Administratief medewerker binnen het aandachtsveld vrijwilligers

Nederland Vacature Groep


Datum: 3 weken geleden
Stad: Soest, Utrecht
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker ondersteun je een tijdelijke periode de afdeling vrijwilligerswerk. Je zorgt voor een juiste en tijdige afhandeling van alle administratieve werkzaamheden binnen het aandachtsveld vrijwilligers. Wat ga je precies doen?

Als Administratief Medewerker Bij TanteLouise

  • Verwerk je NAW mutaties;
  • Verzorg je de gehele administratie m.b.t. reiskostenvergoedingen;
  • Bestel je badges voor de vrijwilligers;
  • Bestel je attenties voor de vrijwilligers voor bijvoorbeeld festiviteiten of jubileums;
  • Beantwoord je telefoontjes en houd je de mailbox bij;
  • Ondersteun je bij alle overige administratieve werkzaamheden van de Coördinatoren vrijwilligerswerk.

Wat denk je, is het iets voor jou? Of zeg je: ‘Nou tante, kom maar op!’

Wie ben jij?

Om deze rol goed te kunnen vervullen is het fijn wanneer je systematisch te werk kunt gaan en inzicht en plezier hebt in administratieve werkzaamheden. Verder is het fijn wanneer je bereid bent je te verdiepen in de huidige wet- en regelgeving rondom het inzetten van vrijwilligers.

Je beschikt ook over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden. Verder heb je een probleemoplossende werkhouding en ben je uitermate klantgericht en durf je initiatief te nemen wanneer nodig.

Ook niet onbelangrijk: je voelt je als een vis in het water binnen een klein team en werkt graag nauw met je collega’s samen.

Wat bieden we je?

Wanneer je werkt bij tanteLouise ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise staat goed te boek, scoort hoog als het gaat om cliënttevredenheid en is financieel gezond. Mooi, maar dat is waarschijnlijk niet alles wat je wilde weten.

Als Het Klikt Dan Bieden Wij Jou

  • Salaris volgens de cao VVT ingeschaald in FWG 35. Je daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden voor 8 uur per week waarbij je je uren flexibel in overleg kunt maken;
  • Daarnaast zijn er nog tal van andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, het uitruilen van je reiskosten, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van scholing.

Waar wacht je op?

Als het je wat lijkt om de afdeling vrijwilligerswerk tijdelijk administratief te ondersteunen, reageer dan snel vóór 14 juni 2024 met je CV en je motivatie!

Vragen over de functie? Neem contact op met Debby van Vliet of Duran Berger, coördinatoren vrijwilligerswerk, via het algemene telefoonnummer 0164-713300.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, kom jij ons tijdelijk ondersteunen? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectmedewerker Digitaal Werken Informatiemanagement

Jobbird.com, Soest, Utrecht
1 dag geleden
VacaturebeschrijvingVoor versterking van het E-Team zijn we op zoek naar een projectmedewerker Digitaal Werken gericht op zaakgericht werken en het gebruik van MS365. Van de kandidaat wordt verwacht zelfstandig collega's te trainen en te coachen en mee te denken met/ondersteunen bij de implementatie van het zaakgericht werken en MS365. En zo de digitale werkplek optimaal te laten functioneren. Daarnaast voert...
Jobbird.com

Medewerker Klantenservice

Talentable, Soest, Utrecht
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling en zelfstandigheid? En vind je het een uitdaging om onze klanttevredenheid nog verder te verhogen? Dan is deze functie iets voor jou. Samen met je collegas van het serviceteam neem je de telefoon aan, beantwoord je alle vragen van de deelnemers aan onze spaarprogrammas via een ticketsysteem, handel je retouren...
Talentable

Jobhunter WSP, Soest

ZuidProfs, Soest, Utrecht
3 weken geleden
OrganisatieUitvoeringsorganisatie BBS (de gemeenschappelijke regeling Samenwerking Sociaal Domein Baarn, Bunschoten en Soest) verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten, Baarn, Bunschoten en Soest.Daarnaast is BBS werkgever van de collega’s die werken in de lokale en sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.Onze...
ZuidProfs