Woonbegeleider volwassenen

Kwintes


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Kwintes
Ga jij een uitdaging niet uit de weg en ben je op zoek naar een hecht team wat het optimale eruit wil halen en voor elkaar door het vuur gaat, lees dan verder!

Voor het team Kokjesbongerd in Amersfoort zijn wij op zoek naar een stevige en ervaren woonbegeleider voor 24-36 uur die 1 of 2 keer per maand ook een slaapdienst wil draaien.

Je begeleidt cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen die worden opgesteld door de persoonlijk begeleider in samenspraak met de cliënt. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Samen met de cliënt kijk je wat er nodig is in hun specifieke situatie en pas je je handelen daarop aan. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Je werkt presentgericht en op de groep, waarbij zorgen voor een goede sfeer essentieel is. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage.

Je werkt dag- en avonddiensten door de week en om het weekend. De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Je diensten zijn van 06.45-15.15u of van 14.00-22.00. Soms heb je een activiteitendienst. Jouw werkplekJe bent werkzaam op de locatie Kokjesbongerd, een beschermde woonlocatie in het centrum van Amersfoort. De doelgroep van deze locatie bestaat uit 25 volwassen cliënten van 18+ met diverse kwetsbaarheden, veelal een dubbele diagnose. Diagnoses waar je aan moet denken zijn schizofrenie, psychose, verslaving, autisme en LVB. De cliënten hebben een eigen kamer en delen de rest met elkaar. Het team op deze locatie gaat op een fijne manier met elkaar om en vindt een huiselijke sfeer belangrijk. Er wordt veel in overleg gedaan, met elkaar meegedacht en voor elkaar klaar gestaan. Het team bestaat momenteel uit 3 persoonlijk begeleiders en 8 woonbegeleiders. Vanaf 22.00 uur tot 06.45 uur is er een beveiliger aanwezig.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, verbinden en vakkundig. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen! Wat we van jou verwachtenIn deze functie is het van groot belang dat je assertief en vasthoudend bent en stevige in je schoenen staat. Je spreekt de taal van de bewoners. Je kunt feedback geven én ontvangen en durft mensen aan te spreken, zowel collega’s als cliënten. Belangrijke informatie deel je met elkaar en vragen stellen zit in je natuur. Kortom; we zoeken betrokken collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben staan!

Wat we verder van jou verwachten:

 • Min. een afgeronde relevante MBO zorg niveau 4 opleiding.
 • Of studerend in het laatste jaar van je HBO of WO opleiding.
 • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring of een sterke affiniteit met de doelgroep.
 • Flexibele inzetbaarheid m.b.t. onregelmatige diensten.

Ons aanbod

 • Een salaris tussen de € 2.666,- en € 4.065,- o.b.v. 36 uur (CAO Sociaal Werk, FWG 6 of 7 bij niveau 5 of 6 opleiding).
 • Een onregelmatigheidstoeslag voor je avond- en weekenddiensten.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Met je individueel keuze budget (IKB) stel je je eigen arbeidsvoorwaarden samen op de manier die het beste bij je past.
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma: standaard in vakmanschap.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
 • Voordelig sporten, korting op producten en dagjes weg.
 • Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online via onze website en voor collega's sollicitanten via Joost. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie (dit is optioneel). Neem voor meer informatie contact op met Renee Krikke via [email protected]. De vacature is tegelijkertijd in- en extern uitgezet. De procedure bestaat uit meerdere gesprekken, een kennismaking met de cliëntenraad en evt. een meeloopmoment. Het nagaan van een referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Fulltime of parttime functie als autoruitenspecialist, Amersfoort

JobBoost, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
MusthavesJe bent in het bezit van rijbewijs BJe bent minimaal 24 uur per week beschikbaarFlexibel qua werkdagen en werktijden (ook weekenden en avonden beschikbaar)Fysiek sterk aangezien je de hele dag fysiek bezig bent en moet staanIntroBen jij op zoek naar een baan in de autobranche waarbij je veel gaat leren en jezelf kunt ontwikkelen? Ben je graag bezig bent met...
JobBoost

Woonbegeleider forensisch

Kwintes, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
Als woonbegeleider bied je praktisch ondersteuning aan de cliënten op jouw locatie. De vertrouwensband die je met hen opbouwt is hierbij het allerbelangrijkste.Voor het team Puntenburgerlaan in Amersfoort zijn wij op zoek naar een nieuwe collega woonbegeleider voor 24-36 uur.In de functie van woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele plannen. De cliënten stellen deze plannen...
Kwintes

Sociaal pedagogisch werker dag-nacht opvang, Amersfoort

Kwintes, Amersfoort, Utrecht
4 weken geleden
Als sociaal pedagogisch medewerker bied je dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan de doelgroep dak- en thuislozen.Kwintes zoekt voor de dag-nacht opvang in Amersfoort een sociaal pedagogisch medewerker voor 15 uur.Als sociaal pedagogisch medewerker ben je de schakel tussen cliënten op de groep en het personeel wat gedurende de dag aanwezig is. Je houd je bezig met de dagelijkse gang van...
Kwintes