Operator Voedingsindustrie

TRIXXO Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Kerkrade, Limburg
Contract type: Voltijd
TRIXXO Nederland
Een leuke baan in dagdienst als operator in de voedingsindustrie regio Heerlen.

Over de functie

Als Procesoperator In De Voedingsindustrie Speel Je Een Essentiële Rol In Ons Productieproces. Je Bent Verantwoordelijk Voor Verschillende Taken Die Bijdragen Aan De Efficiëntie Van Het Proces Voor Onze Voedingsmiddelen. Jouw Belangrijkste Verantwoordelijkheden Omvatten

 • Kwaliteitscontrole: Je voert grondige controles uit op de grondstoffen en halffabricaten om ervoor te zorgen dat alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in onze producten. Dit omvat het nauwkeurig volgen van vastgestelde procedures en richtlijnen.
 • Productieproces: Je bent betrokken bij het batchgewijs koken volgens de productieplanning, waarbij je strikt de receptuur en richtlijnen volgt die zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek. Tijdens het koken ben je in staat om parallelle processen te draaien, waardoor de productiviteit en efficiëntie worden gemaximaliseerd.
 • Werkvoorbereiding: Je ondersteunt bij de werkvoorbereiding, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde materialen en apparatuur beschikbaar zijn voor een soepel verloop van het productieproces.
 • Uitvoerende werkzaamheden: Wanneer de situatie dit vereist, ben je bereid om alle benodigde taken uit te voeren in de productie. Dit kan variëren van het assisteren bij andere processen tot het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden.
 • Schoonmaak en naleving van voorschriften: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de productieapparatuur en -omgeving volgens vastgestelde schema's. Hierbij zorg je ervoor dat alle werkinstructies worden nageleefd en dat checklisten worden ingevuld om te voldoen aan de wettelijke voorschriften op het gebied van voedselveiligheid (HACCP), kwaliteitsnormen (IFS) en milieu.
 • Verbeterprojecten: Je neemt actief deel aan verbeterprojecten binnen de organisatie door het initiëren van verbetervoorstellen en het bijdragen aan projectgroepen. Jouw input en expertise dragen bij aan het streven naar continue verbetering en innovatie.

Lees meerLees minder

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de vleesvoedingsindustrie, gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige producten, zoals: vlees, soepen en het lekker befaamde Lmburgse zuurvlees. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid streven we ernaar om voortdurend te groeien en onze positie in de markt te versterken. Onze producten worden vervaardigd volgens strikte normen en richtlijnen, waarbij we streven naar de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en productkwaliteit.

Wat wij vragen

 • Een afgeronde MBO- of LBO-koksopleiding, bij voorkeur met ervaring in de voedingsindustrie.
 • Je bent gedreven om te streven naar productkwaliteit, senioriteit, en kunt vooruit anticiperen om resultaatgericht te werken met een focus op productiviteit.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel voor deze functie.
 • Je hebt een praktische, zelfstandige en flexibele werkhouding, waardoor je effectief kunt inspelen op de dynamiek van de productieomgeving.

Wat wij bieden

Wij bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van jouw opleiding, ervaring en competenties. Deze arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao voor gemaksvoeding. Daarnaast bieden wij een uitdagende werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Flexibel in uren: 32-50 uur per week afhankelijk van het seizoen (piek in Q4).
 • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot einde (ongeveer 14:30).
 • Loonschaal: € 15,67 - € 17,57 afhankelijk van je ervaringsjaren

Volgende competenties gaan we samen met jou uitbreiden

 • Zelfsturing
 • organisatievaardigheden
 • analytisch vermogen

Wij gaan samen met jou aan de slag om van jou een volwaardige procesoperator in de voedingsindustrie te maken.

Heb je al de basiservaring? Dan gaan we aan de slag om jou verder te ontwikkelen zodat we kunnen gaan werken naar een mooi doorgroeiproces.

Meer informatie

Als je enthousiast bent over een van deze functies en voldoet aan de gestelde eisen, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief en CV.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en verwelkomen graag een nieuwe collega in ons team van gepassioneerde professionals in de voedingsindustrie.

Interesse in deze baan?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Dirkx via +31467271144 of stuur een e-mail naar [email protected].

Heb je vragen? Stel deze aan

Sofie Dirkx

 • +31467271144
 • Stuur een e-mail
 • WhatsApp ons

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vulploegmedewerker

Action, Kerkrade, Limburg
4 dagen geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action

Productiemedewerker 5-ploegen, Kerkrade

Stadion Uitzenden, Kerkrade, Limburg
6 dagen geleden
Wat ga je doen?Jouw toekomstige werkgever is een groot, groeiend productiebedrijf in de foodbranche in Kerkrade. Zij produceren verschillende soorten tortilla's. Er heerst een informele en collegiale werksfeer waarbij er weliswaar hard maar vooral met plezier gewerkt wordt. Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat foutieve tortilla's op de juiste manier verwerkt worden. Via de lopende band komen tortilla’s naar jouw...
Stadion Uitzenden

Regiomanager Zuid-Limburg

Hendriks bloemen, Kerkrade, Limburg
4 weken geleden
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze REGIOMANAGER bij Hendriks Eigentijds Thuis die ons team komt versterken.Als rayonmanager ben je verantwoordelijk voor het maken van de roosters, leiden, begeleiden, coördineren en motiveren van jouw teams. Jij staat elke dag met veel enthousiasme klaar voor je winkels en staat voor groei en ontwikkeling van de mens en omzet. Bij jou voelen...
Hendriks bloemen