Werkplaatsmonteur, Deventer

FlexVisie Uitzenden


Datum: 2 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
FlexVisie Uitzenden
Hey daar, technische held! Ben jij een Werkplaatsmonteur met handen die kunnen toveren met machines en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan? Dan hebben wij jou nodig!

Functieomschrijving

Je werkt op de afdeling in de dagdienst. Je start tussen 07.00 uur en 09.00 uur en tijdens je werkuren houd jij je voornamelijk bezig met het oplossen van storingen en de nodige analyses. Maar ook preventief onderhoudt staat op jouw planning.

Deze baan is 100% on location. Je bent de spil in het proces bij onze opdrachtgever in Deventer of Hoogeveen. Onmisbaar en altijd in beweging.

Wie ben jij?

– MBO niveau 3 werktuigbouwkunde of autotechniek, of vergelijkbare ervaring

– 1+ jaar ervaring binnen een soortgelijke functie

– Een bovengemiddeld technisch inzicht

– 32-38 uur per week beschikbaar

– Uitvoeren van onderhoud, reparatie en technisch storingen verhelpen

Wat kun je verwachten?

Wat krijg je van ons? Een aantrekkelijk maandsalaris tussen € 3034,- en € 3486,-, een winstdeling van 8%, een pensioenregeling om je toekomst veilig te stellen, reiskostenvergoeding, en vakantiegeld omdat we weten dat ontspanning essentieel is. Geniet van 27 vakantiedagen en 13 ADV om je batterij weer op te laden.

Bedrijfsomschrijving vacature

Sluit je aan bij onze opdrachtgever in Hoogeveen of Deventer en werk voor een wereldleider die de kunst van het maken van metalen verpakkingen tot in de puntjes beheerst. Zij zitten vol ambitie en zoeken een nieuwe collega die de machines draaiende houdt en technische uitdagingen niet uit de weg gaat.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Winkelmedewerker

Action, Deventer, Overijssel
1 dag geleden
Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Met gezellige collega’s en prettige werktijden? Kom in actie en solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action!Work where the Action is!Samen met je collega’s houd jij de winkel vol, netjes en strak. Zodat klanten snel de producten vinden en nooit misgrijpen. Uiteraard help je wel als ze hun...
Action

Monteur Technische Dienst, Deventer

Code Deta, Deventer, Overijssel
6 dagen geleden
€3.500 verdienen in de dagdienst bij Trivium Packaging in Deventer?!Wat ga je doen?Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Overdag richt je je voornamelijk op het oplossen van storingen en zorg je ervoor dat de opvolging van de nachtdienst correct verloopt. Je draagt bij aan preventief onderhoud en neemt deel aan werkzaamheden tijdens de geplande onderhoudsperiodes. Tijdens rustige...
Code Deta

Front-end Developer met Ui/ux Skills bij Tible

JouwICTvacature.nl, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Tible zoekt een Front-end developer, kom je talent benutten bij ons! Werk jij volgens het principe 'niet lullen, maar poetsen' en wil je graag aan innovatieve oplossingen werken? Ben jij professioneel, zelfstandig en beschik je over aanpassingsvermogen? Solliciteer dan nu!FunctieomschrijvingAls Frontend developer met design UI/UX ervaring houdt je je voornamelijk bezig met de totale gebruikerservaring en zorg je voor de...
JouwICTvacature.nl