Housekeeping Manager, Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam


Datum: 1 week geleden
Stad: Schiedam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Van der Valk Hotel Schiedam
Alle 179 kamers, 5 suites, 15 zalen en 3 restaurants in Van der Valk Hotel Schiedam moeten er iedere dag weer bij staan om door een ringetje te halen. En guess what, hier ga jij de verantwoordelijkheid voor dragen! Je hoeft niet zelf alle kamers te poetsen, maar je zorgt er wel voor dat de gasten krijgen wat ze mogen verwachten van onze 4 sterren hotels.

Wat ga je doen?

 • Je houdt toezicht op ons Housekeeping-team van maar liefst 30 gemotiveerde collegaâs en bent de spin in het web op gebied van communicatie tussen dit team en de supervisors.
 • Je wijst de kamers toe aan alle collegaâs en voert routine-inspecties van kamers uit om ervoor te zorgen dat ze aan de normen voldoen. Je werkt zelf mee in de uitvoering en daarmee ben je een voorbeeldfunctie voor het team.
 • Je maakt de roosters van het gehele team, regelt het verlof, selecteert nieuwe medewerkers en draagt zorg voor het opleiden en inwerken van nieuwe medewerkers. Twee keer per jaar voer jij de beoordeling uit.
 • Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen en apparatuur.
 • Bij afwezigheid van de supervisor van de algemene dienst stuur je de algemene schoonmaak van de publieke ruimtes aan.
 • Je communicatieve vaardigheden beperken zich niet alleen tot het Housekeeping-team, maar reiken ook daarbuiten, omdat je waar nodig andere afdelingen assisteert en goede werkrelaties onderhoudt. Je hebt nauw contact met onze technische dienst en receptie om eventuele problemen te melden en samen op te lossen.
 • Je zorgt voor voldoende voorraad van bijvoorbeeld linnen en amenities. Bij ontvangst van de voorraad voer jij een kwaliteits- en kwantiteitscontrole uit.
 • Je beoordeelt de staat van hulpmiddelen en laat, in overleg met onze technische dienst, tijdig onderhoud plegen.
 • Verder loop je ÃÃn keer in de week een ronde met de Front Office Manager en/of directie voor een kamercontrole en het bespreken van reviews. Ook neem je lopende zaken door, zoals de aankomst van grote groepen (want ja Hotel Schiedam ontvangt bijvoorbeeld veel gave en bekende sportploegen).

Jouw profiel?

 • Je hebt een managementdiploma of je hebt er geen. Dat is voor ons niet het belangrijkste. Dat creatieve, oplossingsgerichte en gestructureerde hoofd op je schouders en die âkom op jongens, even een tandje bij!â aanpak van jou is waarom we je zo graag willen hebben en je collegaâs met je weg zullen lopen. Jij bent een van nature een positieve leider!
 • Je hebt werkervaring binnen een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een grondig oog voor detail en bent zeer kwaliteitsgericht.
 • Je bent goed in plannen en organiseren: je bakent zaken af in de benodigde tijd en met de juiste middelen en het aantal mensen.
 • Je bent gastgericht.
 • Je kunt goed met alle soorten mensen om gaan, want je team zal inclusief zijn. Daarmee sluit jij je aan bij het motto van ons familiebedrijf: âCome join the family, everybody is welcome to join!â

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris conform Horeca CAO, passend bij de functie en ervaring;
 • Tegen personeelstarief overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en uitjes, via ons benefitsprogramma;
 • 20% korting op je restaurantrekening in bij alle Valk Exclusief hotels;
 • Gebruik van onze zwembad en gym uitsluitend voor sportdoeleinden.
 • Personal training met je collegaâs op woensdag avond!

Come join the familyâ¦

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parts and Supply Chain Manager(Chinese Speaking)

BYD EUROPE, Schiedam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
As the first overseas subsidiary of BYD group, our main focus is to provide European customers with new energy vehicles, rechargeable batteries, solar panels, energy storage systems and other new energy products, as well as related after-sales services.About The DepartmentThe After Sales department within BYD Europe is responsible for all Service & Maintenance related topics concerning our full electric buses...
BYD EUROPE

Internship Engineering

Mammoet, Schiedam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Summary Of The RoleEngineering Internship from September 2024 onwards€500 gross monthly compensationWorking at Schiedam, The Netherlands Are you looking for an internship where you help solve even the most challenging of problems? At Mammoet we set the bar high in developing the safest, most efficient solutions for our customer’s needs. With the team’s experience, we know how to use our...
Mammoet

Mechanical Engineer { Auto, Salaris € 4.500 - € 6.750 p/m }, Schiedam

ZKER, Schiedam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien.(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en ook zeker financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en...
ZKER