Shovelmachinist, Purmerend

HERENBOS


Datum: 1 week geleden
Stad: Purmerend, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
HERENBOS
Heb jij ervaring op de shovel? Vind je het leuk om in een team te werken en in de buitenlucht, op projecten in het hele land? Solliciteer dan op de functie van shovelmachinist.

Werkzaamheden Shovelmachinist

Als shovelmachinist ondersteun je de machinist van de funderingsmachine en de funderingswerker in het uitvoeren van de funderingswerkzaamheden. Daarnaast help je mee met het opbouwen en demonteren van de machine, het onderhouden en schoonhouden van het materieel, het laden en lossen van materiaal en het zorgdragen voor een nette en veilige bouwplaats. Omdat je onderdeel uitmaakt van een kleine ploeg is teamwork vereist.

Wie ben jij?

 • In het bezit van VCA Basis of bereid deze te behalen;
 • Werkervaring in het funderingsvak is een pré;
 • Aantoonbare werkervaring met grondverzetmachines;
 • Een echte teamplayer;
 • Rijbewijs B;
 • Graag willen werken in een wisselende werkomgeving;
 • Bereid om van maandag t/m vrijdag van huis te zijn i.v.m. landelijke werkgebied.

Leuke extra’s shovelmachinist

 • Een prettige werksfeer binnen een leuk team;
 • Salaris €16,56 – €17,43 per uur op basis van ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Beloning conform bouwcao;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen per jaar.

Ben jij de shovelmachinist die we zoeken? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde intercedenten via telefoonnummer (0299) 41 34 84 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij maken graag ruimte voor jouw kennismakingsgesprek in onze agenda.

Toch niet helemaal wat je zocht? We hebben diverse vacatures in de bouw- en groensector. Neem gerust contact op! Wij helpen je graag aan die passende baan, blijf op de hoogte en like Herenbos op Facebook.

Referentienummer 27101

Wie zijn wij?

Herenbos is gespecialiseerd in de groen- en hoveniersbranche maar, wij zijn ook actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie, payroll en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI). Herenbos heeft tussen de 35 en 40 vaste medewerkers verdeeld over zes vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator Ploegendienst in heel Nederland, Purmerend

NassFlex, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Als Procesoperator Bij NassFlex Ben Je Verantwoordelijk Voor Het Bewaken En Optimaliseren Van Industriële Productieprocessen. Jouw Taken Omvatten Onder AndereBedienen en controleren van machines en installaties.Signaleren en verhelpen van storingen.Uitvoeren van kwaliteitscontroles en procesaanpassingen.Rapporteren van productiegegevens en bijdragen aan verbeteringen.Functie-eisenFunctie-eisen:Diploma Procesoperator B.Ervaring in een vergelijkbare functie in de procesindustrie.Technisch inzicht en probleemoplossend vermogen.Veiligheidsbewustzijn en kennis van relevante wetgeving.Teamspeler met goede...
NassFlex

Engineer

Technical Valley, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat ga je doen?Als ervaren engineer in de elektro-, infra- of energietechniek breng jij jouw kennis en ervaring naar voren in verschillende projecten. Met jouw organisatorische vaardigheden maak je uiteenlopende ontwerpen, analyses en berekeningen. Zo ben jij van A tot Z betrokken bij het ontwerpproces. Je houdt hierbij rekening met de huidige wet- en regelgeving en de technische richtlijnen. Samen...
Technical Valley

Electrical Engineer

Technical Valley, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat ga je doen?Als ervaren Engineer in de elektro-, infra- of energietechniek breng jij jouw kennis en ervaring naar voren in verschillende projecten. Dankzij jouw organisatorische vaardigheden ben jij in staat om uiteenlopende ontwerpen, analyses en berekeningen te maken. Zo ben jij van A tot Z betrokken bij en van invloed op het ontwerpproces. Je houdt hierbij rekening met de...
Technical Valley