Engineer werktuigbouwkunde Deventer

Stoal BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Stoal BV
Wat deed James Watt, waardoor hij wereldberoemd werd? Ontwierp hij de stoommachine?

Nee, de stoommachine bestond allang. James maakte hem praktisch toepasbaar. Hij zorgde ervoor dat het rendement van de stoommachine bijna 20 keer zo hoog werd. Hij zorgde ervoor dat er een trein op kon rijden. Hij zorgde ervoor dat we het tegenwoordig nog steeds over PK’s, oftewel paardenkrachten hebben.

Wij zijn op zoek naar de moderne James Watt in de omgeving Deventer. Wij zoeken de techneut die niet perse het wiel uit wil vinden, maar wél slimme oplossingen wil bedenken. Wij zoeken een uitvinder die klantspecifieke wensen om kan zetten naar technische oplossingen. Wij zoeken een engineer wtb, die zijn geniale ideeën kan vertalen naar duidelijke ontwerpen. Kortom, wij zoeken jou!

Wanneer krijg jij je “eureka” moment? Word jij onze nieuwe Willie Wortel?

Wat wij verwachten van onze Willie Wortel?

  • Het zou fijn zijn als je een leuke kerel, of dame bent! Dat maakt overleggen makkelijker, het maakt de pauzes gezelliger en de feestjes leuker!
  • Om tot slimme, technische oplossingen te komen helpt het als je een opleiding, of ervaring op niveau, binnen de werktuigbouwkunde hebt.
  • Wanneer jij iets geniaals hebt bedacht, is het prettig dat je dit over kunt brengen in een voor ons begrijpbaar 3-D tekenprogramma zoals Inventor of Solidworks.
  • Je woont in de omgeving van Deventer.

Wat jij van ons mag verwachten?

  • Uiteraard een goed salaris, contract, pensioen etc.
  • Jij mag echter ook kiezen aan wat voor projecten jij wil werken.
  • Wij gaan samen onderzoeken welke technieken en omgeving er het beste bij je passen.
  • Daarnaast doen we niet moeilijk over een vrije dag. Sterker nog, jij mag bepalen hoeveel uur je per week wilt werken.
  • Wil jij doorgroeien en de beste in je vak worden? Mooi, wij zorgen voor coaching en opleiding!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Engineer Railtechniek (ontwikkeltraject), Deventer

Technical Valley, Deventer, Overijssel
22 uur geleden
Wat ga je doen? Werken aan het spoor is gewoon ontzettend gaaf! De railtechniek is heel breed en kent meerdere disciplines: treinbeveiliging, energievoorziening en spoorse kabels. Als engineer zorg jij voor een technisch ontwerp van installaties. Denk hierbij aan schetsontwerpen uit de aanbestedingsfase en aan voorschriften. Je werkt ontwerpen en meetgegevens uit, maakt zelfstandig tekeningen en stelt een inhoudslijst, berekeningen...
Technical Valley

Hardware Engineer

Eminent Groep, Deventer, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving . In de rol van Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van elektrotechnische systemen binnen de machinebouw en productie-industrie. Je werkt aan geavanceerde projecten die bijdragen aan de optimalisatie van industriële machines en automatiseringsprocessen. Je krijgt de kans om je expertise toe te passen in een dynamische omgeving waarbij je zowel op kantoor, thuis als op locatie...
Eminent Groep

Accountant AA

Rousch Financial Professionals, Deventer, Overijssel
1 week geleden
Meer detailsMatch criteriaSalaris€ 4500 - € 5000,€ 5000 - € 5500ROHD38153FunctieomschrijvingKlantcontact, daar word jij blij van! Door jouw reeds opgedane accountancy ervaring weet je MKB ondernemers te adviseren en hen verder te helpen ondernemen naar de toekomst. Naast het relatiebeheer ben je ook sparringpartner voor collega’s en ben je voor assistent accountants een coach. Je houdt je bezig met vaktechniek...
Rousch Financial Professionals