Vendor manager

Olympia


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Olympia

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en leergierige professional die klaar is om een belangrijke rol te spelen in het inkoopproces? Wil je jezelf ontwikkelen in een dynamische omgeving met volop groeimogelijkheden? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Als Vendor Manager ben je verantwoordelijk voor diverse inkoopactiviteiten en klantenbeheer. Je begint met de lichtere taken en groeit onder goede begeleiding uit tot een ervaren inkoper. Je belangrijkste taken omvatten het beheren van inkooporders, waarbij je ervoor zorgt dat alle bestellingen correct en tijdig worden geplaatst. Daarnaast behandel je offerteaanvragen en zorg je voor een nauwkeurige en efficiënte afhandeling hiervan.

Ook ben je verantwoordelijk voor:

  • Beheren van jaarcontracten met officiële partners zoals HP, Lenovo, Dell, Cisco, enz.
  • Onderhandelen en opstellen van rebate- en marketingafspraken
  • Organiseren van trainingen voor accountmanagers om hen op de hoogte te houden van de nieuwste producten en technologieën.
  • Actief onderhouden van relaties met leveranciers om gezamenlijke doelen te bereiken.
  • Monitoren van prestaties van leveranciers en partners en rapporteren aan het management.
  • Samenwerken met interne teams om de beste resultaten te behalen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een bedrijf in Assen dat zich specialiseert in de verkoop van ICT producten voor de zakelijke markt. Er hangt een relaxte sfeer en er is zeker tijd voor een grapje maar natuurlijk moet er wel doorgewerkt worden.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Assen, Groningen, Hoogezand, Veendam en Stadskanaal uit om te reageren!

Wie ben je?

Je bent gemotiveerd, ambitieus en weet het overzicht te bewaren.

Verder beschik jij over:

  • Inkoop of sales ervaring
  • Ervaring met Afas
  • Sterk in het onderhouden van contacten en netwerken
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat mag je verwachten?

  • Bij aanvang een salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring en zal in overleg tot stand komen.
  • Een uitdagende fulltime baan
  • Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Je wordt automatisch aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)

Solliciteer binnen

2 minuten!

Ons uitzendbureau in Assen

Op zoek naar passend tijdelijk werk of liever een vaste baan? Bij Olympia Assen helpen we jou met werk van betekenis. Wat jij doet, doet ertoe! Reageer op één van onze vacatures, schrijf je in of neem contact met ons op.

Werving en selectiebureau in Assen

Ben je werkgever en zoek je een uitzendbureau of werving- en selectiebureau in Assen en omgeving? Wij kennen de ideale uitzendkracht of vaste nieuwe medewerker voor jouw bedrijf!

Onze contactgegevens Olympia Assen

Collardslaan 12

9401 GZ Assen

  • Toon telefoonnummer 0592 33 14 40
  • Stel een vraag
  • Toon op kaart

Alle vacatures van deze vestiging

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Hulpkracht in Assen

Big Bazar, Assen, Drenthe
1 week geleden
Waar ga je werken?Wij zijn een snelgroeiende discountformule binnen de Nederlandse Retailmarkt. Sinds 2007 vindt een uiteenlopende groep klanten de weg naar onze inmiddels bijna 150 filialen in zowel Nederland als België. Dat onze formule een succes is, blijkt wel uit de groei die wij hebben doorgemaakt en onze ambitie om de komende tijd nog verder uit te breiden. Onze...
Big Bazar

Begeleider Flexpool Parttime

Uitzendbureau.nl, Assen, Drenthe
3 weken geleden
Wat wij vragen Opleiding MBO Functie-eisen Functie-eisenJe hebt een zorg diploma niveau 3 of 4, denk aan SPW, MZ, of Specifieke Doelgroepen;Je bent een empathisch iemand;Je vindt het leuk om op verschillende plekken te werken;Je bent flexibel;Bereid om te reizen naar meerdere locaties. Ervaring 5 tot 10 jaar Talen Je beheerst Nederlands Wat wij biedenSalaris€ 2.600 tot € 3.800Uren0 tot...
Uitzendbureau.nl

Kostendeskundige

Eminent Groep, Assen, Drenthe
4 weken geleden
Functieomschrijving . In de rol van kostendeskundige houd je je bezig met het opstellen van haalbaarheidsstudies tot en met werkbegrotingen. Je streeft ernaar om de kostprijs vanaf de ontwerpfase tot aan de realisatie zo accuraat mogelijk te bepalen. Het opstellen van kostprijsramingen voor projecten in eigen ontwikkeling, bouwteams en selecties behoort tot jouw verantwoordelijkheden. In jouw kostprijsberekening neem je technische...
Eminent Groep