Ambulant hulpverlener in het onderwijs Gouda

Lelie zorggroep


Datum: 4 weken geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Salaris: € 2.695,33 - € 3.502,58 per maand
Contract type: Voltijd
Lelie zorggroep
  • Je hebt een mbo-diploma social work (SAW of SPW) niveau 4 of je hebt een opleiding in de zorg gevolgd en bent overgestapt naar de opleiding social work en hebt je propedeuse behaald.
  • Je hebt kennis van en ervaring met thema’s als ADHD, autisme en hechtingsproblematiek.
  • Je kunt goed omgaan met moeilijk en complex gedrag.
  • Je bent flexibel, collegiaal en educatief ingesteld.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging

Agathos hulpverlening team Gouda is op zoek naar een ambulant hulpverlener (in het onderwijs) voor 16-32 uur per week. Als ambulant hulpverlener vanuit Agathos ben je op school -in of buiten de klas- werkzaam en bied je concrete ondersteuning aan leerlingen in het regulier en speciaal onderwijs (o.a. cluster 4). Je ondersteunt de leerling in wat hij/zij nodig heeft om op een goede manier onderwijs te volgen. Als ambulant hulpverlener creëer je randvoorwaarden, waardoor leerlingen deel kunnen nemen aan de lessen. Waar je als ambulant hulpverlener in het onderwijs mee te maken kunt krijgen, zijn: - Het verbeteren van de concentratie bij het doen van een (leer)taak - Herkennen en uiten van emoties - Regulatie van spanning en het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag - Sociale interactie met andere klasgenoten, op schoolplein, in de klas, tijdens gymlessen, etc. - Ondersteunen bij lichamelijke zorg, zoals toiletgang en ondersteunen bij de maaltijden Je werkt één op één met de leerling of met een aantal leerlingen in de klas. Je werkt intensief samen met de leerkracht maar ook met ouders of andere betrokken hulpverleners. Je stelt concrete zorgplannen op waarin de doelen van de leerling centraal staan en waar je samen stap voor stap aan werkt. Daarnaast is rapportage en afstemming een belangrijk onderdeel van je werk. Ook is er ruimte voor teamoverleg, intervisie en scholing. Naast je werk als ambulant hulpverlener in het onderwijs kun je ook ingezet worden in het andere team als intensief ambulant hulpverlener. Als intensief ambulant hulpverlener bij Agathos hulpverlening heb je contact met cliënten van jong tot oud, met verschillende hulpvragen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hulpvragen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid, een verstandelijke beperking of het aanleren van structuur in een huishouden. De focus ligt op het methodisch werken, waarbij je ervaring hebt in het oplossingsgericht werken en het werken met sociale netwerkversterking. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten. Ook werk je in meer complexe casuïstiek samen met een senior ambulant hulpverlener of jeugdhulpverlener van het eigen team. Wij vragen flexibiliteit in werkdagen en bereidheid om ook op avonden en zo nodig in het weekend te werken.


null
  • Werk mét waardering in een gezellig team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. €2.695,33- max. €3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%. In afstemming met jou bepalen we de omvang van je dienstverband.
  • Flexibiliteit bij het plannen van je werkuren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
  • Een hybride werklaptop en werktelefoon waarmee jij je werk goed uit kunt voeren.
  • Goede inhoudelijke ondersteuning van een gedragswetenschapper en aansturing van de teamcoördinator. Regelmatig teamcontacten en ondersteuning bij je werk door middel van intervisiebijeenkomsten met je intervisiegroepje, je maatje in je team, cliëntbesprekingen en teambijeenkomsten.
  • Verschillende interessante, op je werk gerichte, trainingen (kosteloos en als onderdeel van je werktijd) die aansluiten bij onze werkwijze en methodieken waarmee jij je professioneel verdiept!
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kan je contact opnemen met Annemérie van der Laan via 06-23978755. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app naar 06-83911732 of mail naar [email protected] Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Slaapwacht

Kwintes, Gouda, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Voor de Beschermde Woonvorm Manege in Gouda zijn we op zoek naar een collega slaapwacht.Een baan als slaapwacht is er één met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht en ondersteun je cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun...
Kwintes

Meewerkend voorman container cleaning

Wolfram Chain, Gouda, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 3.480 per maand
3 weken geleden
Wil jij een aansturende rol binnen een kleine organisatie? Ben je zelfverzekerd en heb je oog voor detail? We zoeken een meewerkend voorman voor tank- en containerreiniging! Je hebt een leidende rol waarin je zorgt dat voertuigen en trailers volgens procedures worden schoongemaakt. Werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 of 09:00 tot 18:00, met een salaris tussen €3000,- en €3500,-...
Wolfram Chain

Fysiotherapeut Revalidatie Volwassenen

Basalt, Gouda, Zuid-Holland
€ 3.434 - € 4.842 per maand
4 weken geleden
Gouda – 16 uur Word jij onderdeel van ons gezellig, professioneel en ervaren team met korte lijntjes? Krijg jij er energie van de patiënten te helpen het beste uit de revalidatie te halen? Lees dan snel verder! Wat ga je doen als Fysiotherapeut bij Basalt? Je levert vanuit de discipline fysiotherapie op grond van je anamnese en onderzoek een bijdrage...
Basalt