(Junior) Specialist communicatie Huizen (32 -40 uur).

Lidl Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Lidl Nederland
Samenvatting

Lijkt het jou fantastisch om met jouw kennis en ervaring dagelijks ruim 21.000 collega’s te inspireren, informeren en enthousiasmeren?

Als supermarktketen hebben we een grote impact op de wereld. Verantwoord ondernemen is voor Lidl vanzelfsprekend. Klantgerichtheid en eenvoud zijn de drijvende krachten achter de manier waarop wij ondernemen én communiceren

Samen met jouw collega ben je de linking pin tussen alles wat er speelt in onze organisatie, en de collega’s die in de filialen, distributiecentra en op het hoofkantoor werken.

Wat ga je doen?

Als specialist communicatie binnen Lidl Nederland ben je samen met jouw collega en manager verantwoordelijk voor de inhoud en coördinatie van de verschillende communicatiemiddelen. Denk hierbij aan onze medewerkers app, intranet, het personeelsmagazine. Dit betekent in de praktijk dat jouw communicatie daar is waar je collega’s zijn! Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het creëren van content (in tekst en beeld), coördinatie en redactie van de verschillende communicatiemiddelen waaronder ons intranet, de interne WeAreLidl app en ons personeelsmagazine.
  • Ook pak je in deze functie de rol van sparringpartner en adviseur richting de afdelingen met betrekking tot communicatievraagstukken. Denk hierbij aan projecten op het gebied van duurzaamheid, sport en gezondheid, strategie tot leuke win-acties/campagnes voor onze collega’s.
  • Je vindt het leuk om mogelijkheden op het gebied van communicatie te blijven optimaliseren, innoveren en ontwikkelen.
  • Uiteraard zorg je in het hele proces voor de bewaking van de huisstijl en houd je controle over alle planningen en deadlines.
  • Je rapporteert aan de manager Interne Communicatie.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven, zelfbewuste en energieke specialist; communicatie is jouw passie en die weet je overtuigend uit te dragen. Met jouw kennis en enthousiasme krijg je mensen mee en breng je mensen in beweging, jij bent iemand die van nature graag het initiatief neemt. In deze functie ben jij ‘de olie in de machine’ als het gaat om het stimuleren van de interne samenhang binnen ons bedrijf. Je legt gemakkelijk contact, jij bent een echte netwerker.

Qua werkervaring sta je aan het begin van jouw carrière, waarbij je je binnen ons team verder ontwikkelt. Je hebt veel plezier in het creëren van content en je krijgt er energie van om operationeel met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. Dat je hierbij in staat moet zijn om prioriteiten constant bij te stellen is voor jou geen verrassing. Je voelt je dan ook echt thuis in onze dynamische, no-nonsense en aanpakkerscultuur!

Verder vragen we het volgende:

  • Je beschikt over minimaal een hbo-diploma Communicatie.
  • Je bent een inspirerende schrijver, beheerst de Nederlandse taal feilloos en schrijft op een aansprekende manier. Je bent daarbij creatief en weet waar de doelgroep om vraagt, wat ze beweegt en op welke manier zij willen vernemen hoe het met de ontwikkeling van Lidl Nederland gaat.
  • Je beschikt over goede projectmanagement skills, bent goed georganiseerd en werkt efficiënt.

Wat krijg jij van ons?

Een super mooie, uitdagende baan met veel vrijheid en afwisseling. Je krijgt de ruimte om de communicatie skills die in jouw DNA zitten volop te ontwikkelen. Waar krijg je de kans om dagelijks ruim 21.000 collega’s te inspireren, informeren en enthousiasmeren en zoveel impact te maken? Je komt te werken op een informele, hechte afdeling met ambitieuze, betrokken mensen. Het team valt onder de afdeling CR & Relations, ook CSR en Externe communicatie zijn hier onderdeel van. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen!

Interesse?

Vragen? Neem contact op met onze recruiter Christian Venus via 06-30359006 of [email protected]

Wie zijn wij?

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Liftmonteur

VNOM | We get the job done, Huizen, Noord-Holland
1 week geleden
Wat ga je doen?Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar Elektromonteurs die graag een stap willen maken richting de liftenbranche. Elke dag start jij fris bij een nieuw complex waar jij diverse camera en spreekluisterunits gaat monteren of onderhouden. Zo ben jij bezig met veel zichtwerk maar ook bezig met het monteren van communicatieapparatuur zoals intercomsystemen. De...
VNOM | We get the job done

Sanitärinstallateur EFZ/EBA gesucht in Thurgau – Lehrabgänger willkommen!

DAS PERSONAL., Huizen, Noord-Holland
1 week geleden
AufgabenSanitärinstallationen in Neu- und UmbautenInstallation von Wasser-und AbwasserleitungenWartung von SanitäranlagenQualifikationAusbildung zum Sanitärmonteur, Sanitärinstallateur oder gleichwertige AusbildungFreude an Ihrem Handwerk & TeamgeistFührerschein Kat. B von VorteilBenefitsAttraktiver Lohn (Vergütung)Bonuszahlungen bei erfolgreicher Vermittlung von neuen MitarbeiternKarriere- und WeiterbildungschancenPersönliche BetreuungWir freuen uns auf Ihre [email protected] Berufe: Sanitärmonteur, Sanitärinstallateur, Heizungsinstallateur, Heizungsmonteur, Gebäudetechniker, Haustechniker, Haustechnikpraktiker, Installateur, Monteur, Anlagenmechaniker, Heizungsbauer, Monteur HLKS, Installateur HLKS, HLKKS, Anlagenmechaniker für...
DAS PERSONAL.

Buschauffeur Schiphol, unieke baan!

Jooble, Huizen, Noord-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBuschauffeur Schiphol, unieke baan! De buschauffeur is verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers rond en op het platform van...
Jooble