Assistent Storemanager, Bergen op Zoom

Carpetright Europe


Datum: 1 week geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Carpetright Europe
Carpetright is op zoek naar een Assistent Storemanager

Ben jij een ervaren verkoper en klaar voor een leuke uitdaging? Heb jij affiniteit met de woonbranche en wil jij werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Assistent Storemanager in Bergen op Zoom!

Wat ga jij doen?

Als Assistent Storemanager ondersteun je de Storemanager bij alle dagelijkse werkzaamheden en ben je bij zijn/haar afwezigheid verantwoordelijk voor het filiaal. Jij bent en blijft op hoogte van al onze productgroepen en gebruikt jouw kennis om klanten te voorzien van het beste advies. Jij bent betrokken met je collega's en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, daarnaast weet jij jouw collega's te motiveren om de targets keer op keer te behalen. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten en het verlenen van de beste service, als Assistent Storemanager draag jij bij aan de best mogelijke ervaring voor iedereen in de winkel.

Zin om ons woonteam te versterken?

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden! (laminaat, PVC of tapijt is ook goed )

 • Je bent fulltime (37 uur) beschikbaar;
 • Je bent bereid om te werken op onze koopavonden, zaterdagen of zon- en feestdagen;
 • Je hebt ervaring in de adviserende verkoop, bij voorkeur in een Retail omgeving;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Jij weet hoe je jouw collega's kan coachen zodat zij nog beter worden in wat zij doen, of je wil dit graag leren;
 • Je hebt oog voor detail en design;
 • Je vindt het belangrijk om een ontspannen, leuke en plezierige sfeer te creëren in het filiaal.

What's in it for you?

Wanneer je bij ons start krijg je toegang tot een breed assortiment aan trainingen. Zo kan jij alles leren over de productgroepen en verkooptechnieken.

 • Een salaris tussen de €2300 - €2800 op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een individuele bonusregeling én teambonus;
 • Een mogelijkheid om een fiets en/of fitness abonnement aan te schaffen met een mooi belastingvoordeel, plus natuurlijk 20% personeelskorting op ons ruime assortiment;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om 4 dagen per jaar bij te kopen en 8% vakantiegeld;
 • Een toeslag voor zon- en feestdagen, waarbij je zelf kiest per dag om dat in vrije tijd of geld uitbetaald te krijgen (50% zondagtoeslag en 100% feestdagtoeslag);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen;

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij Zorgen Graag Voor Training En Support Voor Onze Collega’s. Om Dit Mogelijk Te Maken Zijn Onze Kernwaarden Onlosmakelijk Verbonden Met Alles Wat We Doen

 • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
 • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
 • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk.

Hoe reageer je op deze vacature?

Solliciteer snel via onderstaande button, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze recruiter Marlous Hoogendoorn op 06-58071350 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Maintenance Excellence Engineer

Eminent Groep, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
1 week geleden
Functieomschrijving . Als Maintenance Excellence Engineer ben je de drijvende kracht achter het verbeteren van onderhoudsprocessen. Je analyseert, optimaliseert en implementeert verbeteringen binnen het gehele onderhoudsproces. Je werkt samen met een team om knelpunten te identificeren en op te lossen, en je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en automatiseren van rapportages. Je rol omvat ook het beheren van masterdata en...
Eminent Groep

Douane Declarant in Bergen op Zoom

Flexibility Zeeland, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
1 week geleden
Word jij de nieuwe Douane Declarant? Sluit je aan bij dit enthousiaste team en zorg ervoor dat alle douanezaken vlekkeloos worden geregeld!Samen met een enthousiast team van ervaren collega’s zorg jij ervoor dat alle douanezaken juist en tijdig worden geregeld. Als Douane Declarant heb je oog voor perfectie. Je vindt het leuk om te coördineren en controleren. Daarnaast houd jij...
Flexibility Zeeland

Operator

Pro Industry, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingVoor een toonaangevend bedrijf in Bergen op Zoom zoeken we een vakbekwame operator. In deze uitdagende rol ga je aan de slag bij een bekende werkgever in de chemische industrie. Het bedrijf heeft een informele werksfeer, waardoor je op je eerste werkdag direct een warm welkom zult ontvangen. Door de vele verschillende productielijnen is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden vinden...
Pro Industry