Customer Success Specialist

Hendrick


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Voltijd
Hendrick
Ben jij een ambitieuze en enthousiaste persoon die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een Europees digitaal platform, fintech waar ondernemers geholpen worden met hun financiering? Dan zoeken wij jou!

Spil tussen tech en touch

Jij zorgt ervoor dat de klant een excellente online en offline product ervaring heeft. Dit houdt in dat je ondernemers begeleidt op het online platform, maar daarnaast ook een rol speelt bij het ondersteunen van de aanvraag bij de adviseur. Jij bent de spil tussen de tech en de touch.

Als customer success specialist ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en gebruikers van het platform. Je gaat op zoek naar kansen in de financieringsaanvraag van bedrijven om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dit hoef je niet allemaal op voorhand te weten, wij helpen je daarbij.

Daarnaast behandel je telefoontjes en e-mails van klanten en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor ons distributiekanaal van 50 kantoren.

Het is voor jou dan ook geen probleem om te schakelen tussen deze activiteiten. Verder zorg je ervoor dat de status van financieringsaanvragen bijgehouden wordt in ons CRM-systeem en vul je de kennisbank met relevante informatie. Omdat klanten bij ons centraal staan, ben je ook de ‘voice of the customer’ als het gaat om verbeteringen en nieuwe ideeën.

Het team waar je in gaat werken zijn enthousiaste collega´s die net als jij affiniteit hebben met ondernemers. Je werkt nauw samen met de Customer Success Manager. Daar bespreek je de plannen, voortgang, resultaten en je ideeën mee, maar ook je ambities en persoonlijke ontwikkelingen.

Bedrijf

Credion is bezig om te groeien naar het Europese digitale platform, fintech waar ondernemers geholpen worden met hun financiering. Bij ons staat de ondernemer 100% centraal, waar we met een team van meer dan 100 ervaren adviseurs en een netwerk van meer dan 120 geldverstrekkers, altijd de beste financiering kunnen garanderen. Credion is het grootste onafhankelijke platform voor zakelijke financieringen.

Wat wij bieden

  • Een functie als Customer Succes Specialist bij een bedrijf in Amsterdam of Heerenveen
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3000,- en €4000 per maand op basis van 32 of 40 uur;
  • Volledige reiskostenvergoeding, 20 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; affiniteit met ondernemen;
  • Je hebt een achtergrond in Sales, Horeca of Telemarketing;
  • Je bent sales gedreven, communicatief sterk en krijgt energie van klantcontact;
  • Ervaring met hubspot is een pre, maar niet noodzakelijk.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(junior) Project Engineer E&I

Royal A-ware, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
Ben jij klaar om een smakelijke draai te geven aan ons technisch projectmanagement team? Als (junior) Project Engineer E&I ga je een essentiële rol spelen in het efficiënt en effectief laten verlopen van onze internationale (nieuwbouw) projecten. Wat ga je doen?Als (junior) Project Engineer E&I werk je nauw samen met de ervaren projectmanagers en engineers om (deel)projecten te begeleiden van...
Royal A-ware

Ketenmanager

elkien, Heerenveen, Friesland
4 weken geleden
Wie zijn wij?Elkien is een woningcorporatie in Friesland met ruim 18.800 woningen, zowel in de stad als op het platteland. Onze woningen staan in de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân, Opsterland en in een aantal kleine kernen. Bij Elkien vinden we dat iedereen een thuis verdient. En dit ‘thuis’ is voor Elkien meer dan het bieden van vier muren en een dak....
elkien

Junior Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Cottus BV, Heerenveen, Friesland
1 maand geleden
Wat jij doetAls Junior onderhoudsmonteur ben jij samen met je collega’s de sleutel tot het soepel draaien van het machinepark. In deze rol ondersteun je onze ervaren monteurs bij het onderhoud en de reparatie van machines en installaties. Je leert dagelijks bij en krijgt de kans om je technische vaa
Cottus BV