Adviseur corporate finance

de Jong & Laan


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
de Jong & Laan
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als adviseur Corporate Finance? Wil jij deel uitmaken van een hecht en gedreven team in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature bij Jong & Laan Corporate Finance iets voor jou!

Hoe maak jij het verschil?

Als de Jong & Laan corporate finance, adviseren wij ondernemers bij belangrijke mijlpalen in het ondernemersbestaan. Van fusies en aankopen tot het verkopen van bedrijven. Maar ook bij management buy-in en buy-outtrajecten. Dit zijn vaak complexe processen, waarbij zowel juridische, fiscale, bedrijfsmatige als emotionele facetten een rol spelen. Wij zijn op zoek naar een adviseur die ondernemers op persoonlijke en deskundige wijze bijstaat.

Binnen Jong & Laan Corporate Finance werken we samen met een professioneel en divers team van experts. Onze collega's beschikken over diverse achtergronden en expertisegebieden, waaronder financiën, bedrijfskunde, economie en juridische zaken. We vormen een hecht team van professionals die elkaar ondersteunen en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Je bent betrokken bij een verscheidenheid aan uitdagende projecten binnen het vakgebied van corporate finance. Je voert financiële analyses uit, je bent bezig met het opstellen van bedrijfswaarderingen en je hebt er plezier in om collega’s op te leiden in het vak. Naast deze uitvoerende werkzaamheden houd je de klant op de hoogte van de voortgang van het traject, heb je afstemming met onder andere juristen, en de wederpartij. Als adviseur speel je een belangrijke sleutelrol bij begeleiding van bedrijven in het complexe proces van financiële besluitvorming. Uiteraard sta je er niet alleen voor, binnen ons corporate finance team doen we het samen en word je gesteund door onze senior adviseurs, die jou helpen verder door te groeien in het vakgebied. Jij zit vol energie en gedrevenheid en streeft naar persoonlijke groei en voortdurende ontwikkeling in de dynamische wereld van corporate finance.

Wat bieden wij?

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Leaseauto
  • Laptop & smartphone

Wat neem jij mee?

  • Een afgeronde WO opleiding
  • Eventueel aangevuld met vakspecifieke opleidingen zoals de opleiding Register Valuator
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Corporate Finance
  • Besluitvaardigheid & overtuigingskracht
  • Onderhandelingsvaardigheid

Wij gaan samen voor jouw succes!

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

&NUJIJ!

Nu jij! Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent-accountant controle

de Jong & Laan, Zwolle, Overijssel
3 dagen geleden
Voor onze vestiging in Zwolle zoeken wij ambitieuze, gedreven en enthousiaste starters die op zoek zijn naar een mooie uitdaging! Ben jij (bijna) klaar met je hbo- of wo opleiding en wil jij aan het werk in de controlepraktijk vanaf september 2024? Dan zijn wij op zoek naar jou!Hoe maak jij het verschil?Groei door in onze controlepraktijk en werk voor...
de Jong & Laan

Inkoper voor een geweldige uitdaging!

Midasgarant, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Gezocht: Inkoper voor een uniek en dynamisch bedrijf!Wij zijn op zoek naar een gedreven Inkoper die de essentiële schakel vormt tussen onze afdelingen engineering, inkoop en productie. Als spil in ons bedrijfsproces ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die cruciaal zijn voor onze operatie.Er moet een professionaliseringslag gemaakt worden!Bedrijfsnaam:Midas GarantLocatie/Standplaats:Regio Zwolle, Apeldoorn en DeventerSalaris:Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.Dienstverband:Vast...
Midasgarant

Recruiter met 2 jaar ervaring

Nederland Vacature Groep, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenFunctietitel: RecruiterRecruiter: Mirjam BoerVacature-ID: 3563Wil jij je talent inzetten voor een duurzame en toekomstbestendige drinkwatervoorziening?Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen, met oog voor de belangen van mens, natuur en maatschappij. Vitens heeft zichzelf tot doel gesteld om voor 2030 elke...
Nederland Vacature Groep