Monteur Elektrotechniek

Croonwolter&dros


Datum: 2 weken geleden
Stad: Spijkenisse, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Croonwolter&dros
Een Baan Boordevol

  • Impact: mede dankzij jou blijven de productieprocessen van onze klanten niet verstoord en werken wij aan de installaties die de producten van morgen produceren.
  • Groeikansen: heb je de ambitie om de leiding te nemen? Dan stellen wij graag samen met jou een ontwikkelingsplan op richting leidinggevend monteur. Liever de stap naar binnen? Daar denken we ook graag met je in mee. Bij ons krijg je volop ontwikkelmogelijkheden in functie en technieken.
  • Samenwerking: gezellige collega’s? Reken maar! Zonder humor is de werkdag niet compleet, we sparren graag met elkaar of stellen hulpvragen. Daarnaast organiseren wij verschillende teamuitjes en hebben we een actieve personeelsvereniging.

Jij gaat het maken

Jij Werkt Op Diverse Locaties In De Petrochemie En/of Energiesector Waar Je Normaal Gesproken Niet Zomaar Komt En Waar Je Mee Kunt Kijken In De Klantprocessen En Zorgt Daar Voor Kwalitatief Hoogstaande Installaties. De Ene Keer Herstel Of Vernieuw Je Die, De Andere Keer Gaat Het Om Nieuwbouw En Plaats Je Gloednieuwe Installaties. Een Impactvolle Job? Absoluut. Jij Helpt Onze Opdrachtgevers Vooruit. Hoe Je Dat Doet? Zó

  • Jij wordt ingezet op een project, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met jouw reistijd. De ene keer duurt een project een maand, de andere keer langer dan een jaar. Bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten. Hoe gaaf is het om dan vanaf de basis mee te bouwen en écht resultaat te zien van je werk?
  • Van het installeren van machineparken, verdeelkasten en verlichtingssystemen tot het inbedrijfstellen van de complete elektrotechnische installatie van de productielocatie. Of kabelbanen aanleggen bij nieuwbouwprojecten. Je leest het: jij hebt veelzijdige werkzaamheden.
  • Jij bent onze oren en ogen op de werkvloer. Heeft een projectengineer of werkvoorbereider een plan bedacht, maar zie je verbeterkansen? Laat van je horen! We waarderen het als je meedenkt.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros Werk Je Met Ruim 3.000 Collega’s Aan Toonaangevende Projecten Voor Een Mooiere, Duurzamere En Gezondere Wereld. Bij Ons Sta Je Vooraan Bij Slimme Oplossingen En Technologische Innovaties. Ook Krijg Je Alle Ruimte Om Beter Te Worden In Je Werk, Door Te Groeien Of Iets Anders Te Proberen. Want Alleen De Optelsom Van Al Het Talent Zorgt Dat We Onze Klanten Kunnen Helpen Bij Hun Ambities. Wat We Jou Nog Meer Bieden

  • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
  • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
  • Elektrische auto van de zaak.
  • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
  • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
  • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je maakt het samen met ...

Je werkt samen met directe collega-monteurs, uitvoerders, werkvoorbereiders, engineers en projectleiders. De sfeer? Die is gezellig. Een goed gesprek of elkaar opvrolijken: dat is hoe jij en je collega’s voor elkaar klaarstaan. Jij wordt goed opgevangen in het team. In het begin kijk je veel mee met een collega, waardoor jij je gegarandeerd snel op je plek voelt en op vrijdagmiddag luiden we het weekend samen in.

Onze divisie industrie kenmerkt zich door zijn gezamenlijke ambities die we landelijks nastreven maar binnen de regio Zuid-West mogen wij ondernemen zoals wij dit in de regio graag doen én bij de regio past. We werken samen aan de groei van ons team en ons klantenbestand, en we hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Benieuwd naar de sfeer? Kom vooral een dag meelopen bij ons!

Dit ben jij

Een echte aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren, kunt goed zelfstandig werken, en neemt verantwoordelijkheid. Zie je een kans om een installatie zo te installeren dat er minder materiaal nodig is? Jij durft zo’n initiatief te nemen. En verandert het uitvoeringsplan? Dan stel jij je flexibel op. Wat je nog meer in huis hebt?

  • Mbo opleiding richting elektrotechniek of mechatronica.
  • Materiaal- en gereedschapskennis. Jij weet welk materiaal en gereedschap nodig is bij een klus én hoe je ermee werkt.
  • Een rijbewijs B.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Rebecca Beurskens, Recruiter, via +31616827614 of [email protected].

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservicemedewerker Cruisebezoekers (v.a. €14,12 p/u) J90

Inspire Group, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 2.900 per maand
2 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij werken in de toerismesector als Klantenservicemedewerker Cruisebezoekers bij een bekende internationale organisatie in de reiswereld? Heb jij graag de flexibiliteit om zowel op kantoor als thuis te werken, met een goed salaris en collega’s verspreid over heel Europa? Dan is dit jouw kans...
Inspire Group

Ervaren Backoffice medewerker in Spijkenisse

Orange & Blue Services, Spijkenisse, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Backoffice Medewerker die ons team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve en operationele taken die bijdragen aan een soepel verloop van onze uitzendprocessen.VerantwoordelijkhedenBeheer van personeelsadministratie en contracten.Verwerken en controleren van urenregistraties en loonadministratie.Ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe uitzendkrachten.Verzorgen van correspondentie en rapportages.Actuele kennis...
Orange & Blue Services

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Gemeente Nissewaard, Spijkenisse, Zuid-Holland
3 weken geleden
Hbo- of academische opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening of een juridische richtingErvaring met of interesse in het domein Ruimtelijke OrdeningErvaring met het zelfstandig voorbereiden en begeleiden van (complexe) ruimtelijk proceduresGoede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschriftJe bent initiatiefrijk, je pakt nieuwe zaken voortvarend op en je boekt resultaten€4.211 - €6.777 bruto p/m (schaal 11...
Gemeente Nissewaard