Operator

Pro Industry


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 2.000 - € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry
Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van de wereld van vegetarische producten als operator? Ben je klaar om je talenten te benutten bij dit snel groeiende bedrijf in Deventer? Verdien je graag een aantrekkelijk salaris tussen € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand in een 2-ploegendienst? Als dit als muziek in je oren klinkt, aarzel dan niet en solliciteer direct!

Welke taken kun je verwachten als operator?

  • Bij aanvang van je dienst zorg je ervoor dat de productielijn wordt omgebouwd en ingesteld volgens de planning. Worden het vandaag overheerlijke cordon bleus of is het tijd voor falafel?
  • Gedurende het productieproces bewaak je zorgvuldig de voortgang. Je houdt toezicht op het proces door de parameters op verschillende PLC-schermen te controleren.
  • Uiteindelijk zorg je ervoor dat de producten correct worden verpakt, klaar om rechtstreeks naar de supermarkt te gaan.

Als operator ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van begin tot eind, met veel vrijheid. Hoe bevredigend is het om je eigen producten terug te zien in de schappen van de supermarkt?

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou als operator?

  • Ben je flexibel genoeg om te werken in een 2-ploegendienst?
  • Heb je aantoonbare ervaring als operator en ben je enthousiast om jezelf verder te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf?
  • Heb je kennis van voedselveiligheid en ervaring met HACCP? Dat is een pluspunt!

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je verwachten als operator in de 2-ploegendienst?

  • Een aantrekkelijk startsalaris tussen € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand, met veel groeipotentieel.
  • Bij goed functioneren krijg je snel een vaste aanstelling.
  • Werk in een schone werkomgeving in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Het bedrijf groeit snel, waardoor er tal van mogelijkheden zijn om zowel in functie als in salaris door te groeien.

Ben je klaar om binnenkort in Deventer in de 2-ploegendienst als operator aan de slag te gaan? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op of solliciteer via onze website!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator mechanisch 5- ploeg, Deventer

Code Deta, Deventer, Overijssel
3 dagen geleden
€4.500 in de 5- ploegendienst als Mechanisch operator?Heb jij de drang om praktisch bezig te zijn en ben je op zoek naar een uitdaging in een energiek en zeer gemotiveerd team? Ontdek dan de mogelijkheden om bij Trivium aan boord te komen als Mechanisch Operator!In elke supermarkt tref je de artikelen aan die je produceert. Blik vertegenwoordigt een milieuvriendelijk product...
Code Deta

System Administration internship

Enstall, Deventer, Overijssel
1 week geleden
 Job definition As a System Administration intern, you will get to support our IT-team. This includes creating tickets, helping out on projects, and being part of the IT-helpdesk. We work entirely with Microsoft Azure and security is a topic that currently has priority. You will also have regular meetings with colleagues from Spain and the United States. This is...
Enstall

Front-end Developer

Jooble, Deventer, Overijssel
3 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteTible zoekt een Front-end developer, kom je talent benutten bij ons Werk jij volgens het principe 'niet lullen, maar poetsen'...
Jooble