Succesmanager Onderwijs

Hire.nl


Datum: 4 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Hire.nl
Succesmanagers en onderwijsprofessionals in z'n algemeenheid, mag ik jullie aandacht voor een van de leukste vacatures binnen onderwijsland?!

Voor mijn opdrachtgever - marktleider & expert op het gebied van digitale nascholing voor de onderwijsprofessional - ben ik op zoek naar een Succesmanager Onderwijs die deel gaat uitmaken van een team vol met gepassioneerde onderwijsprofessionals. Het verantwoordelijke rayon is Groningen/Drenthe.

De organisatie

Laten we beginnen te vertellen dat dit leuke bedrijf jaar in jaar uit door het Financieel Dagblad in de FD Gazelle wordt genoemd als "Great Place to Work"! Middels een e-learning platform voorziet deze marktleider de onderwijsprofessional (van kinderopvang, primair & voortgezet onderwijs tot MBO) van zeer relevante, actuele cursussen en trainingen die zowel individueel als in teamverband kunnen worden gevolg en worden afgesloten met een certificaat. Zij bedenken en ontwikkelen de educatie in eigen studio’s met eigen onderwijsspecialisten en experts uit het werkveld, en wordt voortdurend aangevuld met actuele thema's die spelen in het onderwijs.

Wat ga je doen als Succesmanager Onderwijs?

Goede vraag! Als Succesmanager Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de implementatie en evaluatie van het digitale nascholingsplatform. Het inventariseren van de klantbehoeften en oplossingsgericht meedenken met de klant gaat jou heel natuurlijk af. Jouw klant zijn scholen(stichtingen) in PO/VO. Als we kijken naar het team Succesmanagers binnen deze mooie, gerenommeerde organisatie dan zijn dat allemaal professionals met een passie voor het onderwijs die zelf ook voor de klas hebben gestaan. Zij zetten hun kennis, ervaring en passie voor het onderwijs nu in op deze manier als Succesmanager Onderwijs, waarin je direct invloed kan uitoefenen op de kwaliteit van het onderwijs. Je werkt nauw samen met de buitendienst-accountmanagers en verschillende afdelingen binnen de organisatie, en weet de klanttevredenheid altijd van hoog niveau te houden. Met jouw achtergrond en/of kennis van het onderwijs ben jij continu op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen. Als Succesmanager Onderwijs rapporteer je direct aan de Directeur Onderwijs.

  • Voeren van adviesgesprekken om doelstellingen vast te stellen;
  • Ontwikkelen en uitvoeren van adviesplannen;
  • Monitoren en waarborgen van de uitvoering van het plan door de school, met behulp van CRM en voortgangsgesprekken;
  • Adviseren van klanten met betrekking tot het product en de implementatie;
  • Begeleiden van het volledige traject, van klantoverdracht door accountmanagers tot relatiebeheer;
  • Verwerken van taken in het CRM-systeem.


Als Succesmanager Onderwijs:

  • Sta je stevig in de schoenen;
  • Heb je sterke organisatorische en administratieve vaardigheden;
  • Blink je uit in relatiebeheer;
  • Beschik je over overtuigingskracht;
  • Heb je diepgaande inhoudelijke kennis van PO, VO, MBO en/of kinderopvang;
  • Ben je zowel sociaal als commercieel bekwaam;
  • Heb je een relevante HBO-opleiding.


Voorwaarden Succesmanager Onderwijs:

  • Marktconform salaris: Tussen €3500 en €4000, afhankelijk van ervaring.
  • Vakantiedagen: 40 dagen te gebruiken tijdens schoolvakanties;
  • Uitdagende functie: Deel uitmaken van een enthousiast team.
  • Zelfstandige rol: Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Werkuitrusting: Beschikking over een laptop, telefoon en leaseauto.
  • Pensioenregeling: Een goede regeling is voorzien.
  • Contract: Jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract.


Nieuwsgierig? Enthousiast? Getriggerd? Benieuwd? Of allemaal?

Dat kunnen we ons goed voorstellen! Reageer snel om nog meer te weten te komen over deze unieke kans als Succesmanager Onderwijs!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpende (16-24 uur per week)

Provincie Drenthe, Assen, Drenthe
1 dag geleden
Zorghotel Messchenstaete is op zoek naar een:Helpende (16-24 uur per week)Over Ons ZorghotelSinds Oktober 2019 Heeft Zorggroep Drenthe Een Zorghotel Dat Zich Bevindt In Locatie Messchenstaete Aan De Rand Van De Wijk Marsdijk In Assen. In Het Zorghotel Bieden We Eerstelijnsverblijfzorg (ELV) In Moderne, Volledig Gemeubileerde Appartementen. Cliënten Kunnen Hier Herstellen Van Een Medische Ingreep Of Ziekte Indien Dit Thuis...
Provincie Drenthe

Allround Chauffeur Afvalinzameling (Gemeente Assen)

Uitzendbureau Paraat, Assen, Drenthe
3 weken geleden
Voor team Reiniging van de Gemeente Assen zoeken wij een chauffeur. Ben jij de komende maanden beschikbaar als chauffeur?Over de organisatieTeam Reiniging van de Gemeente Assen bestaat uit de disciplines Huishoudelijk afval, Milieupark, Bedrijfsafval en Schoonhouden openbare ruimte. Binnen het team is het mogelijk om ingezet te worden op diverse voertuigen zoals zijlader, veegmachine, borstelmachine, bedrijfsafval en autolaadkraan. In het...
Uitzendbureau Paraat

ð  HYBRIDE: 14,50 P/U ALS MARKETING MEDEWERKER ASSEN ð¸, Assen

Studentalent, Assen, Drenthe
3 weken geleden
ð Hey, marketing topper!ðGaat jouw hart sneller kloppen bij het maken van creatieve campagnes? Wil jij flexibel en hybride werken? ( 12-16 uur per week). Word medewerker marketing en ga aan de slag bij dit bedrijf in Assen!WAT GA JIJ DOEN?Als marketing medewerker ben jij degene die die de marketingstrategie ontwerpt. Denk aan het creëren van social media content en...
Studentalent