Stageplaats HBO Facility Management Dimence Groep

Dimence Groep


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Dimence Groep
Stage Uren per week 36 uur Regio's Deventer Opleidingsniveau HBO Sluitingsdatum 01 juni 2024

Stageplaats Facility Management (HBO) team Duurzaam Werken Dimence Groep

Team Duurzaam werken, onderdeel van afdeling Facilitair, Digitalisering en Huisvesting (FDH) van de Dimence Groep is verantwoordelijk voor een breed pakket facilitaire diensten waaronder huisvestingsconcepten, mobiliteit, logistiek, terreinonderhoud en duurzaamheid. Wij dragen zorg voor de uitvoering en ontwikkeling van deze dienstverlening en stemmen dit af met onze interne klanten opdat we optimaal ondersteunend zijn aan het zorgproces van onze cliënten.

Het team bestaat uit 8 medewerkers en we werken in een projectstructuur nauw samen met onze collega’s binnen FDH en andere ondersteunende diensten.

Wat ga je doen?
Onze facilitaire dienstverlening is continue in ontwikkeling, daarom hebben wij diverse opdrachten beschikbaar voor een stagiair(e). De opdrachten die we bieden vallen binnen de volgende thema’s:

  • Duurzaamheidsprogramma
  • Logistieke dienstverlening
  • Wagenparkbeheer
  • Data gedreven FM

De keuze voor én inhoud van de opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

We doen het samen!
Samenwerken vinden we belangrijk binnen Dimence Groep. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook; in het belang van de patiënten die wij behandelen en hun naasten!

Ben jij onze nieuwe stagiaire?
Naast de juiste opleiding zijn de volgende eigenschappen voor ons van belang

  • Je bent nieuwsgierig en geduldig
  • Toont eigen initiatief
  • Houdt van uitdagingen, bent positief en kunt goed relativeren
  • Je hebt een gezonde dosis humor
  • Je kunt goed zelfstandig werken

Wie zijn wij?
Team Duurzaam Werken is gevestigd in Deventer en maakt onderdeel uit van de afdeling Facilitair, Digitalisering en Huisvesting (FDH) van Stichting Dimence Groep.

Stichting Dimence Groep is een dynamische aanbieder van specialistische ggz in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, is Dimence Groep voortdurend in ontwikkeling.

Wij hebben veel te bieden!
We bieden je een stage voor 36 uur per week die start 2 september2024.

Een uitdagende stageplaats in een fijn team; een dynamisch team dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of een actieve rol te nemen in de ontwikkeling van onze facilitaire dienstverlening. Jouw mening telt!

Wij bieden je een stagecontract + stagevergoeding aan volgens de CAO-GGZ.

We werken hybride en creëren gezamenlijk met jou een balans zodat je voldoende contacttijd hebt met het team maar ook de vrijheid heb om thuis of op andere locaties binnen onze organisatie te werken.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geertjan Lepping, 06-83998236

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 8 juni 2024.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!


Solliciteren voor Stageplaats HBO Facility Management Dimence Groep

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Operator 3 ploegendienst in Deventer

Code Deta, Deventer, Overijssel
5 dagen geleden
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je op zoek naar een uitdaging in een energiek en zeer gemotiveerd team? Ontdek dan de mogelijkheden om bij Trivium aan boord te komen als Junior Operator!In elke supermarkt tref je de artikelen aan die jij produceert. Trivium Packaging te Deventer produceert verschillende soorten en maten blikken, deksels...
Code Deta

Junior business controller, Deventer

Werving op Maat, Deventer, Overijssel
6 dagen geleden
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?Wil jij deel uitmaken van een jong gedreven team in een snelgroeiende uitzendorganisatie met zes vestigingen verspreid over Nederland? Je krijgt veel vrijheid op werk en hebt de mogelijk om door te groeien in je functie. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team waar jij veel kan leren. Klinkt dat als iets voor jou?...
Werving op Maat

Medewerker kassa en servicebalie 16-24 uur per week

Praxis, Deventer, Overijssel
1 week geleden
Als medewerker Kassa en Service bij Praxis ben jij het visitekaartje voor onze klanten. Je werkt zowel achter de kassa als bij de servicebalie en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat. Bij Praxis helpen we elkaar. Want samen weten we meer, samen kunnen we meer. En samen kunnen we de makers beter helpen. Wat ga...
Praxis