Financieel Controller

USG Finance NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
USG Finance NL
Over de functie

Neem jij graag processen onder de loep en ben je goed in het werken met cijfers? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou! Het Finance-team op het hoofdkantoor van onze klant in Huizen zoeken ze een nieuwe collega die het team kan versterken met financiële kennis, enthousiasme en een scherpe analytische blik.

Binnen het team werk je samen met vier collega's. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse controle van de administratie, diverse complexe boekingen, maandelijkse financiële afsluitingen en operationele projecten. Daarnaast fungeert de nieuwe collega als sparringpartner voor de vak afdelingen en overige afdelingen op de financiële administratie.

Jouw verantwoordelijkheden als Financieel Controller reiken verder dan alleen het werken met cijfers. In deze rol ben jij degene die de processen binnen de financiële administratie effectiever en efficiënter inricht. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het beheren van verschillende projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de automatisering rondom het verwerken van diverse processen.
  • Regelmatig contact met vak afdelingen en externe partners, zoals Controlling en Facility.
  • Het identificeren van financiële risico's en het voorstellen van oplossingen om deze blijvend aan te pakken.
  • Het verwerken van financiële correcties en complexe financiële boekingen.
  • Het controleren van grootboekrekeningen op balans- en verlies- en winstrekeningniveau.
  • Het vertalen van data naar belangrijke stuurinformatie.


Over het bedrijf

Het bedrijf is meer dan alleen winkels; er is ook een online shop en een uitgebreid netwerk van distributiecentra in binnen- en buitenland. De nieuwe collega wordt onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de afsluitingen en de eindcontrole van de balansadministratie voor zowel de winkels als de online shop.

Functie-eisen

Je bent gepassioneerd om complexe procesvraagstukken op te lossen en gedijt in een omgeving waar cijfers centraal staan. Je bent communicatief sterk en schroomt niet om collega's binnen de organisatie aan te spreken wanneer dat nodig is. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je werkt uiterst nauwkeurig en excelleert in oplossingsgericht denken.
  • Je bent goed in staat om in teamverband te werken.
  • Je hebt minimaal een HBO-diploma.
  • Uitgebreide kennis van Office is vanzelfsprekend en ervaring met SAP is een pré.


Wat we je bieden

  • Een gedegen inwerktraject waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, processen, cultuur en mensen.
  • Een unieke, zelfstandig functie met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en impact binnen een groeiende organisatie die volop in beweging is.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bauspengler / Spengler EFZ/EBA gesucht in Thurgau – Lehrabgänger willkommen!

DAS PERSONAL., Huizen, Noord-Holland
1 dag geleden
AufgabenSelbständige und exakte Ausführung aller Arten von SpenglerarbeitenKleineren Sanierungsarbeiten QualifikationAusgebildeter Spengler EFZ oder gleichwertige AusbildungFreude an Ihrem Handwerk & TeamgeistFührerschein Kat. B von VorteilBenefitsAttraktiver LohnWeiterbildungsmöglichkeitenPersönliche BetreuungWir freuen uns auf Ihre [email protected]: Bauwesen/BauingenieurwesenFunktion: Bauwesen/HandwerkAnstellungsart: Try and Hire
DAS PERSONAL.

Productiemedewerker

Pro Industry, Huizen, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij een technische productiemedewerker die klaar is voor een volgende stap? Dit bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie is op zoek naar een topper die de operators komt ondersteunen. Je zult diverse taken hebben waarbij je verantwoordelijk bent voor het afvullen van de producten. De gehele fabriek werkt in een 3-ploegendienst waarbij zondagnacht de eerste dienst wordt gedraaid en vrijdagavond de...
Pro Industry

Sr. Electronic Engineer

Uitzendbureau.nl, Huizen, Noord-Holland
4 weken geleden
VacaturebeschrijvingEen uitdagende baan in een leuk team binnen onze hightech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.De functieIn deze functie ben je verantwoordelijk voor het Design en het uiteindelijk elektronische ontwerp van een in het algemeen complexe Electronic Circuit Board (PCBA).Je vertaald daarbij de aangeleverde architectuur in een elektronisch schema met de materiaallijst BOM als wel...
Uitzendbureau.nl