Belastingadviseur

de Jong & Laan


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
de Jong & Laan
Ter uitbreiding van ons fiscale team in Zwolle hebben we plek voor een ambitieuze, vaktechnische belastingadviseur met drive en positieve energie!

Hoe maak jij het verschil?

Je speelt een cruciale rol in ons team door klantgerichte en resultaatgerichte belastingadviezen te verstrekken aan onze klanten. Je bent als belastingadviseur sparringpartner voor ondernemers op fiscaal gebied.

In ons gedreven en enthousiaste team in Zwolle, word je uitgedaagd door een diversiteit aan fiscale vraagstukken bij ondernemers. Wij bieden jou de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Je bent niet zomaar een adviseur; je bent een betrouwbare partner voor onze mkb (+) klanten, die hen begeleidt door de complexe wereld van fiscale wet- en regelgeving. Of het nu gaat om het opstellen van bezwaar- en beroepschriften, het voeren van overleg met de Belastingdienst en andere belangrijke stakeholders, of het coördineren van werkzaamheden en bewaken van deadlines, jij staat altijd paraat met jouw uitstekende vakinhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden.

Naast je dagelijkse werkzaamheden in de algemene adviespraktijk, ben je ook verantwoordelijk voor de bijzondere opdrachten die zich voordoen binnen een fiscale praktijk. Hierbij kun je jouw dienstverlenende karakter en innovatieve denkwijze inzetten om complexe vraagstukken op te lossen en onze klanten optimaal te adviseren.

Met jouw vaktechnische kennis lever je een waardevolle bijdrage aan de doorontwikkeling van onze vestiging. Je denkt mee over verbeteringen en innovatieve oplossingen, waarmee we onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.

Bij de Jong & Laan heb je ruim 100 fiscale collega’s waar je op de werkvloer, tijdens de summercourses en andere (vaktechnische) bijeenkomsten kennis en ervaring mee kunt uitwisselen. Bij de uitoefening van jouw werkzaamheden kun je leunen op IT-ondersteuning voor de diverse applicaties die we gebruiken, de collega’s bij vaktechniek, de brede beschikbaarheid van vaktechnische bronnen en het een ruime educatieaanbod vanuit Opleiding & Training. We zijn aangesloten bij de NOB en het RB. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende educatietrajecten die aangeboden worden te volgen.

Wat bieden wij?

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Leaseauto, laptop & telefoon
  • Leasefietsregeling & sportvergoeding

Wat neem jij mee?

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Helicopterview
  • Goede communicatieve & analytische vaardigheden
  • Een afgeronde fiscale WO opleiding

Wij gaan samen voor jouw succes!

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

&NUJIJ!

Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator/drukker

Werkis, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Heb jij technisch inzicht? Wil jij de door jou gemaakte producten terug zien in de winkel? Lees dan snel verderVoor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar medewerkers die graag binnen de grafische industrie aan de slag gaan met machines. Met behulp van de machines maak jij samen met jouw technische collega's unieke eindproducten voor diverse klanten. Iedere dag is...
Werkis

Werkvoorbereider FTTH { Auto , Salaris € 2.700 - € 3.500 p/m }, Zwolle

ZKER, Zwolle, Overijssel
3 weken geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien.(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en ook zeker financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en...
ZKER

Schoonmaakmedewerker M|V diverse panden in Zwolle

FlexiblePlus, Zwolle, Overijssel
3 weken geleden
Op dit moment zoeken wij, per direct, een schoonmaaktopper. Van dinsdag tot en met vrijdag kun jij vanaf 08.45 uur, en voor 1.75 uur per dag, aan de slag in een museum in Zwolle.Ook hebben wij van maandag tot en met vrijdag bij 2 grote panden iedere dag 1,5 uur schoonmaakwerk voorhanden. En maar liefst 2 uur per dag, waarbij...
FlexiblePlus