Cloud Engineer

INFRADAX | IT VAN NU


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Aannemer
INFRADAX | IT VAN NU
Introductie

Altijd al willen werken bij een snelgroeiende ICT-dienstverlener die altijd voor het maximale resultaat gaat? Dat kan als Cloud Engineer bij Infradax! In deze functie krijg je de verantwoordelijkheid om verschillende klantomgevingen in te richten en functionele oplossingen te bedenken binnen het Microsoft portfolio. Door jouw kennis en kunde zorg jij voor de optimale gebruikerservaring. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als Microsoft Cloud Engineer begeleid je onze klanten om werkprocessen te verbeteren en hun ICT-omgevingen in te richten. Je denkt mee op strategisch niveau en geeft trainingen om eindgebruikers wegwijs te maken in diverse Microsoft Cloud diensten. Ook werk je intern veel samen met systeembeheerders en spar je regelmatig met de directie. Binnen no-time voel jij je helemaal thuis in alle lagen van onze organisatie!

Jij

  • Verzorgt de inrichting van diverse klantomgevingen
  • Zoekt naar functionele oplossingen binnen het Microsoft portfolio
  • Schakelt met Microsoft en de hieraan gerelateerde leveranciers
  • Geeft trainingen voor eindgebruikers van Microsoft Cloud diensten

Wat Wij Bieden

  • Contract voor één jaar met intentie om dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd
  • Een goed salaris gebaseerd op kennis en ervaring
  • Uitdagende projecten voor diverse klanten
  • Opleidingsbudget
  • Een moderne en mobiele werkplek
  • De vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen
  • Een informele sfeer met gezellige collega’s
  • Een organisatie die staat voor vernieuwing en verbetering!

Dit ben jij

Jij voelt je helemaal thuis in Microsoft Cloud Diensten als Microsoft 365, Azure AD en Intune. Door je klantgerichte en open houding is samenwerken voor jou geen enkel probleem.

Je hebt een relevante opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of hbo-niveau. Ook heb je al eerder kennis en ervaring opgedaan in de ICT-branche. Die kennis en ervaring wil jij natuurlijk uitbreiden bij een organisatie waar groei altijd wordt gestimuleerd!

Waar wij voor staan

Bij Infradax zijn we gefocust op de kansen van morgen. Niet alleen met onze IT-oplossingen, maar ook voor onze werknemers. We werken vol energie aan duurzame en veilige datacenters, moderne werkplekken en cloudstrategieën. We zijn een energiek en snelgroeiend bedrijf. We houden het simpel en pakken het slim aan! Aanpakken en doorgaan zitten in onze cultuur. Dat is maar goed ook, want onze markt gaat 24/7 door en is altijd in ontwikkeling. We nemen jou hier graag in mee.

Bij Infradax geven we verantwoordelijkheid en vrijheid tegelijkertijd aan onze werknemers. Naast dat we gedreven werken, vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben met elkaar. De vrijmibo, gameroom, uitjes en wintersportvakantie zijn hierbij onmisbaar. Word je ook deel van ons leuke team?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Tekenaar Civil

Eminent Groep, Assen, Drenthe
1 week geleden
Functieomschrijving . Als Tekenaar/ ontwerper werk jij op een zeer ambitieus ingenieursbureau en ben jij dagelijks bezig met het ontwerpen van infrastructurele projecten en het opstellen van bestekken op verschillende detailniveaus. Je bent oplossingsgericht en kijkt met een kritische blik naar het project in haar vroegste vorm. Je taken hangen af van het project waar je voor ingezet wordt: dat...
Eminent Groep

Junior ecologisch adviseur / groen adviseur - Gemeente Assen

YER, Assen, Drenthe
1 week geleden
Over deze vacatureInterim opdrachtDe functieHeb jij een groot hart voor een mooie groene leefomgeving en de natuur en wil je bijdragen aan het behoud en vergroten van de biodiversiteit in Assen? Dan is dit misschien dé baan voor jou!Als junior ecologisch (groen)adviseur ben jij de vraagbaak en sparringpartner voor vragen en zaken over het beheer van groen, water en wilde...
YER

Verkoopadviseur

Holland & Barrett Benelux, Assen, Drenthe
3 weken geleden
Geloof jij ook in de kracht van de natuur? Zet dan je passie in om onze klanten te inspireren en word ambassadeur van Holland & Barrett!Wat ga je doenAls verkoopadviseur zorg jij, samen met je team voor de optimale klantreis. Je onderzoekt waar de klant naar op zoek is; plasticvrije producten, crème voor een specifiek huidtype of misschien een supplement...
Holland & Barrett Benelux