STORE MANAGER

Cotton Club


Datum: 4 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Cotton Club

Locatie: Zaandam Uren per week: 32-38 Contract: Fulltime


Ben jij een commerciële topper en droom jij ervan om een eigen Cotton Club store te runnen? Ben je ambitieus, zelfstandig en kun jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense, eigenzinnig en sympathiek?! Join the Club!

Als Shopmanager ligt de verantwoordelijkheid bij jou. Jij stuurt aan, coördineert en bent alert op de medewerkers en werkzaamheden. Dagelijks analyseer je de verkoopcijfers en maak je doordachte commerciële keuzes. Jij coacht, motiveert en inspireert jouw team zodat de klanten het ultieme COTTON CLUB gevoel beleven.

YOU.

  • Je hebt ervaring in een commerciële en leidinggevende functie in de fashion, beschikt over een MBO diploma (richting detailhandel) en bent toe aan een next step!
  • Je bent verkoop- en resultaatgericht en gedreven om verkoopdoelstellingen te behalen.
  • Je hebt een plan- en cijfermatig inzicht.
  • Je passie voor fashion, ambitieuze en energieke instelling, people skills en talent voor verkoop maken jou de perfecte Shopmanager!

US.

  • Een uitstekend salaris, veel vakantiedagen (30!), 8% vakantiegeld, goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling & collectieve zorgverzekering.
  • 25% personeelskorting bij alle formules van The Sting Companies!
  • Veel ruimte voor doorgroei en ontwikkeling.
  • Dynamische en verantwoordelijke functie in een mooie Cotton Club winkel.
  • Trainingen, workshops en coaching on the job.
  • Werken met likeminded fashion friends.
  • Gezellige borrels en feesten!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Field Service Engineer Internationaal, Zaandam

Betaselect, Zaandam, Noord-Holland
5 dagen geleden
Als Field Service Engineer ben je ongeveer 50% van jouw tijd op locatie werkzaam bij de klanten. Op locatie van de klant ben je betrokken bij het uitvoeren van servicewerkzaamheden aan hoogwaardige procesapparatuur. Het gaat om zware werktuigbouwkunde machines die worden gebruikt om bijvoorbeeld losse biomassa in vaste korrels te persen.Om de installaties goed te laten functioneren worden de mechanische...
Betaselect

Internationaal Projectmanager

Jansens & Dieperink, Zaandam, Noord-Holland
2 weken geleden
In de functie van Internationaal Projectmanager ben je contactpersoon tussen klant en bedrijf vanaf de plaatsing van de order tot en met de oplevering. Per jaar worden 5á 7 projecten begeleid. Is dit iets waar je met jouw technische achtergrond enthousiast van wordt? Misschien is deze functie dan wel iets voor jou. De werkdag van een Internationaal Projectmanager Opbouwen en...
Jansens & Dieperink

Private Label Manager

Flinders, Zaandam, Noord-Holland
4 weken geleden
Over de functie Afdeling: Category Management Aantal uur: 32-40 Plaats: Zaandam Ben jij een gepassioneerde en ervaren Private Label Manager met een passie voor designmeubilair? Heb je een scherp oog voor trends in de meubelindustrie en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en beheren van private label collecties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je...
Flinders