TIG lasser / monteur, Heerenveen

G&O Recruitment


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Voltijd
G&O Recruitment
Op zoek naar een nieuwe uitdaging en die volgende stap in je carrière? En wil jij je verder ontwikkelen tot allround monteur? Dan is dit misschien wel dé uitdaging die je zoekt!

In deze functie als TIG-lasser / monteur ga je (uiteindelijk) zelfstandig bezig met het uitvoeren van TIG las- en fitwerkzaamheden en werk je mee bij de aanleg van RVS-installaties. Dit zijn uitdagende en complexe opdrachten! Je bent bezig met hoogwaardig laswerk en dit doe je vanaf tekening. Als lasser/monteur werk je zelfstandig en in teamverband zodat elk project (voornamelijk in Noord Nederland) tot een goed einde wordt gebracht.

Wij hebben op dit moment plek voor zowel ervaren als minder ervaren TIG lassers en/of monteurs.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben.

Wij bieden

  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Werken aan complexe en uitdagende projecten waardoor je veel variatie hebt;
  • Werken bij een toonaangevend bedrijf wat al meer dan 20 jaar bestaat.

Wij vragen

  • Je hebt relevante werkervaring en hebt ervaring met TIG-lassen;
  • Je hebt de beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Bij voorkeur in het bezit van je VCA of je wil deze behalen.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist in het aanleggen van (roest vaste) installaties. Dit gebeurt op projectbasis zodat elke dag weer anders is. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je aan uitdagende opdrachten.

Hebben wij je interesse gewekt en wil je meer weten over dit bedrijf? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever. Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan!

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-46371898 of 038-7600500. Of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Onderwijsassistent

OSG Piter Jelles, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
NieuwOver de functieJe werkt in teamverband samen met de docenten op maandag, dinsdag en donderdag.Wat vragen wij?Je bent in het bezit van een diploma onderwijsassistent, je bent daarvoor in opleiding, of je hebt relevante ervaring voor deze functie;Je bereidt elke dag het programma mee voor;Je ondersteunt bij de lessen;Je geeft na afloop van de lessen ondersteuning bij hulpvragen van de...
OSG Piter Jelles

HSE Officer Food

QHSE Professionals, Heerenveen, Friesland
2 weken geleden
BEDRIJFSINFORMATIEOnze opdrachtgever is wereldwijd exporteur van zuivelproducten met hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland. In Nederland hebben zij een productielocatie in Heerenveen, met 75 medewerkers hebben zij een enorme productieoutput voor de wereldwijde operatie. Zij zijn ARIE plichtig. Veiligheid, kwaliteit, continu verbeteren en ontwikkeling van medewerkers staan bij hen hoog in het vaandel. Voor hen zoeken wij een HSE Officer.FUNCTIEOMSCHRIJVINGIn De Functie Van...
QHSE Professionals

Werkverantwoordelijke Infratechniek (ontwikkeltraject), Heerenveen

Technical Valley, Heerenveen, Friesland
3 weken geleden
Wat ga je doen? Als werkverantwoordelijke zorg jij ervoor dat de (elektrotechnische) werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd. Je houdt toezicht op het gebruik van persoonlijke beschermings- en andere veiligheidsmiddelen, instrueert jouw team van monteurs en stel je mogelijke risico’s van het werk vast. Je maakt raamopdrachten, werk- en schakelplannen en bepaal je de juiste werkwijze en hulpmiddelen. Je...
Technical Valley