Field Service Engineer Internationaal, Zaandam

Betaselect


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Betaselect
Als Field Service Engineer ben je ongeveer 50% van jouw tijd op locatie werkzaam bij de klanten. Op locatie van de klant ben je betrokken bij het uitvoeren van servicewerkzaamheden aan hoogwaardige procesapparatuur. Het gaat om zware werktuigbouwkunde machines die worden gebruikt om bijvoorbeeld losse biomassa in vaste korrels te persen.

Om de installaties goed te laten functioneren worden de mechanische onderdelen gedeeltelijk of geheel vervangen. Daarbij ben jij de inhoudelijke specialist en instrueer/adviseer jij de lokale technici en operators bij het uitvoeren van de (preventieve) onderhoudswerkzaamheden.

De andere 50% van jouw tijd ben je werkzaam vanaf het kantoor in Zaandam. Daar ben je bezig met het (op afstand) ondersteunen en instrueren van lokale teams. Jij analyseert technische problemen m.b.v. tekeningen en schema's. Ook ontwikkel je specifieke technische trainingen en registreer jij de uitgevoerde werkzaamheden in het onderhoudsdossier.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als mechanisch service monteur en bent bereid om een aantal dagen per maand internationaal te werken. Je hebt meer in je mars dan alleen sleutelen en haalt ook energie uit het verlenen van technical support vanuit kantoor.

Om de functie succesvol uit te kunnen voeren heb je samengevat nodig:

  • MTS/HTS werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouw / autotechniek / AOT / Maritieme techniek;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Service gerichte mentaliteit en instaat om goed te communiceren met klanten;
  • Culturele sensitiviteit;
  • De mogelijkheid om 50% van je tijd te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie met een gunstige werk- en privébalans. Je krijg alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat Bieden Wij Nog Meer

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een uitstekend basissalaris (€2800 - €3750 bruto per maand);
  • Uitstekende toeslagen en vergoedingen voor het buitenland;
  • 27 vakantiedagen + 13 ADV;
  • Een pensioen via StiPP;
  • Ontwikkeling in de vorm van een ontwikkelingsbudget.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker | Oproepkracht | Juwelier

Nederland Vacature Groep, Zaandam, Noord-Holland
€ 4 - € 15 per uur
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHet is je vast weleens opgevallen tijdens het winkelen in het dorp, het centrum of de grote stad. Misschien ben je weleens bij ons binnengelopen, en heb je iets gekocht of een horloge laten maken. Herkenbaar door haar welbekende kleur en uitnodigende open winkelfront: Lucardi Juwelier.Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. Op...
Nederland Vacature Groep

Helpende Plus Zaandam locatie Oostergouw

Evean, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Zorg jij ervoor dat bewoners zich thuis voelen, door ze te helpen bij alle dagelijkse dingen? Beginnen jouw cliënten al te stralen als jij binnen loopt? Dan hebben wij altijd plek voor jou als Helpende Plus in Zaandam op locatie Oostergouw! Echte aandacht voor de bewoner, maar ook zeker voor jou. Dat is waar wij bij Evean voor staan! Over...
Evean

Zorgmedewerker verzorgende Zaandam nacht

Evean, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Werken in de nacht betekent voor jou werken in de eigen sfeer en dynamiek die dit met zich meebrengt maar ook passend bij jouw persoonlijke situatie. Ben jij als verzorgende ig op zoek naar een betekenisvolle, gevarieerde en dankbare baan aarzel niet om deze vacature verder door te nemen. Voor onze nieuw te openen gedragsobservatieafdeling in Zaandam hebben wij plek...
Evean