Verzorgende IG

Derec


Datum: 4 weken geleden
Stad: Soest, Utrecht
Contract type: Voltijd
Derec
Bedrijfsomschrijving

Deze zorginstelling staat bekend om haar persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg. De locatie beschikt over ruime en sfeervol ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken alle kamers over een eigen badkamer en zijn er gezamenlijke huiskamers en een restaurant waar de bewoners kunnen genieten van gezonde en smakelijke maaltijden. Binnen deze zorginstelling werken ervaren en betrokken zorgprofessionals die zich elke dag inzetten om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan de bewoners.

Functieomschrijving

In deze functie bied je verpleegtechnische handelingen, zoals wondverzorging en medicatiebeheer. Daarnaast ondersteun je de bewoners bij dagelijkse activiteiten, zoals wassen, aankleden en eten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van zorgplannen en het communiceren met de familie van de bewoners over hun gezondheid en welzijn. Je komt te werken in een professioneel en betrokken team van zorgprofessionals die er alles aan doen om de beste zorg te bieden aan de bewoners.

Functie-eisen

  • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.
  • Je beschikt over een geldige VOG.
  • Je bent beschikbaar voor alle diensten.
  • Je kan voor 36 uur aan de slag.
  • Je beschikt over ervaring binnen de ouderenzorg.

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

Wij Bieden Jou

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Dagmar van Wilgenburg op 06-57788947 of via [email protected].

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Dagmar van Wilgenburg op 06-57788947 of via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kraakperswagen chauffeur

Jooble, Soest, Utrecht
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteVacaturebeschrijving Functieomschrijving Wat staat jou te wachten? Als kraakperswagen chauffeur ben jij de held die samen met je bijrijder bedrijfsafval...
Jooble

Yacht Professional Program Engineering

Yacht, Soest, Utrecht
2 weken geleden
Als Yacht Professional ontwerp, ontwikkel, of test je producten, machines of systemen binnen de specificaties, kosten en planning. Dat doe je voor toonaangevende bedrijven in de industrie binnen Noord/Oost en Midden Nederland. Je werkt nauw samen met andere disciplines, afdelingen en toeleveranciers. Zelfstandig aanpassen van richtlijnen, engineering- en ontwikkeltechnieken toe en je maakt aanpassingen en verbeteringen binnen eerder vastgelegde doelen....
Yacht

Jobhunter WSP, Soest

ZuidProfs, Soest, Utrecht
4 weken geleden
OrganisatieUitvoeringsorganisatie BBS (de gemeenschappelijke regeling Samenwerking Sociaal Domein Baarn, Bunschoten en Soest) verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten, Baarn, Bunschoten en Soest.Daarnaast is BBS werkgever van de collega’s die werken in de lokale en sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.Onze...
ZuidProfs