Traineeship VTH, Groningen

Xstate


Datum: 1 week geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Xstate
Start je carrière met ons Traineeship VTH in jouw regio bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland.

Laat jouw juridische carrière van start gaan! Doe mee aan het Traineeship VTH bij Xstate

Als vergunningverlener ben je de deskundige die de juridische aspecten van diverse projecten beheert, variërend van evenementen en bedrijfsactiviteiten tot ruimtelijke ordening. Je navigeert met precisie door wet- en regelgeving, beoordeelt vergunningsaanvragen grondig en fungeert als verbindende schakel tussen plannen en wetgeving. Naast je juridische rol, ben je een adviseur voor belanghebbenden en overige stakeholders.

Ben jij een gedreven starter met interesse in de juridische sector? Ons Traineeship VTH biedt een mooie kans om je te verdiepen in diverse juridische aspecten, met speciale aandacht voor het omgevingsrecht en de ruimtelijke ordening. In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland helpt Xstate je verder om te ontdekken en leren in het juridische werkveld. Neem de stap en word een juridische professional!

Wat krijg je van ons tijdens het Traineeship VTH?

 • Een vast contract;
 • Startsalaris van minimaal €2846 o.b.v. 36 uur;
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en vergoeding voor reiskosten/thuiswerken;
 • Een ontwikkelingstraject vanaf dag één en een maandelijkse training aangeboden door ervaren vakdocenten van de Bestuursacademie;
 • Interessante juridische vraagstukken bij overheidsinstellingen, adviesbureaus en nog veel meer;
 • Een uitdagende functie als juridische adviseur, handhavingsjurist, toezichthouder of juist heel iets anders.

Bjorn – Trainee VTH: “Ik zou het traineeship zeker aanraden voor starters of mensen die nog niet zeker weten wat ze precies willen gaan doen. Het is een traject waarin je het vak langzaam (op eigen tempo) eigen kan maken en waarin je volledig wordt geholpen in een specifieke tak van sport. Omdat je niet alleen bent, kunnen anderen je vaak helpen en kun jij anderen helpen.”

Wat bieden wij nog meer?

 • Vaste coach die je helpt voor, tijdens en na het traineeship VTH;
 • Een 2-daagse kick-off zodat jij jouw collega trainees goed leert kennen;
 • Toegang tot de Online Academy met 350+ trainingen;
 • Leuke Xstate feestjes en uitjes met de XstateClub.

Wat verwachten wij van jou?

 • Overredingskracht, enthousiasme, analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden.
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding (Rechtsgeleerdheid, Bouwkunde, Milieukunde of vergelijkbaar).
 • Affiniteit met (semi-)overheid en kennis van wet- en regelgeving.

Over Xstate

Xstate vernieuwt de Nederlandse publieke sector door hoogopgeleid talent te koppelen aan opdrachtgevers zoals gemeenten en adviesbureaus. Onze trainees starten direct bij opdrachtgevers en volgen het exclusieve &amp#8216;Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht&amp#8217; traineeship in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland. In twee jaar combineren ze werk en leren, ontwikkelen vakinhoudelijke kennis en competenties, en leggen een sterke basis voor hun carrière in de publieke sector. Xstate gelooft in een significante rol bij het verhelderen van mogelijkheden voor afstuderende studenten en hun besluitvormingsproces.

Sujata – Trainee VTH: “De klas waarin ik zit vind ik superleuk! Het leuke aan mijn klas is dat we liever over onderwerpen discussiëren dan dat we er zelfstandig aan werken. Hierdoor krijgen we niet alleen kennis van verschillende perspectieven, maar wisselen we ook ervaringen met elkaar uit.”

Interesse in het Traineeship VTH?

Met het oog op het behoud van onze kwaliteit, hebben we slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen in het traineeship!

Dus, krijg jij energie van ons Traineeship Vergunningverlener in jouw regio? Solliciteer dan snel via de knop hieronder, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Of Neem voor meer info contact op met Amin Aabis, Recruiter VTH, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 50 50 33 53.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Promovendus Alcohol Regulering (1,0 fte)

University of Groningen, Groningen, Groningen
2 weken geleden
FunctieomschrijvingRUG Faculteit Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een Promovendus (1 fte)Ben je een (bijna) afgestudeerd jurist en wil je als gepassioneerde enthousiaste promovendus je universitaire carrière beginnen? Heb je affiniteit met de regulering van verdovende middelen (alcohol, tabak en drugs) en gezondheidsrecht? Dan is dit een interessant project voor jou! De vakgroepen Transboundary Legal Studies (Groningen Centre for Health Law)...
University of Groningen

Weginspecteur

Rijksoverheid, Groningen, Groningen
2 weken geleden
Functie­omschrijvingTijdens de drukke ochtendspits word je gebeld door de verkeerscentrale. Er is een ongeluk gebeurd bij knooppunt Julianaplein en jij gaat er naar toe. Je zorgt voor een veilige werkplek voor de hulpdiensten, ook zet je acties uit om onstane schade te herstellen. Als weginspecteur zorg jij voor een vlotte en veilige doorstroming en indien nodig handhaving van overtredingen in...
Rijksoverheid

Recruiter Onderwijs

Daan, Groningen, Groningen
3 weken geleden
In het kortDit vind je leukRelatiebeheer;Commercieel denken;Zowel zelfstandig al in teamverband werken.Dit krijg je van onsLaptop & telefoon;Ontwikkelingsmogelijkheden;Wintersport, borrels & feestjes.alarmDatum publicatie 29-04-2024workVakgebied Werken bij Daanlocation_onRegio GroningenWij zijn op zoek naar jouRecruiter onderwijs is toch wel een van de leukste functies binnen Daan. Het ene moment spreek jij een net afgestudeerde docent Engels, het andere moment luister jij aandachtig naar...
Daan