Technisch Productiemedewerker 2-ploegen, Leeuwarden

WerkTalent


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
WerkTalent
Ben jij opzoek naar een baan in een productieomgeving in de 2-ploegendienst? Met elke twee weken een afwisselende roostervrije dag? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar productiemedewerkers 2-ploegendienst. Krijg jij energie van het produceren, afwerken en gereedmaken van diverse kunststoffen producten.

Jouw grootste uitdaging is ervoor zorgen dat de dagelijkse doelstellingen worden behaald en dat alle kozijnen en schuifpuien voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Gedurende de werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor veiligheid, orde en netheid.

Dit krijg je

  • Bruto uurloon van 13 á 14 afhankelijk van ervaring, dit is exclusief ploegentoeslag.
  • Ploegentoeslag van 14.5%
  • Reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • 1x in de twee weken een roostervrije dag;
  • Meer dan 200 gratis online trainingen via WerkTalent Academy.

Dit ben je

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent woonachtig in een straal van max. 40 km rondom Leeuwarden;
  • Bereidt om in een 2-ploegendienst te werken;
  • Je bent een gemotiveerde en hardwerkende medewerker, die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever staat in de regio bekend als bedrijf dat al vele jaren voor verschillende bouwprojecten kozijnen op maat levert.

Binnen het bedrijf is er veel kennis aanwezig over de gemaakte producten. Er een heerst een nuchtere Friese mentaliteit en werkhouding binnen de muren van onze opdrachtgever.

Interesse?

Voor meer informatie kun je het beste solliciteren op de vacature. We nemen dan snel contact met je op om er meer over door te spreken. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, bel dan met Marco de Zwart via 06 – 22 66 19 56 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar jouw reactie!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator 3-ploegendienst

Pro Industry, Leeuwarden, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen je op zoek naar een baan waar je een veelbelovende toekomst kunt opbouwen? Wil je deel uitmaken van een groeiende en ambitieuze organisatie waar je voortdurend kunt groeien? Heb je ervaring als procesoperator? Dan is dit jouw kans! Als procesoperator speel je een cruciale rol in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van grondstoffen, vanaf de ontvangst...
Pro Industry

Monteur

Pro Industry, Leeuwarden, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingBeschik jij over een MBO niveau 3 diploma in een technische discipline, heb je eerdere ervaring als monteur binnen de productiesector en ben je bekwaam in het oplossen van technische problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen een innovatieve productieomgeving krijg je de kans om als veelzijdige monteur aan de slag te gaan. In deze rol zul je...
Pro Industry

Hoofd logistiek

Pro Industry, Leeuwarden, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
4 weken geleden
FunctieomschrijvingBeschik jij over een hbo werk- en denkniveau, heb jij vele jaren ervaring binnen de logistiek en weet jij voor een goedlopend logistiek proces te zorgen? Dan is deze functie perfect voor jou! In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle logistieke en administratieve processen voor het magazijn en de expeditie. Je geeft hierin leiding over de medewerkers...
Pro Industry