Assistent Financial Controller

Broekman Logistics


Datum: 4 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Broekman Logistics

Ben jij iemand die graag de betrouwbaarheid, juistheid en tijdigheid waarborgt van financiële verslaglegging? Ben je daarnaast communicatief vaardig en wil je graag samenwerken met de verschillende afdelingen binnen Finance? Dan is ons Finance team op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden als Assistent Financial Controller

Als Assistent Financial Controller draag je de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de nauwkeurigheid van onze financiële administratie, inclusief een controlerende rol met betrekking tot het grootboek en eventuele correcties. Daarnaast bied je ondersteuning aan onze Financial Controllers. Deze ondersteuning omvat het assisteren bij de maandafsluiting en consolidatieprocessen, het regelmatig bijwerken en opstellen van verschillende (omzet)rapporten voor intern en extern gebruik, en het bieden van ondersteuning tijdens de jaarlijkse accountantscontrole. Je bent ook verantwoordelijk het opstellen van diverse ad-hoc rapportages. Bovendien speel je een belangrijke rol in de voortdurende ontwikkeling van financieel-administratieve processen om de efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben over deze functie of aanvullende informatie nodig hebben, staan we graag voor je klaar om deze te beantwoorden. We kijken ernaar uit om jouw bijdrage aan ons team te verwelkomen.

Tot slot zal je waar nodig ook ondersteuning / back up bieden aan onze andere financiële afdelingen. Denk hierbij aan de debiteuren, crediteuren en banking afdeling.

Jouw profiel als Assistent Financial Controller

Als Assistent Financial Controller ben je een ondersteunende kracht voor de afdeling en ben je service verlenend ingesteld.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau;

  • Ervaring met grootboekadministratie;

  • Sterke beheersing van Microsoft Office, met name Excel.

Tot slot heb je buiten bovengenoemde ook een sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en zien wij het als een pré als je ervaring hebt met Exact Financials.

Werken als Assistent Financial Controller bij Broekman Logistics

Broekman Logistics is een groeiende en ambitieuze speler in de logistiek. Wij zijn wereldwijd actief met onze divisies Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals en specialist in de eindmarkten Chemcials, Industrial en Machinery. In Nederland hebben wij vestigingen op diverse plaatsen in het land. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam. Op deze vestiging kom je terecht in het Finance Team.

Als Assistent Financial Controller kom je terecht in ons Financial Control team wat onderdeel is van ons Finance team. Dit Finance team bestaat buiten Financial Control ook uit de Debiteuren, Crediteuren & Banking en Business Control. Als Assistent Financial Controller rapporteer je aan de Group Controller.

Wij bieden de Assistent Financial Controller

Als Assistent Financial Controller lever je een belangrijke bijdrage binnen ons enthousiaste Finance Team. Daarnaast bieden wij:

  • een marktconform salaris;

  • een gegarandeerde 13e maand;

  • 8,33% vakantiebijslag;

  • 27 vakantiedagen;

  • reiskosten;

  • pensioenopbouw;

  • doorgroeimogelijkheden in de richting van Financial Controller.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Corné Rutten, Corporate Recruiter, via 06 – 83 65 31 94 of [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

redacteur social media

Politie Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Hebben platforms als Instagram, Facebook, TikTok en YouTube geen geheimen voor jou? Kan je je goed inleven in verschillende doelgroepen en je teksten hierop aanpassen? De redactie van de politie zoekt een nieuwe collega. Wij maken effectieve, spraakmakende (en prijswinnende) communicatieproducten in woord, beleving, beeld en geluid. Als redacteur draag jij bij door ontwikkelingen bij de politie te vertalen naar...
Politie Nederland

HR-stagiair

Royal HaskoningDHV, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij een enthousiaste HRM-student? Wil jij jezelf ontwikkelen als HR-professional in een internationale en professionele organisatie? Blijf lezen! Wat je doet als HR-stagiair Wij zijn op zoek naar een stagiaire die een bijdrage wil leveren aan de dagelijkse werkzaamheden van ons People Services team. Je krijgt de kans om kennis en ervaring op te bouwen binnen een breed scala...
Royal HaskoningDHV

Tandartsassistent/ Baliemedewerker

Fresh Tandartsen, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij tandartsassistent/baliemedewerker en op zoek naar een leuke baan? Dat komt goed uit want wij zoeken een nieuwe collega voor onze locatie Tandheelkundig Centrum Terbregge in Rotterdam. Wij zoeken iemand voor 4 dagen per week. De werkdagen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Jouw werktijden zijn van 8.45 tot 16.45 uur. Tandartsassistent/ Baliemedewerker Rotterdam 34 uur per week...
Fresh Tandartsen