Bordesmedewerker

Omrin


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Deeltijd
Omrin
Het bordes op Ecopark de Wierde is de plek waar vrachtwagens hun lading lossen in de bunker van onze scheidingsinstallatie. Als bordesmedewerker draag je de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van orde, netheid en veiligheid op het bordes.

Wat je doet als Bordesmedewerker:

Als bordesmedewerker zorg je dat alle vrachtwagens op een veilige manier hun lading kunnen lossen in de bunker. Daar hoort bij dat iedereen de veiligheids- en terreinregels opvolgt. Als dat niet gebeurt, verwachten we van jou dat je iemand daarop aanspreekt op een nette, maar duidelijke manier.

Je wijst chauffeurs de juiste losplek aan en zorgt ervoor dat iedereen zich houdt aan de veiligheids- en terreinregels. Dit betekent bijvoorbeeld dat je chauffeurs aanspreekt wanneer ze geen helm dragen. Daarnaast ruim je waai- en zwerfafval op, zodat het bordes er altijd schoon en netjes uitziet. Jouw rol is cruciaal voor een goed georganiseerde en veilige werkomgeving.

Met jou halen we alles eruit:

Samen de wereld een stukje mooier maken. Dat is waar het bij Omrin uiteindelijk allemaal om draait. Naar een circulaire economie zonder afval, want voor ons is afval simpelweg een grondstof voor iets nieuws. Samen zijn we Omrin en daar zijn we trots op! Iedere collega draagt een steentje bij als schakel in de keten. Al het ingezamelde huishoudelijk afval komt uiteindelijk op Ecopark de Wierde, waar het gescheiden wordt. Als bordesmedewerker zorg je dat het ingezamelde afval op de juiste manier wordt gestort in de bunker, van waaruit het afval door onze Scheidingsinstallatie gescheiden wordt. Je staat dus aan het begin van het proces.

Met wie werk je samen?

In deze functie heb je veel contact met de chauffeurs die hun lading komen lossen. En met de kraanmachinist die het afval vanuit de bunker op de opvoerband legt met de kraan. Je stemt samen af waar vrachtwagens kunnen lossen, zodat de bunker gelijkmatig gevuld wordt.

Wat breng je mee?

Onze nieuwe bordesmedewerker:

  • Is bereid om op wisselende tijden te werken. Jij en jouw collega bordesmedewerker wisselen iedere week van werktijden. Je werkt de ene week van 6:00 tot 12:00 uur, en de andere week van 12:00 tot 18:00 uur. Je werkt vijf dagen per week, van maandag tot en met vrijdag. Je werkt dus 30 uren per week;
  • Vindt dat veiligheid altijd op nummer 1 staat;
  • Is communicatief vaardig.

Waarom jij het verschil maakt:

Op het bordes kan het heel druk zijn. Soms staan de vrachtwagens in de rij. We verwachten van jou dat jij de rust bewaart. Dat is niet altijd makkelijk, want chauffeurs willen het liefst zo snel mogelijk verder met hun werk. Het is dus belangrijk dat je stressbestendig bent en je niet uit het veld laat slaan.

Dit hebben we voor jou:

Omrin is een positief en mooi bedrijf, dat de wereld een beetje mooier maakt. Daarnaast ontvang jij:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.475,00 en € 3.180,00 op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Minimaal 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, 13,44% Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget en een resultaatafhankelijke uitkering;
  • Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Op werkgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Daar investeren wij in d.m.v. trainingen en opleidingen;
  • Korting op je sportabonnement, korting op- én een tegemoetkoming in je aanvullende ziektekostenverzekering;
  • Een aanstelling van 30 uur per week, voor de duur van een jaar, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Laat jij ons weten waarom jij graag bordesmedewerker bij Omrin wilt worden?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Esther Wijkhuis, coördinator dagdienst. Esther is bereikbaar op 06 572 61 461.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Bel dan met Nienke Hitman, onze HR Businesspartner. Nienke is bereikbaar op 06 22 77 21 29.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Corporate Recruiter

Van Wijnen, Heerenveen, Friesland
2 dagen geleden
Werken met mensen: dát is waar jij energie van krijgt en precies daarom ben jij in recruitment terechtgekomen. Met jouw vermogen om niet alleen kandidaten te vinden, te enthousiasmeren én te binden kom je in contact met de best passende sollicitanten. De bouw of technische sector heeft jouw interesse al een tijdje gewonnen en nu ben je op zoek naar...
Van Wijnen

Operator

Werk en Vakmanschap, Heerenveen, Friesland
2 dagen geleden
Als Machine Operator ben je samen met jouw ploeg verantwoordelijk voor een productielijn. Het is belangrijk dat je accuraat en schoon kunt werken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:Verantwoordelijk zijn voor product en machine;Uitvoeren van eerstelijns onderhoud;Controle van kwaliteit aan de hand van vooraf opgestelde normen;Bijsturen van het proces en het bijstellen van de machines;Op juiste en correcte manier omgaan met...
Werk en Vakmanschap

Salarisadministrateur

P&S Xtra, Heerenveen, Friesland
2 weken geleden
Salaris Xpert is expert op het gebied van salarisadministratie, het detacheren van salarisprofessionals en personeel.We zijn de complete dienstverlener rondom het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Naast het verwerken van en adviseren over de salarisadministratie bieden we onze relaties ook de oplossing voor flexibel personeel via payroll/uitzenden en leveren we gekwalificeerde enthousiaste salarisadministrateurs voor (tijdelijke) projecten. Door...
P&S Xtra