Financieel / administratief medewerker (24-32 uur per week)

GroenLinks


Datum: 4 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.590 - € 3.935 per maand
Contract type: Voltijd
GroenLinks

Onze nieuwe collega wordt onderdeel van het team bedrijfsvoering.

Het Landelijk Bureau is het hart van onze politieke organisatie. Er werken ongeveer 65 professionals en vrijwilligers. Het is de thuisbasis van de vereniging GroenLinks, het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks, International Foundation GroenLinks en DWARS GroenLinkse Jongeren en is tevens het vergadercentrum van de partij.

Vanuit Utrecht ondersteunen we het partijbestuur, de lokale en provinciale GroenLinks-afdelingen en onze politici in het Europarlement, de Eerste Kamer en de Tweede Kamer en worden o.a. de verkiezingscampagnes en congressen georganiseerd.

Wij zoeken een ervaren enthousiaste nieuwe collega met planning- en organisatievermogen. Ben jij daarnaast ook accuraat en communicatief sterk? Dan kan dit jouw nieuwe baan zijn!

De afdeling bedrijfsvoering bestaat uit verschillende teams die nauw met elkaar samen werken: financiën, ledenadministratie, HR, ICT en facility. Als financieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor de inning van drie voornaamste geldstromen: contributies, afdrachten (financiële bijdrages van politici) en donaties. Daarnaast ondersteun je de ledenadministratie bij het verwerken van mutaties en betalingen in de administratie.

WAT GA JE DOEN?

  • Je zorgt voor een juiste inning van afdrachten, contributies en donaties en verzorgt de mondelinge en schriftelijke communicatie hierover met betrokkenen.
  • Je beantwoordt (telefonische) vragen, e-mail, brieven etc. van leden, volksvertegenwoordigers, donateurs en sympathisanten over mutaties en betalingen.
  • Je ondersteunt de senior financieel medewerker en het hoofd van de afdeling en waar nodig draag je bij aan werkzaamheden van andere collegae binnen het team.

WIE BEN JIJ?

  • MBO werk- en denkniveau (Opleiding financieel/economisch).
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financieel/administratief inhoudelijke functie.
  • Je bent in staat om flexibel mee te bewegen met de hectiek in een politieke organisatie.
  • Je bent secuur en integer.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met CRM/boekhoudsystemen/Excel
  • Ervaring met werken in office365.
  • Affiniteit met werken in een verenigingsstructuur is een pré maar geen must.
  • Als jij je herkent in meer dan de helft van bovenstaande punten dan willen we jou graag aanmoedigen om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en begeleiden je op de punten waarin jij je wilt ontwikkelen.

WIJ BIEDEN:

  • Een functie voor 24 of 32 uur per week op ons kantoor in de binnenstad van Utrecht, goed bereikbaar met het OV.
  • Enthousiaste collega’s en een informele werksfeer.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • Een salaris tussen € 2.590, - en € 3.935, - bruto per maand op fulltime basis (32 uur per week).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding met het OV, deelname aan een pensioenregeling en het inwisselen van (christelijke) feestdagen met feestdagen passend bij jouw eigen achtergrond.
  • Voorlopig een aanstelling voor een jaar, met de intentie van verlenging.

Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Erik Minkjan ([email protected] of 0621391987).

GroenLinks staat voor gelijkwaardigheid en streeft ernaar een diverse en inclusieve beweging te zijn. Jouw unieke perspectief is waardevol. We zijn benieuwd naar je persoonlijke motivatie, kwaliteiten en ervaring. Daarom moedigen wij iedereen aan die geïnteresseerd is om te solliciteren.

Enthousiast? We zijn benieuwd naar je motivatie en ervaring (CV). Stuur deze in één Pdf-bestand naar [email protected]. Wij nodigen kandidaten doorlopend uit. Zolang de vacature open staat, loopt de procedure en nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij werven zelf onze nieuwe collega en hebben geen behoefte aan acquisitie.

Terug naar vacatures

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Regio traineeship

Rijkswaterstaat, Utrecht, Utrecht
€ 3.165 - € 4.440 per maand
2 weken geleden
De brug van theorie naar praktijk. Van studie tot werkervaring. Van student tot young professional. Ontdek het regio traineeship van Rijkswaterstaat! Hét traineeship waar jij je vanuit de regio verdiept in maatschappelijke opgaven: van duurzame mobiliteit en watermanagement, het beheer van de Nederlandse infrastructuur tot een gezonde en veilig leefomgeving. Hier vind je het allemaal! Jouw werk maakt impact! Als...
Rijkswaterstaat

Account Executive

Watermelon, Utrecht, Utrecht
3 weken geleden
Als Account Executive bij Watermelon speel je een cruciale rol in onze groei. Je beheert de sales pijplijn, geeft demos en sluit deals. Je weet onze software naadloos aan te sluiten op de behoefte van potentiële klanten. Highlights van deze baan: Bedrijf: Watermelon Core: (Generatieve) AI chatbots / B2B SaaS Rol: Account Executive Werkzaamheden: je belt inbound leads en geeft...
Watermelon

VERTEGENWOORDIGER / VERKOPER BUITENDIENST ZAKELIJKE MARKT

Rahmqvist Netherlands, Utrecht, Utrecht
3 weken geleden
Is verkopen je passie? Boek afspraken, geef demonstraties van top producten, ongelimiteerde commissie ! Zoek jij ons? Het maakt ons niet uit wat er op je c.v. staat, wat je leeftijd is of wat voor werk je gedaan hebt. Als je maar kan verkopen of je wil dat leren. Ben jij: 40 uur per week beschikbaar. In bezit van rijbewijs...
Rahmqvist Netherlands