Medewerker Financiën

Nederland Vacature Groep


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 2.607 - € 3.415 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Medewerker Financiën

Deventer, 32-36 uur per week

Ben jij een vernieuwende, nieuwsgierige financiële duizendpoot? Draag jij cultuur een warm hart toe en wil je graag een maatschappelijke bijdrage leveren? Deze eigenschappen vormen de kern van de vacature Medewerker Financiën bij Rijnbrink, dus misschien ben jij wel de ideale match!

Als Medewerker Financiën zet je je in om, samen met je collega’s, de financiële administratie van onze klanten -met name bibliotheken- zo accuraat en tijdig mogelijk te verwerken. Jij hebt rechtstreeks contact met de klant, maar bent ook veel in contact met je collega’s. Jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat de gehele financiële administratie kloppend is en blijft. Jij ontzorgt de klant en onze controllers zodanig dat zij zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Team Financiën, bestaande uit 10 collega’s, bedient meer dan 25 klanten, stelt 21 jaarrekeningen en begrotingen op, produceert ruim 50 tussentijdse rapportages en verwerkt maar liefst 25.000 inkoopfacturen verwerken. In het team, samengesteld uit een Teamleider, Business Controller, Financial Controllers en Medewerkers Financiën, heerst een informele sfeer waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Samenwerking staat centraal, niet alleen bij het uitvoeren van taken en het nemen van beslissingen, maar ook bij het delen van kennis. Voor een koffiemoment met het team of met collega’s van andere teams maken we graag tijd. Vanwege interne doorstroom zijn we in dit fijne team op zoek naar een nieuwe collega!

Wat Ga Je Doen

  • Uitvoering en verwerking van de financiële administratie voor diverse klanten, met name bibliotheken.
  • Zorgen voor actuele balansrekeningen, dat de administratie op rolletjes loopt waarbij je voorbij de grenzen van team financiën kijkt, goed contact onderhouden met salarisadministratie, ondersteunen van de controllers.
  • Afhandelen van vragen, zowel schriftelijk als mondeling, van interne en externe klanten over financiële administraties.
  • Signaleren en bewaken van termijnen, deadlines en tijdige aanlevering van gegevens.

Jij

Met je proactieve houding breng je informatie helder over en voeg je positieve energie toe aan het team. Je bent accuraat, klantgericht en hebt het vermogen om informatie te doorgronden en verbanden te leggen. Zowel met zelfstandig als in teamverband voel je je thuis en flexibiliteit zit in jouw natuur. Je kunt goed plannen en organiseren, maar bent ook in staat om snel te schakelen bij ad hoc situaties, waardoor je soepel omgaat met de dynamiek van de werkomgeving.

Daarnaast

  • Heb je mbo-4-werk- en -denkniveau en beschik je over een afgeronde opleiding richting financiële administratie.
  • Heb je ruime werkervaring op het gebied van financiële administratie, ervaring met AFAS is een pre.

Wij Bieden

  • Een salaris tussen € 2.607 en € 3.415 bruto per maand in schaal 7 van de cao openbare bibliotheken. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Vakantiedagen: per jaar heb je recht op 180 verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een eindejaarsuitkering van 4% en vakantiegeld 8% van het bruto jaarsalaris.
  • Een reiskostenvergoeding en gratis zakelijke openbaar vervoer.
  • De mogelijkheid om verlofuren te kopen en/of (bovenwettelijke-) verlofuren in te zetten voor andere arbeidsvoorwaarden.
  • Een contract voor bepaalde tijd. Zijn we van beide kanten tevreden? Dan wordt je contract omgezet naar een vast dienstverband.
  • Gratis toegang tot ruim 200 trainingen van GoodHabitz.
  • Toegang tot ons werkcafé waar je collega's ontmoet en je jouw eigen barista koffie maakt (of thee) en waar je terecht kan voor een lekkere verse lunch van Bora.
  • De mogelijkheid om hybride te werken. Dit betekent dat de activiteit bepaalt waar je werkt: vanuit huis, kantoor of een andere locatie.
  • Een laptop en een smartphone.

Waar Ga Je Werken

Rijnbrink vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen. Jong en oud - een leven lang. Zodat zoveel mogelijk mensen meedoen, en zichzelf en onze maatschappij kunnen vormen. In die levenslange ontwikkeling spelen bibliotheken, culturele instellingen, scholen en muziekverenigingen een belangrijke rol. Want daar krijgt iedereen toegang tot dat wat ons mensen ‘mens’ maakt: onze taal, digitale vaardigheden, literatuur, cultuur en muziek.

Vanuit ons mooie kantoor in Deventer werken wij met en voor bibliotheekorganisaties, culturele instellingen, scholen en muziekverenigingen. Zodat zij succesvol zijn in hun maatschappelijke opgaven, verschil maken en toekomstbestendig blijven. Samen ontwikkelen we innovatieve oplossingen, diensten en programma’s. Bovendien kunnen onze partners expertise van Rijnbrink inhuren en diensten bij ons afnemen. Zo bouwen we aan een inhoudelijk en organisatorisch sterke, toekomstbestendige culturele sector. En aan een slim, vaardig en creatief Gelderland en Overijssel.

Leer onze organisatie verder kennen op www.rijnbrink.nl.

Laten we kennismaken!

Wil jij graag als Medewerker Financiën samen met ons en onze partners maatschappelijke impact maken? Ben jij die klant- en resultaatgerichte, dienstverlenende, financiële duizendpoot met oog voor detail? Word je enthousiast van het continu werken aan het nog slimmer en beter inrichten van administraties, systemen en alles wat daarbij hoort? En houd je van een open en transparante werkomgeving?

Solliciteer nu en laten we kennismaken!

Wij ontvangen graag je sollicitatie via het sollicitatieformulier op onze website. Zo kunnen we niet alleen de privacy van je gegevens waarborgen, maar ook een soepele verwerking van je sollicitatie garanderen.

Wacht niet te lang, want de sluitingstermijn voor deze vacature is 9 juni 2024. Op maandag 10 juni doen wij de briefselectie en op donderdag 13 juni vinden de eerste kennismakingsgesprekken plaats.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jane Hofman, Teamleider Financiën a.i., via e-mail [email protected].

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Miranda Mostert, Corporate Recruiter, via e-mail [email protected].

Rijnbrink wil graag een inclusieve organisatie zijn. Met het ondertekenen van de Charter Diversiteit in Bedrijf, hebben we ons verbonden aan deze ambitie en willen we een organisatie creëren waarin iedereen zich thuis kan voelen en naar vermogen kan meedoen. Kandidaten met een diverse achtergrond worden dan ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

We voeren ons wervingsproces graag zelf uit en accepteren geen reacties van bemiddelingsbureaus. Dank voor het begrip.

#teamrijnbrink

900709

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

RD&I internships

Enstall, Deventer, Overijssel
6 dagen geleden
 Job definition We are looking for RD&I and Engineering interns! Because we are a broad organization that offers various aspects in RD&I, we have several internships open that can be filled by mutual agreement. Examples include developing a new cable system for our EVO mounting system, designing and testing a new mounting clamp, or investigating certain natural forces on...
Enstall

Converting Operator

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Onze opdrachtgever produceert krimpfolies voor de versindustrie. Door hun uitgebreide expertise bieden zij hun klanten innovatieve en conventionele oplossingen voor het presenteren van hun producten.Functie omschrijvingVoor onze klant in Deventer zijn wij op zoek naar een operator. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat deze productielijn optimaal blijft draaien in een 2 ploegen rooster (15% toeslag).Je zorgt ervoor dat...
Deventer Ziekenhuis

Verkoopmedewerker CASA Deventer (16 uur per week)

Casa International, Deventer, Overijssel
3 weken geleden
“Heerlijk thuis”Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een mooi aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer van het leven thuis laten genieten.In onze organisatie staat inspiratie brengen voor een sfeervol leven thuis centraal. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten. We hebben in ons assortiment decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires...
Casa International