Executive Assistant

Euro Pool System


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Euro Pool System
Klaar om je organisatorische talenten te laten schitteren en een bijdrage te leveren aan een duurzame internationale organisatie?

De rolAls Executive Assistant ben je niet zomaar een nieuw gezicht op het secretariaat, je bent een sleutelfiguur voor ons senior managementteam waarin je zorgt voor het soepele en vertrouwelijke verloop van onze operaties. Je houdt je dagelijks bezig met het beheren van agenda's, het faciliteren van vergaderingen, het regelen van reizen, het ondersteunen van complexe vraagstukken en het beheren van de inboxen van het senior management.

Naast het bieden van essentiële ondersteuning ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties van ons kantoor. Van het beheren van correspondentie en het onderhouden van databases tot het vakkundig afhandelen van telefooncommunicatie en het archiveren van documenten. Jouw oog voor detail en proactieve aanpak zorgen ervoor dat ons kantoor soepel blijft draaien.

Klaar om ons senior managementteam te ondersteunen?

Maar dat is niet alles! Jij krijgt de kans om relaties met leveranciers en klanten te laten bloeien. Door proactief met externe stakeholders te communiceren, zorg je voor tevredenheid en langdurige relaties. Dit helpt niet alleen onze huidige samenwerkingen te versterken, maar ook nieuwe kansen te creëren voor groei en succes in de markt.

Tot slot fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden voor senior management, waardoor je een cruciale rol speelt in de communicatie en samenwerking binnen de organisatie.

Jij

Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden, kunt effectief en discreet opereren en hebt uitstekende vaardigheden in tijdmanagement. Daarnaast kun je goed omgaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie, heb je sterke organisatorische capaciteiten en een scherp oog voor detail.

Verder:

  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving en rol.
  • Je beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk (B2-niveau).
  • Je bent bedreven in MS Office, specifiek Outlook, Word en Excel.
  • Je bent bereid om fulltime op kantoor te werken.

Ons aanbodDeze functie bij Euro Pool System biedt je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast bieden we je:

  • Een competitief salaris.
  • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van fulltime dienstverband).
  • Werken aan circulaire oplossingen binnen een enthousiast en ambitieus team.
  • Een goede pensioenregeling.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerkracht basisonderwijs groep 6

Laurentius Stichting, Rijswijk, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Vanaf volgend schooljaar 2024/2025 zijn wij op zoek naar een groep 6 leerkracht. Wil jij samen met ons en onze leerlingen groeien? Je ontwikkelen maar ook jouw kennis met ons delen? Lees snel verder en kom kennis met ons maken. De Piramide is een school waar de populatie een goed beeld geeft van de doorsnede van de huidige samenleving. We...
Laurentius Stichting

Graphic Chain Manager

Danone, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
About The JobLooking for your next challenge in Artwork Management and want to work for brands like Nutrilon, HiPRO and Olvarit? Are you the structured problem solver we are searching for and want to further develop your Project Management skills? Then make sure to apply now and become our next Graphic Chain manager for both the Dairy & Specialized Nutrition...
Danone

IT Young Talent Traineeship - Cloud Engineer

Jobbird.com, Rijswijk, Zuid-Holland
2 weken geleden
VacaturebeschrijvingHeb jij je Informatica opleiding (bijna) afgerond en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ben je data-gedreven en nieuwsgierig? Kom in beweging en versterk Nederlandse Loterij als Cloud Engineer Trainee.Wat onze teams succesvol maakt? Dat is de juiste teamopstelling én onze data-driven mentaliteit. Om de juiste beslissingen te nemen, heb je inzicht in actuele informatie nodig. Daarom is data verweven in...
Jobbird.com