Stamgroepleider (5-6) voor de Mierenhoop - De Regenboog in Assen

Nederland Vacature Groep


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Kindcentrum De Regenboog

Onze Christelijke jenaplanschool staat in de wijk Assen-Oost en bevindt zich in een prachtig nieuw gebouw. Komend schooljaar starten wij met ongeveer 205 kinderen verdeeld over 9 stamgroepen. Ons team bestaat uit 14 stamgroepleiders, die enthousiast lesgeven aan de kinderen van ons kindcentrum. Verder worden wij ondersteund door een administratief medewerkster, een conciërge en 2 onderwijsassistentes. Onze kwaliteitscoördinator ondersteunt de stamgroepleider wanneer er zorg is over een kind. De kindcentrumleider sluit de rij van dit mooie team, dat elke dat met enthousiasme naar het kindcentrum gaat en met passie lesgeeft. De Regenboog kleurt jouw toekomst!

Profiel kandidaat

Wij Zijn Op Zoek Naar

  • Een stamgroepleider met een PABO-diploma en affiniteit met het jenaplanonderwijs.
  • Een stamgroepleider die affiniteit heeft met de kinderen uit de leerjaren 5 en 6.
  • Een stamgroepleider voor de maandag, dinsdag en woensdag.
  • Een stamgroepleider die affiniteit heeft met het jenaplanonderwijs en vanuit die visie het onderwijs vorm wil geven.
  • Een stamgroepleider die krachtig is en initiatief wil nemen.
  • Een stamgroepleider die van ontwikkeling houdt en samen met het team en de ouders het beste uit de kinderen weet te halen.

Geboden wordt

Wat Bieden Wij

  • Een vacature met ingang van 1 augustus 2024, voor onze stamgroep 5-6 De Mierenhoop. Met uitzicht op een vast contract.
  • Een vacature van 0,6fte voor de maandag, dinsdag en woensdag.
  • Samenwerking met de stamgroep 5-6 het Arendsnest.
  • Een krachtig team, dat omkijkt naar elkaar en elkaar steunt, maar ook kritisch durft te zijn.
  • Een kindcentrum waar de sfeer goed is.
  • Kinderen die zelfstandig zijn, kritisch mogen zijn en die goed kunnen samenwerken.

Meer informatie

Procedure

De eerste selectie zal plaatsvinden op basis van je motivatie en CV. Zit je erbij, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij de duo-collega Manon van Gent en kindcentrumdirecteur Petra Oldenbeuving aanwezig zullen zijn. Wij starten met de gesprekken op donderdag 4 juli 2024.

Informatie

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website: Home (ckcderegenboog.nl) en/of contact opnemen met de kindcentrumdirecteur Petra Oldenbeuving via [email protected] of bellen met 0592-316723.

Reageren

Ben jij de stamgroepleider die wij zoeken? Mail dan een motivatie en jouw CV naar [email protected]. Doe dit voor 1 juli 2024 onder vermelding van ‘vacature stamgroep De Mierenhoop’. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Adviseur Fysieke Leefomgeving, Assen

Samenvijf, Assen, Drenthe
3 dagen geleden
Als Junior Adviseur Fysieke Leefomgeving bij de gemeente Assen, maak je deel uit van het Team Ruimte. Het Team Ruimte is een gezellig team met enthousiaste collegas verdeeld over de taakvelden stedenbouw, planologie, verkeer & vervoer, groen, water en duurzaamheid & milieu. Het projectmatig werken is hier goed georganiseerd. We werken hard in het team maar er is ook aandacht...
Samenvijf

Verkoopadviseur

Holland & Barrett Benelux, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Geloof jij ook in de kracht van de natuur? Zet dan je passie in om onze klanten te inspireren en word ambassadeur van Holland & Barrett!Wat ga je doenAls verkoopadviseur zorg jij, samen met je team voor de optimale klantreis. Je onderzoekt waar de klant naar op zoek is; plasticvrije producten, crème voor een specifiek huidtype of misschien een supplement...
Holland & Barrett Benelux

nl

BauWatch, Assen, Drenthe
3 weken geleden
FunctieomschrijvingAls Medewerker Crediteuren Administratie bij BauWatch binnen de afdeling Finance ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van inkomende facturen en het onderhouden van contacten met leveranciers. Je zorgt ervoor dat alle betalingen tijdig en correct worden verwerkt, en draagt bij aan een efficiënte en gestroomlijnde financiële administratie.Verwerken van inkomende facturenOnderhouden van contacten met leveranciersZorgen voor tijdige en correcte betalingsverwerkingBijdragen...
BauWatch