Trainee Financiële Instellingen

EIFFEL


Datum: 4 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.750 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Nieuwsgierig naar de financiële wereld? Ontdek jouw pad als Trainee Financiële Instellingen bij DPA, waar je jouw kwaliteiten ontdekt als Financieel Adviseur, Financieringsspecialist of medewerker Verzekeren, ondersteund door een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelplan!

DIT IS TEAM EIFFEL

Team EIFFEL staat garant voor dynamiek. Ga maar na: als specialist in innovatieve bedrijfsvoering werken wij voor 950+ toonaangevende organisaties in vele sectoren. Dat doen we met zo’n 2500 juristen, financials, bedrijfskundigen en projectspecialisten, allemaal expert in hun vakgebied en onderdeel van een hechte community. De komende jaren gaat die community bovendien nog veel groter worden, want onze groeiambities zijn flink. Daarvoor zetten wij vol in op ons merk en onze positionering bij klanten, maar minstens zoveel op een goed en duurzaam imago als werkgever.

DIT GA JE DOEN

Nieuwsgierig wat de financiële wereld jou te bieden heeft? Als Trainee Financiële Instellingen bij DPA pak jij de regie over je toekomst. Wij reiken je de tools aan, zoals vakinhoudelijke certificeringen en trainingen. Daarna ga je aan de slag voor grote Nederlandse banken, pensioenfondsen en intermediairs. Een mooie kickstart van je carrière!

Binnen het traineeship zijn er verschillende rollen waarin je kan ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen:

Financieel adviseur;

Als financieel adviseur, geeft je particulieren klanten advies op financieel gebied. Je brengt wensen, behoeften en situatie van een klant in kaart, geeft advies over belangrijke financiële keuzes in iemands leven! Hierbij kan je denken aan hypotheekadvies of advies over pensioenen of verzekeringen.

Financieringsspecialist;

Als financieringsspecialist ga je aan de slag met complexe financieringsbehoeften van zowel zakelijke als particuliere klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onafhankelijk en objectief analyseren van vermogens-, bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s bij het verstrekken van financieringen. In deze rol ben je een echte ondernemer.

Medewerker verzekeren;

Stel je voor dat de DJ waarvoor jij naar een festival gaat afzegt, een festivalganger de organisatie aansprakelijk stelt voor schade of het evenement komt stil te liggen door noodweer. Allemaal zaken waar jij tijdens een festival niet aan denkt, maar waar een acceptant of claimbehandelaar zich wel mee bezighoudt. In deze rol word je echt op scherp gezet door gebeurtenissen die grote impact hebben op de samenleving.

Samen met jouw talentmanager werk je tijdens het traineeship aan je persoonlijke doelen en stel je een ontwikkelplan op om jouw ambities te realiseren. Als jouw carrière bij DPA van start gaat, bieden wij jou een uitdagend en leerzaam opleidingstraject aan in het CareerLaunch Program.

DIT BEN JIJ

Voor het vervolggesprek worden de resultaten uiteraard samen met jou besproken. Ready to play?

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van economie, bedrijfskunde, finance, criminologie of vergelijkbaar;
  • Je wilt ontdekken of werken binnen de financiële dienstverlening iets voor jou is;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
  • Je bent op korte termijn 32-40 uur per week beschikbaar.

DIT KRIJG JE VAN ONS

  • Een startsalaris van € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per week;
  • Een (mogelijkheid tot een) vast contract;
  • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas of een NS-Business Card;
  • Deelname aan het CareerLaunch Program en een onbeperkt opleidingsbudget;
  • Een Talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepad;
  • De mogelijkheid tot hybride werken;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • En dat allemaal zonder studieovereenkomst. Wij geloven in jou!

INTERESSE?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wil je een keer bellen voor meer informatie? Geen probleem! Bel of app met Kars van der Linden 06-16582632 of mail naar [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager new business

STUURLUI, Utrecht, Utrecht
6 dagen geleden
32-40 uur Als Accountmanager new business ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe (en bestaande) klanten die op zoek zijn naar een nieuwe WordPress website. Wij beschikken over een klantenbestand waar we erg trots op zijn en waar we al jaren flink mee doorgroeien. De organisatie is klaar voor meer van dit soort klanten en daarom zoeken we een extra...
STUURLUI

Landelijk topscorer business development

ASA talent, Utrecht, Utrecht
€ 3.300 - € 6.200 per maand
1 week geleden
Jij wil scoren, en dat is precies wat je gaat doen! Een mooie auto onder je billen, laptop en telefoon bij de hand en gaan! In deze uitdagende baan is geen dag hetzelfde, omdat jij zelf de regie bepaalt. Je hebt maar één doel en dat is het binnenhalen van nieuwe klanten. Je krijgt er veel voldoening van om dit...
ASA talent

Financieel / administratief medewerker (24-32 uur per week)

GroenLinks, Utrecht, Utrecht
€ 2.590 - € 3.935 per maand
2 weken geleden
Onze nieuwe collega wordt onderdeel van het team bedrijfsvoering. Het Landelijk Bureau is het hart van onze politieke organisatie. Er werken ongeveer 65 professionals en vrijwilligers. Het is de thuisbasis van de vereniging GroenLinks, het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks, International Foundation GroenLinks en DWARS GroenLinkse Jongeren en is tevens het vergadercentrum van de partij. Vanuit Utrecht ondersteunen we het partijbestuur, de...
GroenLinks