GZ-psycholoog zorgprogrammering

Alliade


Datum: 3 weken geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Aannemer
Alliade
Waar ga je werken?

Bij Alliade draait alles om het creëren van een betekenisvol leven voor onze cliënten. Onze missie is om hen te ondersteunen, zodat zij het leven kunnen leiden dat ze verdienen. We geloven in kwalitatief hoogwaardige zorg die aansluit bij de individuele behoeften van elke cliënt.

Samen met ons team werk je aan het realiseren van deze missie. Je bent niet alleen een zorgverlener, maar ook een pionier die samen met ons nieuwe wegen inslaat op het gebied van zorgprogrammering. Je werkt nauw samen met professionals binnen Alliade en draagt bij aan het organiseren van zorg die écht het verschil maakt.

Alliade gaat werken met zorgprogramma’s. Dat zijn samenhangende, multidisciplinaire programma’s waarin de organisatie van zorg wordt beschreven. Iedere doelgroep, op basis van mate van verstandelijke beperking of voorliggende problematiek, en de doelgroepen die binnen de ouderenzorg van Alliade gedefinieerd zijn, krijgen een zorgprogramma. Uitgangspunt daarbij is dat de keuzes op basis van onderbouwing worden gemaakt.

Wat ga je doen?

Voor 18 uur ben je verbonden aan de zorgprogrammering, waar je samen met ons team werkt aan innovatieve zorgprogramma's en ervoor zorgt dat we altijd voorop blijven lopen. Je analyseert, ontwikkelt en implementeert nieuwe strategieën om de levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren. Voor de overige tijd ben je een betrokken behandelaar die op verschillende locaties werkt en direct in contact staat met cliënten.

We nemen je graag mee in een voorbeeld van hoe je werkweek eruit kan zien:

De week begint vaak met overleggen, bijvoorbeeld met de deelprojectgroep LVB, waar we de voortgang van het zorgprogramma bespreken. Vervolgens staan er een aantal overleggen op de planning voor je werk als behandelaar, zoals intakegesprekken om nieuwe cliënten te beoordelen voor open plekken op een van onze woningen.

Er zijn regelmatig werkgroepvergaderingen, zoals met de werkgroep 'nieuwbouw Anna Schotanus', waarin we de zorgprogrammering voor nieuwe projecten bespreken. Ook stem je wekelijks af met je directe collega’s van de werkgroep, waar regelmatig communicatie en de manager van het programmabureau aansluiten om de verbinding met lopende projecten te behouden en de interne communicatie te bespreken. Hiervoor ben je regelmatig in Heerenveen te vinden op de hoofdlocatie van Alliade.

Terug op kantoor in de regio, stap je weer in je rol van behandelaar en heb je verschillende multidisciplinaire overleggen (MDO’s) om de voortgang van cliënten te bespreken.

Presentaties en netwerken zijn ook vaste onderdelen van je week. Samen met een collega geef je bijvoorbeeld een presentatie aan de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht, directeuren en programmamanagers tijdens de Vlootschouw. Maar ook presentaties op de kennisdagen en voor medebehandelaren komen regelmatig terug. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen, sluit je aan bij congressen, presentaties en/of collega-organisaties. Dit geeft meer mooie input die jij meeneemt voor de zorgprogramma’s.

Vanuit je rol als behandelaar sluit je aan bij teamoverleggen en loop je regelmatig binnen op de woningen waar je aan verbonden bent. Soms zijn er onverwachte situaties, zoals een verdrietige cliënt vanwege het overlijden van zijn moeder, of een cliënt waar het om een andere reden niet zo goed mee gaat. In zo'n geval ga je naar de woning om met de cliënt of het team te praten en te bespreken hoe de cliënt het beste geholpen kan worden.

Daarnaast is er tussendoor ook tijd om rustig verder te werken aan stukken voor de zorgprogrammering, je mail bij te werken en bij te praten met je collega’s over alle ontwikkelingen die er spelen.

En het beste van alles? In deze functie werk je in een team vol humor en gezelligheid. We houden van een open en leuke sfeer. Dus, als je klaar bent voor een betekenisvolle en afwisselende baan, dan is dit de perfecte plek voor jou!

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een verbindende en vernieuwende professional die graag samenwerkt in een multidisciplinair team. Je bent besluitvaardig, analytisch sterk en beschikt over uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Systeemgericht werken, waarbij onderlinge relaties centraal staan, gaat je goed af. Je kunt inhoudelijk overstijgend denken en hecht veel waarde aan professionalisering. Actuele vakkennis en ontwikkelingen volg je op de voet.

Daarnaast Vragen Wij

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat bieden wij jou?

Een Uitdagende Functie In Een Deskundige Vakgroep Met Betrokken En Gemotiveerde Collega’s! We Hebben Veel Aandacht Voor Jouw Persoonlijke En Vakinhoudelijke Ontwikkeling. Daarom Kun Je O.a. Gebruik Maken Van De Online Leeromgeving Van GoodHabitz, Waarin Je Ruime Keuze Hebt Uit Diverse Online Trainingen. Daarnaast Bieden Wij Jou

  • Een goed salaris van max. € 6.446,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring (FWG 65 conform cao gehandicaptenzorg)
  • Een vast contract voor 24-36 uur per week
  • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een passende reiskostenvergoeding
  • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Daarnaast bestaat eventueel ook de mogelijkheid om naast je functie als gedragskundige ook onderzoek te doen bij onze afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO) in Beetsterzwaag. Voor ons onderzoek halen we kennisvragen en praktijkproblemen op binnen Alliade, maar ook daarbuiten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dit kan tot en met woensdag 26 juni 2024 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Robert Luinstra via 06-51715370. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nynke Broersma, corporate recruiter, via telefoonnummer 06-21808051 of

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Environmental Health & Safety Specialist, II

Zebra Technologies, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
Remote Work Hybrid Overview At Zebra, we are a community of innovators who come together to create new ways of working to make everyday life better. United by curiosity and care, we develop dynamic solutions that anticipate our customer’s and partner’s needs and solve their challenges. Being a part of Zebra Nation means being seen, heard, valued, and respected. Drawing...
Zebra Technologies

Product Manager Inflatable, Boats & Accessories

Brunswick Marine in EMEA, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
Are you ready for what’s next? Come explore opportunities within Brunswick, a global marine leader committed to challenging conventions and innovating next-generation technologies that transform experiences on the water and beyond. Brunswick believes “Next Never Rests,” and we offer a variety of exciting careers and growth opportunities within united teams defining the future of marine recreation. The Product Manager for...
Brunswick Marine in EMEA

Heerenveen invalkracht

Cantorclin Schoonmaak B.V., Heerenveen, Friesland
3 weken geleden
Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt per z.s.m. schoonmaak medewerker(s) voor relaties in Heerenveen.Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Uren en tijden nader te bepalen.Het gaat om de schoonmaak van kantoren. De werkzaamheden zijn afstoffen (nat & droog), stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen, schoonmaak sanitair.Wil jij (samen met collega’s) ervoor zorgen dat de medewerkers een schone & frisse werkomgeving hebben en kan...
Cantorclin Schoonmaak B.V.