Slaapwacht

Kwintes


Datum: 1 week geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Kwintes
Voor de Beschermde Woonvorm Manege in Gouda zijn we op zoek naar een collega slaapwacht.

Een baan als slaapwacht is er één met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht en ondersteun je cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun je goed combineren met een studie, een gezin of andere baan. Is dit een vacature die bij je past? We maken graag kennis met jou!

We zoeken iemand voor één slaapdienst per week. De werktijden zijn van 21.30 tot 09.00 uur.

Als slaapwacht start je om 21.30 uur en ontvang je een overdracht van je collega’s. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat en hebt een paar klusjes van huishoudelijke aard. Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is adequaat kan handelen. Uiteraard kun je altijd even telefonisch overleggen met een collega in de bereikbaarheidsdienst. Je slaapt in een afzonderlijke kamer op de locatie. Je avondwerkzaamheden zijn tot ongeveer 23.00. Om 7.00 uur sta je op om ontbijt klaar te maken en rond te delen. Vanaf 07:30 komen andere collega’s binnen. Voordat je naar huis gaat drink je nog een kop koffie of thee met collega’s en verzorg je de overdracht.

Jouw werkplek

De Manege is een beschermde woonvorm voor 25 bewoners met een sociale en/of psychische kwetsbaarheid. Alle bewoners hebben een eigen kamer, verdeeld over drie verdiepingen. De gemiddelde leeftijd van onze bewoners is 55 jaar. In onze zorg dient rekening te worden gehouden met de ouder wordende bewoner. De problematiek van bewoners is divers. Het merendeel van onze bewoners heeft last van schizofrenie. Ook wonen er mensen met angst- en stemmingsstoornissen, vormen van autisme en laag niveau. Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, slaapwachten, een activiteitenbegeleiders, koks, huishoudelijk personeel en vrijwilligers.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

Je kunt anticiperen in verschillende (onvoorziene) situaties. Je kunt goed communiceren (feedback geven en ontvangen en hebt zelfreflectie). Je staat open om te leren en kennis op te doen wat betreft psychiatrische ziektebeelden. Binnen Kwintes werken we met zelfstandige teams. We verwachten van onze medewerkers dat zij goed kunnen samenwerken, proactief en zelfstandig kunnen handelen.

Daarnaast Vragen We Van Je

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 opleiding of je zit in het laatste jaar van je HBO/ WO studie.
  • Ervaring met- of een sterke affiniteit met de doelgroep met psychiatrische kwetsbaarheden.
  • In bezit van een BHV certificaat of bereid deze training binnen Kwintes te volgen.

Ons aanbod

  • Een goed salaris tussen € 2.451,- en € 3.218 o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 35).
  • Een aanstelling van een jaar met uitzicht op een verlenging. De vacature is per direct beschikbaar.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling leren & ontwikkelen als extern.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een persoonlijk en taalgebonden opleidingsbudget.
  • Voordelig sporten en korting op producten en dagjes uit.
  • Een telefoon van Kwintes.

Informatie en solliciteren

Ben jij enthousiast geworden voor deze functie, neem dan contact op met Christa Boere op het nummer 06-46977961.

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen. Het eerste onderdeel is een verkennend gesprek met de recruiter. Het tweede onderdeel is een sollicitatiegesprek op locatie. Als dit van beide kanten positief ervaren wordt volgt er een meeloop moment op de locatie. Dit is het derde onderdeel. Het vierde onderdeel is in de vorm van arbeidsvoorwaardengesprek met de zorgmanager (dit laatste is geen selectiegesprek).

Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

MBB’er met echo specialisatie

Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Zuid-Holland
1 uur geleden
Bij ons van de afdeling Radiologie zit kwaliteit in ons DNA. We gloeien van trots als we weer een technologisch stapje vooruit zetten.Iedereen bij ons is makkelijk benaderbaar, van de medisch specialist tot de teamleider.Collegialiteit én een goed gevoel voor humor gaan bij ons hand in hand. Daarbij wordt iedere mijlpaal, ook privé, goed gevierd. En kan het beter of...
Groene Hart Ziekenhuis

Hovenier aanleg, Gouda

Faam werkt, Gouda, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Van ontwerp tot levendige tuin!Ben jij iemand die graag vanuit het niets > iets creëert? Heb je een voorliefde voor werken in een groene omgeving? Ben je gedreven en bereid de handen uit de mouwen te steken?Als hovenier aanleg bij dit bedrijf ben je op de juiste plek! In deze mooie functie krijg je de kans om je plantenkennis en...
Faam werkt

Service chauffeur rijbewijs B

Logistic Force, Gouda, Zuid-Holland
3 weken geleden
ALS SERVICE CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS B KUN JE BIJNA OVERAL AAN DE SLAG…… Maar bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen! Ben jij als chauffeur met rijbewijs een B toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt en woon jij in de regio van Gouda: Welkom bij Logistic Force. WAT GA JE DOEN?...
Logistic Force