Agoriaanse coach

CVO Shared Service Organisatie


Datum: 1 week geleden
Stad: Spijkenisse, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
CVO Shared Service Organisatie
Scholengroep Penta is schooljaar 23/24 gestart met Agora onderwijs. We zijn voor komend schooljaar op zoek naar een pedagogisch sterke docent die met ons verder wil bouwen aan Agoriaans onderwijs in Spijkenisse.

Betekenisvol werk

Als Agoradocent ben je coach, pedagoog, didacticus, onderwijzer en mens. Je vakmanschap op deze vijf rollen maakt het verschil in het begeleiden en ondersteunen van de leerprocessen van de leerlingen. Vanuit een heldere visie maak je samen met je collega’s dagelijks werk van onderwijs waarbij leerlingen een grote mate van eigenaarschap hebben. Je onderschrijft de visie van Agora en je kunt helder uitleggen waarom je vanuit deze visie je handelen met leerlingen wilt vormgeven.

Bij PentAgora start het team iedere ochtend om 08:00 uur met teamoverleg. Om 9.00 uur komen de leerlingen. Jouw werkdagen als teamlid eindigen in principe om 16:30 uur.

PentAgora is dit schooljaar gestart met 28 leerlingen. Vanwege de afwezigheid van een van onze coaches en het groeiende leerlingenaantal zijn we op zoek naar een coach voor tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.

Over ons

Penta is een scholengroep bestaande uit negen scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in de omgeving van Voorne Putten. De scholen zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rotterdam-Hoogvliet en Rotterdam-Rozenburg. Het aanbod van Penta is breed en omvat alle profielen op mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig onderwijs (tto) en alle leerwegen van het vmbo inclusief leerwegondersteuning. Daarnaast is er een specifiek aanbod voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid in de masterclass en de Intermezzogroep. Vanaf 2023 is er een vestiging voor Agora-onderwijs toegevoegd aan onze scholengroep. Met een omvang van bijna 4700 leerlingen en circa vijfhonderdvijftig medewerkers is Penta een grote scholengroep met veel mogelijkheden en diversiteit.

Scholengroep Penta is decentraal georganiseerd. Dit betekent dat er op elk van de negen scholen een kleinschalige leer- en werkomgeving wordt aangeboden, waar docenten en leerlingen elkaar goed kennen. Deze decentrale organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers bieden bij uitstek ruimte voor veiligheid en individuele talentontplooiing bij zowel medewerkers als bij onze leerlingen.

PentAgora is de nieuwste telg van scholengroep Penta. Op deze school wordt vanaf augustus 2023 Agora-onderwijs aangeboden. Door leerlingen ruimte én veiligheid te bieden, willen wij op PentAgora leerlingen in hun kracht te zetten, zodat zij hun persoonlijkheid kunnen vormen vanuit hun eigen creativiteit, optimisme, visie en overtuigingen. Wij geloven dat het onze taak is om leerlingen te begeleiden om zelf de basis voor hun toekomst te leggen; hun missie, hun verhaal. Dat doen we door bestaande paradigma’s los te laten en het onbekende tegemoet te treden. En door elke leerling te zien voor wat hij of zij is: een volwaardig, getalenteerd en uniek persoon. ‘We See You’.

Onze belofte aan jou

Wij zorgen, samen met de collega's van de andere Agorascholen in Nederland, voor jouw ondersteuning en professionalisering. Een Agoracollega leert zelf volop en ontwikkelt zich naar het Agoriaans vakmanschap.

Verder Kan Je Rekenen Op

  • Een maandsalaris van minimaal € 3301 tot maximaal € 5030,- bruto bij een fulltime aanstelling (LB cao VO).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
  • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
  • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Dienstverband tussen de 0,4 en 0,6 fte;
  • Loyale collega’s die elke dag weer het beste uit onze leerlingen weten te halen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO.

Jouw expertise

We zoeken een pedagogisch sterke docent met een krachtige persoonlijkheid. Een positieve doorzetter die ervan houdt nieuwe dingen te proberen, initiatieven te tonen en de Agoriaanse aanpak onderschrijft.

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil je meer weten over PentAgora, vraag dan een informatiepakket op via [email protected] of kijk op PentAgora.

Ben je geïnteresseerd in een rol op deze innovatieve onderwijssetting van PentAgora, dan nodigen we je uit om uiterlijk 23 juni te solliciteren op een originele manier die bij je past. Je kunt jouw sollicitatie en CV sturen naar Anna Smit, e-mailadres: [email protected]

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator 5 ploegendienst

Pro Industry, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 dagen geleden
FunctieomschrijvingWil jij graag aan de slag met in de functie van procesoperator in de 5-ploegendienst met een salaris tot €5.000 bruto per maand in de Botlek? Als procesoperator bij deze vooraanstaande organisatie in de chemische industrie liggen er tal van groeikansen voor je in het verschiet. De fabriek, gevestigd in de Botlek-regio, vervaardigt polymeren. Ben je op zoek naar een...
Pro Industry

Supply chain planner

Wolfram Chain, Spijkenisse, Zuid-Holland
2 weken geleden
FunctiebeschrijvingSta je graag in contact met klanten en blink je uit in administratief werk? Zoek je een rol waarin je als belangrijk aanspreekpunt fungeert? Woon je in de regio Spijkenisse of ben je bereid daar naartoe te reizen? Solliciteer direct of lees hieronder verder!Functieomschrijving: Je werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens dagdiensten. Jouw takenpakket onder andere:Communicatie met klanten...
Wolfram Chain

Docent Zorg en Welzijn

CVO Shared Service Organisatie, Spijkenisse, Zuid-Holland
4 weken geleden
Ben jij op zoek naar een leuke baan als docent Zorg en Welzijn en wil jij graag werken op een VMBO school? Penta De Oude Maas biedt jou deze kans. Per 1 augustus 2024 zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe collega!Betekenisvol werkWij zoeken een docent voor het vak Zorg en Welzijn (1,0 fte).Jij Geeft Je Leerlingen Lessen Voor...
CVO Shared Service Organisatie