Flexpool klinieken (uren in overleg)

Tactus Verslavingszorg


Datum: 4 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Tactus Verslavingszorg

Kies jij bewust voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen toonaangevende zorg leveren? Ben jij flexibel inzetbaar en vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaam te zijn? Dan zijn wij voor onze locaties in Enschede, Rekken, Zutphen en Apeldoorn op zoek naar jou! Ben jij benieuwd of het werken binnen de Flexpool Klinieken of Wonen iets voor jou is? Kom dan naar onze speeddate op 10 April! Verdere informatie is te vinden onderaan de vacature!

  • Deventer

  • In overleg

  • MBO

  • 31-12-2024


Algemene informatie

Wie zijn wij

Bij Tactus verslavingszorg is de cliënt geen verslaafde maar een mens met een verslaving. Met ruim 1500 medewerkers focust Tactus zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Oplossingen zijn gebaseerd op het principe: niet meer dan nodig maar ook niet minder dan verantwoord. Tactus biedt hulp voor elke vorm van verslaving en biedt een grote variatie behandelvormen in de praktijk en online aan. Daarnaast focust Tactus zich op preventie en wetenschappelijke ontwikkeling. Daarmee is Tactus een specialist in de verslavingszorg met 46 fysieke locaties in Overijssel, Flevoland en een deel van Gelderland, met álle vormen van verslavingszorg: van preventie, bemoeizorg, medische heroïneverstrekking, tot klinische centra en woonvoorzieningen. Tactus kent een rookvrij beleid. De hele zorg zal volledig rookvrij worden en de verslavingszorg is er geen uitzondering op.

Waar je gaat werken

Je komt te werken binnen de zes verschillende klinieken van Tactus. De klinieken zijn verspreid binnen verschillende regios: Enschede, Rekken, Zutphen en Apeldoorn. We streven er naar om je regio gebonden in te zetten.

Wat je gaat doen

Als medewerker van de flexpool krijg je een flexibele arbeidsovereenkomst met een gemiddeld aantal uren per week (minimaal 16 uur maximaal 32 uur) die je grotendeels zelf kan inplannen. Je ontvangt daarmee een vast maandsalaris, maar werkt de ene week meer de andere. Je krijgt op deze manier de kans om de zes klinieken (met hun doelgroepen) te leren kennen en daarmee gerichte ervaring op te doen.
Met andere woorden… Ben jij net klaar met je opleiding, maar weet je nog niet precies met welke doelgroep je affiniteit hebt? Ben jij bijna klaar met jouw opleiding en wil je graag gerichte ervaring opdoen en leuk bijverdienen? Of heb je een gezinsleven en ben je hierdoor wisselend beschikbaar? Dan is deze vacature zeker interessant voor jou!

Klinische opname

Een klinische opname is een tijdelijke, noodzakelijke, onderbreking van een ambulant behandeltraject met als doel de patiënt en ambulante behandelaren zodanig toe te rusten dat de behandeling succesvol, verantwoord en met vertrouwen, kan worden hervat. Een klinische opname duurt niet langer dan nodig en is niet korter dan noodzakelijk.
Binnen de klinische verslavingszorg zijn specialistische diagnostiek en op maat ontwikkelde behandelinterventies een voorwaarde om de noodzakelijke zorg te bieden aan een populatie met complexe problematiek. In de regel is sprake van een combinatie van psychiatrische, somatische en (neuro)psychologische aandoeningen met een ernstig beperkend en gezondheidsbedreigend karakter.
Zorg in de kliniek wordt dan ook multidisciplinair geboden, waarbij bevindingen van zowel medische, psychiatrische en psychologische disciplines structureel, voor iedere patiënt, dienen te worden geïntegreerd onder auspiciën van een regiebehandelaar van de betreffende afdeling.
Het uiteindelijke doel van een klinische opname is om een ambulant traject weer mogelijk en verantwoord aan te kunnen gaan. Daarbij is de zorgzwaarte van de behandelafdeling een afgeleide van deze doelstelling om verantwoord te kunnen ambulantiseren en aan de geïndiceerde aard van de zorg te kunnen voldoen.

Wie je bent

Je houdt van afwisseling, uitdaging en staat stevig in je schoenen. Daarnaast is het belangrijk dat je situaties met humor en relativeringsvermogen kan benaderen.

Wat je meeneemt

  • een diploma SPW, MMZ, MBO-V of vergelijkbaar;
  • affiniteit met de verslavingszorg, ervaring is geen must!

Ben je bijna afgestudeerd? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek!

Wat je van ons mag verwachten

Betrokkenheid, aandacht en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling is belangrijk voor ons. Ook hechten we veel waarde aan een goed opleidingsklimaat, daarom investeren we veel in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we zodat jij je kan blijven professionaliseren en we allemaal kunnen bijdrage aan de beste zorg. We bieden je de mogelijkheid om e-learnings maar ook om klassikale opleidingen te volgen.

Wat je nog meer van ons mag verwachten

  • een salaris conform de CAO GGZ. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 40. Het maximale bruto salaris o.b.v. 36 uur is 3.541,- per maand;
  • een balansbudget t.w.v. €500,- per jaar o.b.v. 36 uur per week;
  • deelname aan de FiscFree regeling: koop voordelig een sportschoolabonnement, laptop of telefoon;
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
  • 166 vakantie-uren o.b.v. 36 uur per week;
  • 35 levensfasebudget (LFB) uren per jaar o.b.v. 36 uur per week;
  • pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);
  • collectiviteitskorting op aanvullende pakketten van verschillende zorgverzekeringen.

Dat klinkt goed!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Klaas Zwaan (Manager) via 06-10052011.
Wil je meer weten over Tactus of de sollicitatieprocedure? Bel, app of mail onze Corporate recruiter Nadine Ossel via 06-51884463 of [email protected]

Speeddate 10 April 2024

Ben jij benieuwd of het werken binnen de Flexpool Klinieken of Wonen iets voor jou is? Kom dan naar onze speeddate die wij organiseren op Woensdag 10 April 2024. Tijdens de speeddate vertellen wij alles wat jij wilt weten over het werken bij Tactus en de Flexpool Klinieken en Wonen! Schrijf je in via de onderstaande link:

https://www.tactus.nl/werken-bij/maak-kennis-met-de-flexpool-tijdens-een-speeddate/

Wat er nu gaat gebeuren

We streven er naar om binnen 5 werkdagen inhoudelijk te reageren op je sollicitatie. Na de sluitingsdatum zal de vacature niet meer te vinden zijn online. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen adviseren we je de vacaturetekst te downloaden en bewaren.
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Deventer, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
18 uur geleden
FunctieomschrijvingHeb je jezelf ooit gezien als de tovenaar achter de machines, de meester van de productie, de operator? Zoek niet verder! Als technisch operator op de verpakkings- of productieafdeling ben jij de held achter de schermen, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Als operator in de 2 ploegen ga jij een salaris verdienen tussen de € 3.000,- en €...
Pro Industry

Plant Manager - Plantaardig

AFF Recruitment & Executive Search, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Standplaats: Deventer Provincie: Overijssel Eind Datum: 02-05-2024 Bedrijf: Producent van plantaardige convenience producten Salaris Indicatie: Competitief salaris en bonus Dienstverband: Vast Industrie: Food Functie: Operations/Plant Manager De functie Bij AFF Recruitment zijn we op zoek naar een strategische Plant Manager voor Bobeldijk Food Group, een prominente private label fabrikant van de lekkerste plantaardige convenience producten. De afgelopen jaren is er...
AFF Recruitment & Executive Search

Stageplaats HBO Facility Management Dimence Groep

Dimence Groep, Deventer, Overijssel
3 weken geleden
Stage Uren per week 36 uur Regio's Deventer Opleidingsniveau HBO Sluitingsdatum 01 juni 2024 Stageplaats Facility Management (HBO) team Duurzaam Werken Dimence Groep Team Duurzaam werken, onderdeel van afdeling Facilitair, Digitalisering en Huisvesting (FDH) van de Dimence Groep is verantwoordelijk voor een breed pakket facilitaire diensten waaronder huisvestingsconcepten, mobiliteit, logistiek, terreinonderhoud en duurzaamheid. Wij dragen zorg voor de uitvoering en...
Dimence Groep