New Fellow Program

Fellowmind


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Fellowmind
Je houdt van het optimaliseren van processen; je kunt goed omgaan met veel afwisseling in werkomgeving en inhoud, én; je hebt affiniteit met IT. Maar waar vind je een baan waar dit allemaal in terugkomt? Bij Fellowmind!

In één oogopslag

Het New Fellow Program biedt je de mogelijkheid om te leren en te werken. Het is de ideale opstap naar consultancy binnen een focusgebied dat bij jou past. We geven je inzicht in diverse kennisgebieden én branches. Zo ontdekken we samen waar jij het beste tot je recht komt en welke rol goed past bij jouw talenten.

  • Locatie: Amersfoort, Deventer en Venlo
  • Werkervaring: 0, 2 of 20 jaar ervaring: dat maakt niet uit!
  • Aantal uren: 40


Heb je vragen over deze vacature of over het werken bij Fellowmind? Neem contact op met onze recruiter Kim. Je bereikt haar via [email protected] of 06 83 54 95 45.

Wat staat je te wachten?

We starten in september 2024. Je doorloopt als New Fellow een traject van 7 maanden waarin alle facetten op het gebied van consultancy aan bod komen.

  • Introduction In de eerste fase van het traineeship maak je kennis met Fellowmind en met het Microsoft Dynamics 365 Platform. We nemen je mee door de organisatie en daarbij leer je veel mensen kennen. Je krijgt een introductie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations en we laten je een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.


Je hebt nu een goed beeld van de verschillende werkvelden en het is tijd om een eerste keuze te maken; ga jij je verder verdiepen in de wereld van ERP richting logistiek, finance of productie?

  • Academy Het tweede deel staat in het teken van verdieping. Intensieve trainingen maken je een ster in het inrichten van het platform samen met de klant. Je ontdekt projectmethodieken, producten en change management en aan het einde van deze fase heb je je eerste Microsoft certificaten op zak!
  • The real deal Tijd voor het echte werk...! In deze fase van het traineeship loop je mee met collega’s bij één of meerdere projecten. Je doet ervaring op binnen de projectteams en bij onze klanten.
  • Evaluation De laatste fase staat in het teken van evalueren. Nu je zoveel hebt gezien, dagen we je uit om een keuze te maken… Welk specialisme spreekt je het meest aan? In welke rol zie jij een toekomst voor jezelf binnen Fellowmind? Samen met de coaches evalueer je de groei die je hebt doorgemaakt en ga je op zoek naar een plek binnen onze organisatie waar jij goed past!


In het New Fellow Programma bepaal je je eigen weg en leg je de basis voor een fantastische carrière met diverse doorgroeimogelijkheden!

Waarom kiezen voor het New Fellow Program?

We focussen volledig op jouw ontwikkeling. Je krijgt begeleiding van toegewijde coaches met ervaring in het vak. Naast de inhoudelijke aspecten besteden we aandacht aan je adviesvaardigheden en communicatieve skills. Het delen van kennis en elkaar helpen zijn bij Fellowmind vanzelfsprekend. Je zult zien: er staan altijd collega’s voor je klaar!

Binnen Fellowmind ben je nooit uitgeleerd. Als Microsoft-partner staan we dicht bij de ontwikkeling van het platform en maken we snel kennis met alle nieuwe tools en technieken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Serious about fun is niet voor niets één van onze kernwaarden! Want naast hard werken en studeren, biedt het programma natuurlijk ook heel veel leuke dingen! Bedrijfsbezoeken, workshop zakelijk tekenen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk goede borrels en fijne feestjes met elkaar.

Wat ga je uiteindelijk doen?

We leiden je op tot Functioneel Consultant. Na het traineeship ga je aan de slag om bedrijfsprocessen van onze klanten te doorgronden en te verbeteren. Natuurlijk met behulp van Microsoft Dynamics 365. Jij implementeert en configureert de systemen zodanig dat de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten leuker, gemakkelijker en minder repetitief worden.

Onze klanten zijn actief in diverse branches. We focussen met name op Manufacturing, Finance, Energie, Automotive, Gezondheidszorg en Retail. Als consultant ontdek je deze bedrijfstakken van binnenuit. Je komt in aanraking met verschillende (internationale) klanten en geen dag is hetzelfde!

Dit bieden wij jou

Onze mensen staan aan de basis van ons succes! Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Geen strakke hiërarchie, collega’s die elkaar graag helpen, ruimte en tijd voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling: dat is bij Fellowmind vanzelfsprekend!

Natuurlijk bieden we jou ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden. Iedereen is anders en ook de wensen ten aanzien van arbeidsvoorwaarden lopen uiteen. Daarom is een deel van ons pakket flexibel en kun je bepaalde zaken inrichten naar je eigen wens.

Wat je in ieder geval kunt verwachten:

  • Een contract voor 7 maanden inclusief volwaardig startsalaris (dus geen stagevergoeding!).
  • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Je hebt de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen van een apart flexbudget.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling gebaseerd op onze company performace.
  • De mogelijkheid om 2x per jaar een lief & leed dag op te nemen waarin je de ruimte krijgt voor vrijwilligerswerk, mantelzorg of, bijvoorbeeld, een verhuizing.
  • Een gezonde balans tussen werken vanaf kantoor, op locatie bij onze klanten en thuis.
  • Bewegen is gezond! Maak een keuze uit onze aantrekkelijke sportieve regelingen zoals het leasen van een fiets of een bijdrage aan jouw sport abonnement.
  • Een inspirerende werkplek in Venlo, Deventer of Amersfoort waar je van kunt genieten van goede koffie en thee, fruit, soep en fris. Je bent van alle gemakken voorzien.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Uitgebreide trainingen en certificeringen (zonder studiekostenregeling).
  • Dè kickstart van jouw consultancy carrière!


Rond je het traineeship succesvol af, dan:

  • Ontvangen wij jou graag als collega;
  • Krijg je een jaarcontract voor een passende functie;
  • Investeren wij natuurlijk verder in jou!


Onze New Fellow: wie ben jij?

  • Jij bent hbo- of wo-afgestudeerd. Maakt niet uit in welke richting.
  • Je bent per september 2024 fulltime beschikbaar;
  • Je hebt interesse in IT-oplossingen en bedrijfsprocessen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Leergierig, enthousiast en positief, dat zijn vooral de eigenschappen die jou als New Fellow succesvol maken. En of je nou 0, 2 of 20 jaar werkervaring hebt, dat maakt ons niet uit! Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent voor het programma, dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur Technische Dienst, Deventer

Code Deta, Deventer, Overijssel
4 dagen geleden
€3.500 verdienen in de dagdienst bij Trivium Packaging in Deventer?!Wat ga je doen?Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Overdag richt je je voornamelijk op het oplossen van storingen en zorg je ervoor dat de opvolging van de nachtdienst correct verloopt. Je draagt bij aan preventief onderhoud en neemt deel aan werkzaamheden tijdens de geplande onderhoudsperiodes. Tijdens rustige...
Code Deta

Analista de Regulatórios Sr

Kemin Industries, Deventer, Overijssel
1 week geleden
OverviewNós somos KeminSomos visionários que veem as coisas de forma diferente e são inspirados pelo mundo que nos rodeia. Há mais de meio século que nos dedicamos a utilizar a ciência aplicada para melhorar a qualidade de vida.Somos um fabricante global de ingredientes que se esforça todos os dias para transformar de forma sustentável a qualidade de vida de 80%...
Kemin Industries

Service Engineer

Midasgarant, Deventer, Overijssel
4 weken geleden
Gezocht: Service Engineer voor een uniek en dynamisch bedrijf!Bedrijfsnaam:Midas GarantLocatie/Standplaats:Regio ZwolleSalaris:Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.Dienstverband:Vast bij gebleken geschiktheidBedrijfsprofiel:Onze opdrachtgever is toonaangevende speler in de lamineer industrie. Ze maken en leveren onder andere maatwerk lamineer machines voor hun klanten, zowel nationaal als zeer zeker ook internationaal. Ze zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van Industriële lamineermachines en...
Midasgarant