Opleiding + werken als ruitschade hersteller, Assen

JobBoost


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
JobBoost
Musthaves

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over een eigen auto/motor
  • Je bent voor 16 tot 40 uur in de week beschikbaar
  • Fysiek sterk aangezien je de hele dienst fysiek bezig bent en moet staan
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Intro

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je nog geen ervaring in de technische branche? Vind je het leuk om een positieve impact te hebben op klanten en collega’s? Dan is deze kans in een autogarage wellicht iets voor jou!

Werkzaamheden

In deze rol focus jij je op het repareren van sterretjes in auto ruiten. Je leert hoe je dit op een zo veilig mogelijke manier doet tijdens een tweedaagse opleiding in Utrecht. Binnen 20 dagen ben je zo goed als zelfstandig en een ster in het repareren van sterretjes!

Wat verwachten we van jou? Je bent enthousiast en trots op je werk, en dit straal je uit. Je haalt voldoening uit het leveren van vakmanschap en geniet ook van het contact met klanten. Een praatje maken met iedereen gaat je natuurlijk af. Bovendien ben je een teamspeler die altijd bereid is om collega’s te ondersteunen.

Arbeidsduur en werktijden

Het gaat om een functie van 16 - 40 uur per week. De service centers zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8:15u tot 17:00u en zaterdag van 9:00u tot 13:00u. Je werkt standaard 1 keer in de 3 weken op zaterdag. Het rooster wordt 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hierbij kun je zelf je beschikbaarheden aangeven.

Voor deze functie dien je twee dagen training te volgen in Utrecht.

Organisatie

Deze organisatie is dé specialist als het gaat om het repareren en vervangen van autoruiten. Of het nu gaat om ingeslagen zijruiten, sterretjes in de voorruit of kapotte achterruiten, zij staan klaar om te helpen! Het team bestaat uit echte professionals in hun vakgebied. Ze rusten niet voordat hun klanten veilig de weg op kunnen. Je krijgt een HPX training op locatie, waarbij je de nodige kennis en vaardigheden opdoet. Daarnaast biedt het bedrijf mogelijkheden voor doorgroeien naar andere functies, zoals service monteur, hoofdmonteur of regioleider. Plezier en teambuilding worden gestimuleerd, met regelmatige teamuitjes en evenementen. Zo organiseert dit bedrijf verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B en een eigen auto/motor
  • 16 - 40 uur per week beschikbaar
  • Flexibel qua werkdagen en werktijden
  • Fysiek sterk
  • Lichtelijk technisch inzicht of eerdere ervaring is prettig
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Samenwerken kan jij als geen ander!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto startsalaris per uur tussen €14,01 en €19,11 (afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring). Dit is inclusief een atv-toeslag van 5% die je boven op je salaris ontvangt
  • 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en 8% vakantiegeld
  • Opleiding tot ruitreparatie specialist betaald door Carglass
  • Een telefoon en korting op je sportabonnement
  • Gelijk op 7 maanden contract
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km
  • Genoeg mogelijkheden om door te groeien
  • En veel leuke uitjes!

Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.

Onze stappen

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer inWij bellen of whatsappen je om de functie met je door te nemenKom op gesprek op ons kantoor in Amsterdam, of praat met ons via TeamsMaak kennis met jouw nieuwe werkgeverGefeliciteerd met je nieuwe baan!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Tekenaar Civil

Eminent Groep, Assen, Drenthe
1 week geleden
Functieomschrijving . Als Tekenaar/ ontwerper werk jij op een zeer ambitieus ingenieursbureau en ben jij dagelijks bezig met het ontwerpen van infrastructurele projecten en het opstellen van bestekken op verschillende detailniveaus. Je bent oplossingsgericht en kijkt met een kritische blik naar het project in haar vroegste vorm. Je taken hangen af van het project waar je voor ingezet wordt: dat...
Eminent Groep

Grondwerker, Assen

Uitzendkoning, Assen, Drenthe
1 week geleden
“Ben Jij Een Echte Aanpakker Met Ervaring In Grondwerk En Machinebediening? Dan Zoeken Wij Jou!” Voor Een Toonaangevend Grondverzetbedrijf Gespecialiseerd In Diverse Infrastructurele Projecten Zijn Wij Op Zoek Naar Een Enthousiaste Grondwerker. Je Ondersteunt Diverse Grondwerkzaamheden En Zorgt Ervoor Dat Alles Soepel Verloopt. Je Werkzaamheden Zullen Onder Andere Bestaan UitUitvoeren van graafwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven en funderingen;Egaliseren en...
Uitzendkoning

Hulpkracht in Assen

Big Bazar, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Waar ga je werken?Wij zijn een snelgroeiende discountformule binnen de Nederlandse Retailmarkt. Sinds 2007 vindt een uiteenlopende groep klanten de weg naar onze inmiddels bijna 150 filialen in zowel Nederland als België. Dat onze formule een succes is, blijkt wel uit de groei die wij hebben doorgemaakt en onze ambitie om de komende tijd nog verder uit te breiden. Onze...
Big Bazar