoost. Het Cluster Organisatiebesturing zou graag een nog betere afspiegeling willen zijn van de diversiteit in de scholen.

Over het ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen veertien onderwijsdomeinen. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo’n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven. Het ROC van Amsterdam - Flevoland heeft bij elkaar twaalf mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Het roc biedt onderwijs aan 36.000 mbo-studenten, 3.300 leerlingen in het voortgezet onderwijs en 6.500 deelnemers aan overige educatie (waaronder inburgering en volwassenen). Bij het roc werken in totaal ca. 4.000 medewerkers.

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is een onderwijsorganisatie waar ruim 180 nationaliteiten iedere dag welkom zijn en samen leren, ook van elkaars verschillende achtergronden. Voor iedereen geldt hetzelfde respect en elke collega draagt bij aan de ontwikkeling van leerlingen en studenten voor de inclusieve Nederlandse samenleving.

Om goed onderwijs te geven is het onderwijs op de mbo-colleges kleinschalig georganiseerd; een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam – Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de student. We streven elke dag naar het allerbeste onderwijs. Iedereen is welkom en draagt bij aan de ontwikkeling van studenten. We leren van elkaars achtergronden, gaan mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen waar nodig. Dit doen we in een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een organisatie die overal de beroepspraktijk ademt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Research Analist Microbiologie

Amsterdam UMC, Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
1 week geleden
Wat ga je onderzoeken Sinds de ontdekking van Borrelia burgdorferi in de jaren ’80, zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar de antibioticagevoeligheid van deze bacterie. Deze studies onderzochten kleine hoeveelheden isolaten, met methoden die sterk verschilden per studie. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan het optimaliseren en standaardiseren van een methode om relatief snel de antibioticagevoeligheid van Borrelia burgdorferi...
Amsterdam UMC

Logistiek Medewerker Operatiekamers

Amsterdam UMC, Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
€ 2.475 - € 2.975 per maand
1 week geleden
Wat ga je doen Elke afdeling heeft specifieke behoeften, en jij bent de schakel tussen de magazijnen, leveranciers en het operatiecentrum. Dagelijks weet je precies welke middelen nodig zijn en zorg je ervoor dat deze weer worden aangevuld. Als Logistiek medewerker Decentrale bevoorrading OK zorg je dus voor een up-to-date voorraad op het operatiecentrum van Amsterdam UMC, locatie AMC. Op...
Amsterdam UMC

Zorgassistent AOA

Amsterdam UMC, Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
2 weken geleden
Wat ga je doen Als zorgassistent op de Acute Opname Afdeling (AOA) heb je een belangrijke rol. Dit uit zich in een breed takenpakket. Zo start je de dag met de ondersteuning in de zorg. Je helpt de verpleegkundigen bij het wassen van de patiënten of doet dit zelfstandig. Ook help je bij het eten en drinken geven aan patiënten....
Amsterdam UMC